StoryEditorOCM
Dalmacijahoror na ljetovanju

Mladi Šveđanin napadnut na Hvaru: u splitsku bolnicu stigao s krvarenjem u mozgu, nakon operacije više nije životno ugrožen; Policija istražuje slučaj

Piše I. Marković, Hina
2. kolovoza 2017. - 15:35

Švedski turist star 27 godina koji je teško ozlijeđen u Hvaru i koji je tek nakon tri dana sam zatražio liječniku pomoć u KBC Split, više nije životno ugrožen.

Prilikom dolaske u splitsku bolnicu, njegove ozljede su okarakterizirane kao teške i opasne po život (krvarenje u mozgu), ali su splitski neurokirurzi nad njime obavili operativni zahvat nako kojeg on više nije u životnoj opasnosti.

Kako doznajemo, pacijent je smješten u intenzivnoj njezi odjela za ineurokirurgiju, kontaktibilan je i pri svijesti, a njegov oporavak ide očekivanim tijekom.

Policija istražuje tko je u Hvaru i čime u subotu navečer u glavu udario 27-godišnjeg švedskog turista, a hvarsku policiju su o teškom ozljeđivanju 27-godišnjeg Šveđanina izvijestili liječnici splitske bolnice, i to nakon što je mladić u utorak ujutro zatražio pomoć na Hitnom prijemu.
 
Rekao im je da je u subotu iza ponoći napadnut u Hvaru, a navodno ga je prilikom odlaska iz ugostiteljskog objekta prema apartmanu na ulici neidentificiranim predmetom po glavi udario nepoznati muškarac.
 
Splitsko-dalmatinska policija provodi kriminalističko istraživanje ovog slučaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 15:52