StoryEditorOCM
DalmacijaŠokantne snimke

Video ovoga svećenika iz Omiša zgrozit će vas, ali i nasmijati do suza: Hvala turistima, ali naše masline su dovoljno pognojene

Piše PSD, IK
6. kolovoza 2017. - 14:46
omis_priko28-050717.JPG

Svećenik iz Župe sv. Petra na Priku u Omišu objavio je na svome facebooku nešto što je mnoge šokiralo, ali i nasmijalo do suza.

Video koji je podijelio sa svojim pratiteljima već je postao hit, a kada ga pogledate bit će vam jasno i zašto. Ne samo da je svećenik pokazao zavidne sposobnosti video montaže, već je i na prilično duhovit način poželio dobrodošlicu turistima.

Uradak, naime, započinje prekrasnim fotografijama omiških ljepota i crkve sv. Petra koje su popraćene pozdravima i toplim dobrodošlicama, a sve prati i ujednačena, idilična melodija.

"Zahvaljujemo na brizi, ali naše masline su sasvim dovoljno pognojene", osvane odjednom na ekranu.

I potom slijede šokantni prizori. Ljutiti svećenik je, naime, bez pardona u svoj video uključio snimke koje je zabilježila sigurnosna kamera, a koje prikazuju turiste kako obavljaju nuždu u crkvenom dvoru.

No, to nije sve. Ono što će vas najviše zgroziti zasigurno je fotografija 'obavljene nužde' koja je, na užas i nevjericu svih, uključena u video.

"Nikakvo dodatno gnojenje nije potrebno. A za sve vaše potrebe u Hrvatskoj postoji toalet", zaključuje na kraju video majstor.

"Želimo vam ugodan boravak u našem gradu", dodaje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 02:38