StoryEditorOCM
SplitNEHUMANI UVJETI

Noćna mora: 'Radi se na temperaturi od 50 stupnjeva po 12 sati, ljudi se ruše i završavaju na Hitnoj!'

30. srpnja 2016. - 22:50
green_point6-240212

Gdje je ljeti najteže raditi? Pa nigdje nije lako po ovoj žezi i vrućini, međutim, zasigurno je najteže raditi kao kuharica u kuhinji nekog restorana ili fast fooda, gdje počesto nema klima-uređaja.

Tako je nedavno jedna naša 40-godišnja sugrađanka, koja je željela ostati anonimna jer se, kako kaže, boji da će izgubiti posao, dovedena potpuno dehidrirana na Hitnu pomoć jer je na svome radnome mjestu, u kuhinji jednog od gradskih restorana, izgubila svijest.

Odmah su je odveli na Hitnu pomoć, odakle su je poslali kući da se nekoliko dana odmori. I zaista, ostala je doma nekoliko dana, jela juhice i odmarala se, ali onda se morala vratiti na posao, ponovno u kuhinju u kojoj nema klima-uređaja i gdje ljudi, najčešće žene, rade na temperaturi od 70-ak stupnjeva.

– Doktoric...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 07:19