StoryEditorOCM
Dalmacijatvornica zabave i novca

Makarski noćni klub u koji zalaze poduzetnici, manekenke i sportaši dobio novog vlasnika: preuzeo ga je od 'kraljeva splitskog noćnog života'

19. siječnja 2018. - 16:47

Jedan od najboljih dalmatinskih noćnih klubova, popularni makarski "Petar Pan", od Nove godine dobio je novog vlasnika - Gorana Drmića, bivšeg nogometaša Zagreba, Istre, Karlovca i nekoliko ruskih klubova.

Tvornicu najbolje zabave, kako ovaj klub zovu, otvorili su 2008. godine "kraljevi splitskog noćnog života", vlasnici "Tropica", suvlasnici "Vanile" i još nekoliko poznatih splitskih okupljališta, Gordan Boljat Gogo i Marko Bralić Keto.

Klub je niknuo u prostorijama nekadašnje poznate makarske diskoteke "Opere", koju je kupio proslavljeni hrvatski nogometni reprezentativac Alen Bokšić, a gotovo cijela sportska elita okupila se 2008. godine na njegovu otvaranju. Kum kluba tada je bio hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, danas igrač Barcelone. Godinama se karta više tražila za ulazak u klub, a redovi su znali biti i dulji od 100-tinjak metara, posebno kod brojnih nastupa domaćih i folk zvijezda. Na pozornici su deset godina redovito nastupali: Severina, Jelena Rozga, Jole, Petar Grašo, Massimo, ali i neke od folk zvijezda poput: Ace Lukasa, Halida Bešlića, Jelene Karleuše

U deset godina rada kluba brojni poduzetnici, manekenke i sportaši bili su redoviti gosti VIP loža, od nogometaša Alena Bokšića, Ivice Mornara, Igora Štimca, Ivana Rakitića, Ante Rebića, Ivana Klasnića, Ivana Perišića, do napadača Manchester Uniteda Juana Mate i austrijskog reprezentativca Marka Arnautovića. Moglo se tu vidjeti i kapetana Cibone Marina Rozića, nekadašnjeg rukometaša Božidara Jovića, boksača Stipu Drviša

Drmić već ima iskustava s ugostiteljstvom, na zagrebačkom Laništu ima jedan ugostiteljski objekt, a vikendicu u Omišu, tako da mu je poznata Makarska rivijera i njezin noćni život.

- Da, preuzeo sam klub, prije nekoliko dana smo potpisali ugovor. Dogovorena je dugoročna suradnja - potvrdio nam je na početku razgovora novi vlasnik.

Makarska rivijera jedna je od najboljih hrvatskih turističkih destinacija, a cilj je klub držati i dalje na tako visokom nivou.
- Želim pridonijeti razvoju makarskog i hrvatskog turizma, Makarska je grad mladih, kojima želimo pružiti odličnu zabavu i vrhunske provode. Za 15-ak dana počinjemo raditi na programu za ovo ljeto, imat ćemo dosta raznovrsnu ponudu - od koncerata do raznih partyja.

Svi će moći pronaći nešto za sebe, podjednako će biti zastupljeni domaći i strani izvođači. Klub će svoja vrata otvoriti u srpnju, namjeravamo vanjski dio kluba i malo renovirati - otkrio nam je Drmić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 02:01