StoryEditorOCM
Dalmacijaslomljen joj prsni kralježak

Vis: 17-godišnja Britanka stradala prilikom skoka s litice visoke preko 20 metara

Piše PSD.
15. srpnja 2012. - 13:29
Maloljetna državljanka Velike Britanije teško se ozlijedila na Visu prilikom skoka u more s litice visoke preko dvadeset metara.

Djevojka koja će za par mjeseci tek napuniti osamanest godina je 13. srpnja bila na plaži s društvom te je oko 18.30 sati odlučila skočiti. Hitna medicinska pomoć pružena joj je u Domu zdravlja Vis od strane dežurnog liječnika Bruna Jurinovića nakon čega je helikopterom prebačena u splitsku bolnicu. Liječnika je nazvao prijatelj ozlijeđene.

Prema informacijama iz KBC na Firulama, djevojci iz grada Newtongousea je slomljen dvanaesti prsni kralježak, no ne nalazi se u životnoj opasnosti. Njezino stanje ipak nije dobro da bi policija popričala s njom i ispitala sve okolnosti ove nesreće.

Iako se događaj zbio u petak 13. srpnja, policija je o njemu je javnost izvjestila tek u subotu i to tek kada je od KBC Split, a ne od Doma zdravlja Vis, primila vijest o teškom ozlijeđivanju maloljetnice iz Velike Britanije. Doznajemo da ni viška policija nije izlazila na očevid, ne zato što nije htjela, nego što je nitko nije obavijestio o ovom događaju.

M. D.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 11:16