StoryEditorOCM

Sanader u Sinju: Članovi HDZ-a ovdje mogu hodati uzdignuta čela

Piše PSD.
10. studenog 2011. - 22:12

– Idemo po još jednu pobjedu u 9. izbornoj jedinici. Mi to možemo i hoćemo. U županiji nas ima 22 tisuće članova HDZ-a. Na prošlim izborima dobili smo 85 tisuća glasova. Pobjednička je formula da svaki od nas među članovima obitelji, rodbinom, prijateljima i poznanicima osigura još 4 glasa.

Ovim riječima Ante Sanader, predsjednik županijske organizacije HDZ-a, završio je predstavljanje stranačkog izbornog programa za oko 150 članova gradskih i općinskih odbora, predsjednika temeljnih ogranaka i stranačkih aktivista koji su se u četvrtak navečer okupili u hotelu Alkar.

Sanader je naglasio da u Sinju, Cetinskoj krajini i cijeloj županiji članovi HDZ-a mogu hodati uzdignuta čela jer su svojim radom postigli hvale vrijedne rezultate.

- Svjedoci smo pljucanja i svakojakih napada. Okrivljuju nas za sve. Krivi smo za deficit, probleme u gospodarstvu, nezaposlenost i drugo. Koliko ja znam u velikim su problemima Grčka i Italija, a tamo nije na vlasti HDZ - kazao je Sanader.

Odgovarajući na pitanja Sanader je rekao da Kerum jest pljucao po HDZ-u, ali mu je HDZ kršćanski oprostio i prihvatio ga.

Na pitanje Šimuna Cvrlje iz Glavica nije znao odgovoriti hoće li HDZ koalirati s listom dr. Stipislava Jadrijevića. Zaključio je kako je želja i cilj HDZ-a okupit sve koji predstavljaju desni centar i demokršćanske su orijentacije.

Toni Paštar 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 10:41