StoryEditorOCM
Dalmacijauzgaja se naveliko

Domovi i vrtovi puni marihuane: u Trogiru uhvaćen 68-godišnjak, pali dileri na Hvaru i Braču

Piše PSD
13. studenog 2017. - 12:11
marihuana

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 68-godišnjakom kod kojega je prethodno na trogirskom području pronađeno i oduzeto 500 grama marihuane i četiri stabljike indijske konoplje visine od 180 do 220 centimetara zasađene u vrtu.

Protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Njihovi kolege iz Policijske postaje Hvar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom. Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma koje osumnjičeni koristi na području Hvara. Tom prilikom je pronađen i oduzet 251 gram marihuane i jedna šprica s 3,8 mililitara ulja marihuane.

Uz kaznenu prijavu, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku.

Policijski službenici Policijske postaje Brač dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom kod kojega je prethodno na području Brača pronađeno i oduzeto 519,7 grama marihuane, 0,81 gram speeda te više komada raznog streljiva.

Protiv njega je podnesen optužni prijedlog Prekršajnom sudu, te je uz kaznenu prijavu, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, doveden policijskom pritvorskom nadzorniku. Sumnjiči se za nedozvoljenu trgovinu
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 08:51