StoryEditorOCM
Dalmacijapuni stanovi droge

Loš vikend za dalmatinske dilere: 'pali' Splićanin, Omišanin i Bračanin, zaplijenjeni im marihuana, amfetamin i heroin

Piše PSD
13. ožujka 2017. - 11:24
droga_policija4-290115

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga su dovršili kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom, koji je osumnjičen za počinjenje kaznenog djela 'Neovlaštena proizvodnja i promet drogama'.

Prošlog četvrtka, 9. ožujka u Splitu, policijski službenici su zatekli 19-godišnjaka sa 7.7 grama marihuane, pakirane u tri vrećice. Temeljem naloga obavljena je pretraga stana kojeg koristi, na području Splita, kojom prilikom je od njega oduzeto još pet vrećica s marihuanom, ukupne težine 5.7 grama i četiri vrećice s amfetaminom, ukupne mase 4.9 grama.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđena je sumnja da je 24. veljače na području Splita prodao 0.5 grama amfetamina 21-godišnjaku, kojeg su nakon toga s navedenom količinom droge zatekli policijski službenici. 19-godišnjak je uz odgovarajuću kaznenu prijavu doveden pritvorskom nadzorniku, dok je protiv 21-godišnjaka prethodno podnesen Optužni prijedlog, zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

U Policijskoj postaji Omiš je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom, kod kojeg su 10. ožujka pretragom doma pronađene četiri stabljike marihuane i oprema za uzgoj navedenih biljaka, te 37 grama marihuane i digitalnu vaga. Protiv njega je podnesena kaznena prijava.

Policijska postaja Brač podnijela je, zbog istog kaznenog djela, kaznenu prijavu protiv 47-godišnjaka, kod kojeg su 11. ožujka obavili pretragu doma i tom prilikom od njega oduzeli 14.81 grama marihuane, 17.63 grama heroina i 4.25 grama amfetamina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 00:53