StoryEditorOCM
Dalmacijaudomitelji iz pakla

Sinjanin udomio psića, otad mu se gubi svaki trag: 'Navodno ga je njegova supruga odmah izbacila na ulicu, pomozite, maleni će teško preživjeti!'

Piše PSD
7. ožujka 2017. - 12:41
psic01

'Malenom crnim psiću starom četiri mjeseca, koji je prije desetak dana udomljen kod jednog muškarca iz Sinja, po dolasku u Sinj gubi se svaki trag', javljaju nam članovi Zagrebačkog saveza udruga za zaštitu životinja (SUZA) putem kojeg je štene udomljeno.

Prema njihovim saznanjima, psića je navodno istoga dana kada ga je udomitelj donio doma, na cestu izbacila udomiteljeva supruga.

Iako je oglase o njegovom nestanku očajna vlasnica koja ga je dala na udomljenje postavljala gdje god je stigla, još uvijek mu nije uspjela ući u trag.

Iz Udruge Suza otkrili su nam i podatke o osobi koja je udomila psića, a ovim putem apeliraju na naše čitatelje da podijele ovu priču sa što više ljudi te mole za bilo kakvu informaciju o nestalom psiću.

'Maleni je iz kreveta izbačen na ulicu, gdje teško može preživjeti. Ako ga negdje vidite ili imate bilo kakvu informaciju o njemu, javite se na info@suza.hr', poručuju iz Saveza.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 15:41