StoryEditorOCM
Dalmacijaotimaju li se stvari kontroli?

'Droga, cuga i još više seksa': Hvar je za Britance nova prijestolnica razuzdane zabave, hrvatska 'Sodoma i Gomora' baca ih u totalni trans

Piše PSD
10. lipnja 2017. - 18:24
ultra_hvar15-150714

"Više droge, više cuge, više seksa", naslov je pod kojim britanski The Suna donosi članak u kojem opisuje uzavrelu atmosferu na Hvaru, kojeg proziva novom europskom prijestolnicom zabave. Na članak ih je potaknula tragična smrt Sarah Lee-Anne Reid, 20-godišnjakinje koja je preminula nakon što je pronađena izvan jednog kluba na tom otoku, prenosi Index.hr.

"Barmen joj stavlja vojnički šljem na glavu i uzima čekić... Potom počinje udarati po njenoj glavi. Ona se trese pod svakim udarcem, a kad on prestane udarati, ona ispije trostruku tekilu. Nakon toga otetura povraćati, dok drugi junak uskače na zloglasni 'tequila boom'. Jedan je odlučio da su čekići za slabiće pa je tražio da mu se tekila posluži uz udarce aparata za gašenje požara. Završio je s razbijenim zubom", izvijestila je autorica članka Georgette Culley.



" S druge strane mračnog kluba, muškarac izvlači svoj penis i omata ga oko ruke poput sata. Ponosan zbog svog 'trika' prilazi djevojkama i ispituje ih koliko je sati. Iza njega je 20-godišnji Adam iz Blackpoola koji se hvali da je spavao sa šest cura u 24 sata. 'Pored Hvara Magaluf (popularno grčko odredište zloglasno po razuzdanim zabavama) izgleda kao Downtown Abbey', viče. Uzima limetu iz pića i šprica si je uoči, dok ljudi oko njega navijaju", piše autorica te nastavlja prepričavati kako se pored njega partijaneri skidaju i trljaju jedni o druge uz R&B hitove. 

U klubu je i djevojačka zabava, a cure ispijaju koktele od litre.

"Mlada mi je nekoliko sati ranije rekla da je tu samo da se zabavi i pleše s frendicama. Sad je vani i pritišće muškarca kojeg je tek upoznala uz zid. Trljaju se i ljube strastveno, rukama hvatajući različite dijelove tijela", još je jedan slikoviti opis autorice članka.

Vrijeme radnje koje Georgette opisuje tek su 23 sata pa je zabava za tisuće turista tek počela.

"Znamo kad stižu Britanci. Oni su oni koji trče po gradu i seksaju se sa svim i svakim. Zaposlenici klubova i policija zatvaraju oči pred tim, bojeći se da će uništiti isplativi turistički status", požalila se novinarki Linda, vlasnica dućana na otoku na koji svake godine dolazi oko pola milijuna Britanaca, a većinu njih čine mladi željni zabave koje su visoke cijene otjerale s Ibize i Magalufa.

Od Londona do Hvara ima šest sati vožnje avionom, busom i trajektom, ali zbog ludih zabava totalno se isplati, tvrdi The Sun. The Sun podsjeća da Hvar nije oduvijek ovako izgledao, a prije samo nekoliko godina privlačio je stariju klijentelu koja je željela uživati u suncu, povijesti otoka i restoranima pored luke. "Sad je miran pogled na more prekinut prizorom golih turista koji trče uokolo ili se seksaju usred bijela dana", dodaje tabloid.

"Bila je to prava misija, no tu sam tek nekoliko sati, a već sam se poševio pa se totalno isplatilo", pohvalio se 22-godišnji James iz Stockporta pored Manchestera.

"Jedva možete prošetati rivom u srpnju i kolovozu jer je sve puno mladih Britanaca koji žele tulumariti dan i noć. Možda su zakoni prestrogi u Britaniji pa im treba ispušni ventil kad dođu ovdje. Jučer sam zatekla mladi par kako se seksa na ulazu u moju kuću", tvrdi 29-godišnja konobarica Sarah.

The Sun piše kako je zatekao policiju iza ugla kako pretražuje muškarca zbog sumnje da posjeduje drogu. Kasnije te večeri, Georgette čuje 22-godišnjeg Britanca kako se hvali da je jeftino nabavio deset tableta, prenosi Index.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 20:04