StoryEditorOCM
Dalmacijabez obrazloženja

'Morala sam otići iz hlada ispod smokve koju je možda posadia moj dida!': žena tvrdi da ju je osoblje trogirskog hotela potjeralo s plaže, oni imaju drugu priču

Piše PSD
16. srpnja 2017. - 21:33

"Upravo sam zamoljena da se udaljim iz hlada ispod smokve na plaži na koju sam prvi put dosla prije 40 godina,a od ove godine plazu koristi i hotel Brown beach house Trogir", napisala je Barbara Buličić na Facebook grupi "JAVNO JE DOBRO - DOBRO JE JAVNO!".

"Tu smokvu je moguće moj dida posadia prije 75 godina. Obratilo mi se dvoje adolescenata jako važnih i bitnih jer eto nose uniforme gore spomenutog hotela. Na upit po čijem nalogu je tu zabranjeno boravit, dobila sam odgovor da je to po nalogu glavnog menagera hotela gosp. Maxa, znate on je Belgijanac", piše Buličić.

Nakon tog se, kako tvrdi, popela u hotel i pokušala razgovarati sa spomenutim gospodinom Maxom, ali on  "nije našao za shodno da je sasluša".

"Eto, morala sam ovu frustraciju podijelit s nekim i ne mislim stat na ovome. Ako znate kome i kako se obratit za ovakve slučajeve, molim da me uputite", napisala je Barbara Buličić uz priložene dvije fotografije s lica mjesta.



Novinari portala 100posto kontaktirali su Barbaru Buličić koja je rekla da ona pretpostavlja da se radi o koncesiji, ali koliko je upućena nitko ne može imati koncesiju nad plažom, pogotove ne čitavom plažom. Dodala je kako su zaposlenici hotela bili prilično neugodni.

Direktora hotela Brown Beach House pojasnio je nastalu situaciju i ispričao se gospođi Buličić zbog neugodnosti.

"Ispričavamo se gospođi Buličić što se nije osjećala ugodno nakon što ju je naš djelatnik danas zamolio da ručnik stavi na drugi dio plaže samo zato jer se u tom dijelu oko smokve još uvijek provode radovi uređenja. Brown Beach House od otvorenja prošle godine izvrsno surađuje s lokalnom zajednicom, većina naših djelatnika, uključujući i one na višim menadžerskim pozicijama, su Trogirani, Kaštelani i Splićani i upravo kako bismo što manje uzurpirali javni prostor ni ne koristimo cjelokupnu površinu koja nam je odobrena, niti to namjeravamo.

U potpunosti poštujemo zakone države u kojoj poslujemo te veliku pažnju posvećujemo dobrim odnosima s lokalnom zajednicom i jako nam je žao sto se gđa. Buličić nije osjetila dobrodošlom no htio bih precizirati da je danas zamoljena da se smjesti na drugi dio plaže, a nikako da je napusti. Svakodnevno imamo veliki broj domaćih gostiju na bazenu i u restoranu hotela, svi su i više nego dobrodošli u Brown Beach House hotel i popratne objekte, a posebno Trogirani, naši domaćini“, izjavio je direktor hotela, Max Devoldere.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 20:40