StoryEditorOCM
Dalmacija'Šta vruće, sve luđe'

A da im netko pokaže? Čini se da turisti ne znaju kako se koristi bankomat, barem ako je suditi prema ovim fotografijama

Piše J.V.
8. kolovoza 2017. - 17:28
BeFunky Collage5

Mnogi se u stranoj državi znaju osjećati pomalo izgubljeno i zbunjeno, a kada se tome pridodaju i ekstremne vrućine, nastaje poprilična konfuzija.

To se vjerojatno dogodilo i ovim turistima, koji kao da su zaboravili na koji način se pristupa bankomatu. Na facebook stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" osvanule su dvije fotografije koje pokazuju na koje se sve načine posjetitelji hvataju u koštac s bankomatima u Dalmaciji.

U Omišu je tako uočen čovjek koji je po isplatu došao na koljenima, a mnogi su njegov potez komentirali kao pristup 'zidu plača'. Doista tako i djeluje, kao da je izgubio ikakvu volju za životom, što ni ne čudi ako je već izdvojio određenu cifru kako bi došao na našu obalu.

Turistkinja na Hvaru imala je nešto drugačiji pristup. Zbog sunca koje joj je nemilice tuklo u ekran aparata, bila je prisiljena popeti se na svoju prijateljicu, koja se jadna bez pogovora sklupčala na podu i poslužila kao bančić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 12:36