StoryEditorOCM
Dalmacijavremenska prognoza

U Dalmaciji danas sunčano uz slabiju buru, saznajte hoće li nas vrijeme 'počastiti' i za vikend

Piše PSD
9. ožujka 2017. - 09:37
split_setaci7-280117 (1).JPG

Danas će prevladavati sunčano vrijeme, bura će na Jadranu oslabjeti, a slabiji će biti i vjetar u gorju. Jutarnja temperatura na moru od 5 do 9, u gorju oko 0, a dnevna od 12 do 17 stupnjeva, javlja HRT.

U Dalmaciji će biti većinom sunčano. Bura više neće stvarati probleme u prometu jer će oslabjeti i okrenuti na sjeverozapadnjak. Jutarnja će temperatura biti od 4 do 8, a dnevna od 17 do 19 stupnjeva.

Slično i na krajnjem jugu. Još će ujutro biti umjerene, moguće i jake bure, a zatim će vjetar slabjeti i okrenuti na zapadni i sjeverozapadni . Prevladavat će sunčano, a temperatura će, u usporedbi s jučerašnjom, biti još malo viša.

U petak ponovno očekujemo promjenljivije vrijeme, ponegdje s kišom, a pojačat će i sjeverni vjetar. S njim će stići nešto hladniji zrak pa će za vikend biti malo svježije, uz hladna jutra, ali većinom sunčano.

Bura će u petak ponovno pojačati, a umjerene bure mjestimice će biti i tijekom vikenda.  Pritom će biti većinom sunčano, tek rijetko u petak uz mogućnost za pokoji pljusak. Temperatura će se malo sniziti, na vrijednosti primjerene sredini ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 12:01