StoryEditorOCM
Dalmacijasuludi čin

Drama na Biševu: blokirao ulaz u Modru špilju i prijetio da će ju zapaliti!

Piše PSD
7. kolovoza 2017. - 19:48
bisevo6-050416.JPG

Prava drama odigrala se u ponedjeljak ujutro ispred Modre špilje na Biševu: muškarac je stao ispred ulaza prijeteći da će je zapaliti. Nije puštao druge brodove unutra, a njegovu 'blokadu' je prekinuo dolazak policije koja ga je privela. Događaj je za Index potvrdila policija otkrivajući da su oko 9.15 zaprimili dojavu da netko prijeti da će zapaliti špilju i onemogućava drugima ulaz u nju.

Index je došao do uškarca koji je izazvao izgred. Riječ je o Toniju Jončiću iz Komižekoji je otkrio Indexu razloge blokade Modre špilje.

"Direktorica Nautičkog centra lažno me optužila za malverzacije s kartama. Tražio sam razgovor s njom, ali bez uspjeha. Stoga sam jutros blokirao svojim gumenjakom ulaz u Modru špilju kako bi je privolio na razgovor", kazao  je Jončić za vrijeme čije blokade su dvije brodice stajale zarobljene u špilji, a pred njom se stvotio veliki red.

Jončić kaže kako će inzistirati da u Nautički centar dođe USKOK i istraži njegov, ali i ostale slučajeve. Tvrdi da neki s jednom kartom ulaze u špilju više puta, no neki nezadovoljni Splićani koji voze goste na razgledavanje Modre špilje tvrde da je tamo 'situacija katastrofalna' jer djlatnici  favoriziraju domaće prijevoznike iz Komiže, dok ostali moraju čekati.

'Nekidan su jednom momku koji je prebrzo doplovio, ali se odmah ispričao, prijetili čak i fizičkim napadom", ispričali su za Index nezadovoljni Splićani.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 22:56