StoryEditorOCM
Dalmacijaprimanje u županiji

Ževrnja nagradio srebrne vaterpoliste

Piše S. Barčot
31. kolovoza 2016. - 16:19
zupan_olimpijci3-310816

Još jedne medaljonoše s netom okončanih Olimpijskih igara u Riu de Janeriu, primio je Zlatko Ževrnja, župan splitsko-dalmatinski. 

Radi se o srebrnim vaterpolistima, reprezentativcima Josipu Paviću i Anđelu Šetki, te pomoćnom treneru hrvatske izborne vrste Ivanu Asiću.

- Ponovno ste podignuli našu Domovinu na pijedestal uspjeha. Ponosni smo, jer ste pokazatelj marljivog i dugogodišnjeg zalaganja koji je doveo do vrhunskog sportskog rezultata, a koji će zasigurno rezultirati i time da se vaterpolski uspjesi naše reprezentacije i dalje nastavljaju – čestitao je na srebrnom odličju „vodenim“ momcima, našim ponosnim Barakudama, župan Ževrnja, ističući:

Splitsko-dalmatinska županija izdvaja određena sredstva za perspektivne sportaše, za koje vjerujemo kako će ostvarivati izuzetne rezultate na zadovoljstvo svih nas. Nadam se da će i ovih 20.000 kuna koje danas uručujemo osobno svakom od vas biti samo dio financijske potpore koja je prijeko potrebna kako bi vrhunski rezultati ostali kontinuirani!

Uručio je tako ček od po 20.000 kuna vaterpolistima Paviću i Šetki župan, i to u nazočnosti predsjednika Županijske skupštine Petroslava Sapunara i zamjenika župana Luke Brčića, koji su još jednom stisnuli ruku srebrnim momcima, zaželjevši im i nova odličja.

- Hvala vam na podršci. A mi ćemo i dalje nizati dobre rezultate – zahvalili su se županu kapetan vaterpolske reprezentacije Josip Pavić te Anđelo Šetka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 12:37