StoryEditorOCM
Dalmacijavrata zagore

Dugopljski HDZ proslavio 27. obljetnicu osnutka: 'Nakon sedam mršavih godina, izlazimo iz krize'

12. ožujka 2017. - 14:52
Dugopolje1

- Prije punih 27 godina smo organizirali život pred "vratima Zagore" i prve dragovoljce za obranu Domovine, a zatim iz dalmatinskog krša stvorili gospodarsko čudo. 

- Sada nakon sedam mršavih godina, izlazimo iz krize i s novim projektima kao što je gradnja Galenskog laboratorija, male tvornice lijekova i Turističkog informativnog centra, slijedi nam novi zamah Dugopolja i naše Općinske organizacije Hrvatske demokratske zajednice, koja slavi 27 rođendan - obratio se u subotu prisutnima na svečanosti obilježavanja dugopoljskog HDZ-a predsjednik podružnice Zlatko Zevrnja, ujedno i splitsko-dalmatinski župan.

Dodao je Ževrnja kako su veliku ulogu u anuliranju kriznih godina imali aktualni načelnik Stanko Balić  i donačelnik Stipe Rogošić, pa im veliko hvala, a isto zalaganje i trud očekuje i od kandidata za načelnika i donačelnika: Perice Bosančić i Anite Marasović.

Skupu se obratio i ministar graditeljstva Lovro Kuščević, te Ante Sanader predsjednik županijske organizacije HDZ-a, kao i načelnik Stanko Balić, a svečanosti u Domu kulture Dugopolje su prisustvovali i saborski zastupnici Blaženko Boban, Ivan Šipić, Petar Škorić, te dožupan  Ante Šošić i brojni drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 03:53