StoryEditorOCM
Dalmacijašumica sva se trese

Kum Zdravka Mamića otvara noćni klub na Zlatnom ratu, i to svega par stotina metara od najljepše plaže na Jadranu! Evo kako bi trebao izgledati

10. svibnja 2017. - 18:54

Nakon gotovo deset godina od zatvaranja "Facesa", poznatog noćnog kluba Igora Štimca, Bol ponovno dobiva noćni klub. Ime mu je Club 585 i dio je obitelji u koju ulaze i poznati klub "Varadero" u centru Bola te "Auro" na Zlatnom ratu.

- "585" je smješten u šumi, tek nekoliko stotina metara od same špice Zlatnog rata, i svaki detalj njegovog koncepta razrađen je iz ljubavi prema ovom otoku i njegovim ljepotama. S druge strane, Bol je već sam po sebi VIP destinacija. Ovdje nema nereda, nema incidenata, gosti su redom Austrijanci, Nijemci, Belgijanci, a u najvećem broju posjećuju nas Skandinavci.

Takva struktura gostiju već sama za sebe određuje i obrazac njihovog ponašanja. "585" će gostima ponuditi zabavu na svjetskoj razini, gostovanja najpoznatijih DJ imena, originalno uređen ambijent sa zatvorenim i otvorenim dijelom, te direktan transport do i sa lokacije, poručuju iz menadžmenta kluba.

Saznajemo, vlasnik coctail bara "Varadera" i "Aura", čije je obitelji dio i "Club 585", je Ivan Ivančić Bosa, vlasnik i bolskog hotela "Kaštil" na rivi, u sklopu kojega je i pizzerija "Topolino" i riblji restoran "Vussio". Bosa, inače kum Zdravka Mamića, vlasnik je i tvrtke "Auro Bol" koja je poslala svoju ponudu, a ukupno ih je pristiglo četiri, na javni natječaj za koncesiju nad plažom Zlatni rat.

CIJELI ČLANAK MOŽETE PROČITATI U SUTRAŠNJEM BROJU 'SLOBODNE DALMACIJE'

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 20:37