StoryEditorOCM
Dalmacijakonačno

Iziđite na sunce i uživajte! Pred nama je pravi proljetni tjedan, temperature se penju do 18 stupnjeva

Piše PSD
13. ožujka 2017. - 10:39
split_znjan11-120217

Pretežno sunčano bit će i na srednjem Jadranu uz uglavnom umjerenu buru, poslijepodne prema otvorenom sjeverozapadnjak. Najviša temperatura bit će između 13 i 16. Slično će biti i na južnom Jadranu uz čak malo višu poslijepodnevnu temperaturu. Puhat će umjerena, ujutro i jaka bura, poslijepodne umjeren sjeverozapadnjak, javlja HRT

Sljedećih dana na kopnu djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku i većinom suho. Uz povremeno više oblaka, osobito u istočnim krajevima, ne može se isključiti mogućnost za poneku kap kiše. Jutra će biti razmjerno svježa, ponajprije u utorak uz mogućnost za slab mraz, a dnevna temperatura bit će malo viša od današnje. 

Na Jadranu u sljedeća tri dana pretežno sunčano i također malo toplije nego u nedjelju. Puhat će uglavnom umjerena bura, prema otvorenom moru sjeverozapadnjak. 

Pretežno sunčano bit će danas na srednjem Jadranu uz uglavnom umjerenu buru, poslijepodne prema otvorenom sjeverozapadnjak. Najviša temperatura bit će između 13 i 16. Slično će biti i na južnom Jadranu uz čak malo višu poslijepodnevnu temperaturu. Puhat će umjerena, ujutro i jaka bura, poslijepodne umjeren sjeverozapadnjak. 

Sljedećih dana na Jadranu pretežno sunčano i također malo toplije nego u nedjelju. Puhat će uglavnom umjerena bura, prema otvorenom moru sjeverozapadnjak. 

Dakle, početak radnog tjedna donosi pretežno sunčano vrijeme na Jadranu, a kako javlja meteo.hr najniže jutarnje temperature kretat će se od 7 do 11, dok će se najviše dnevne temperature penjati do 18 stupnjeva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 06:11