StoryEditorOCM
Obalateški RASPAŠOJ

VIDEO Oporbenjaci općine kod Splita tajno snimili kada zaposlenici dolaze na posao: ‘A uredno im sjeda plaća...‘

Piše Frano Kiso
13. svibnja 2024. - 13:02

Predstavnici ‘Nezavisne liste Vrime je!‘, glavne oporbene opcije u Općini Seget u kojoj je od njezina osnutka prije 31 godinu na vlasti HDZ, objavili su zanimljiv videouradak u kojem proanalizirali kada zaposlenici općine zapravo dolaze na posao.

- U novom videu razotkrivamo kako zaposlenici Općine Seget uopće ne dolaze na svoje radno mjesto. 20. prosinca 2022. godine pratili smo kada zaposlenici Općine Seget dolaze na radno mjesto u općinsku zgradu, a više od godinu dana kasnije (video je snimljen 4. travnja 2024.) s velikim interesom smo ponovno pratili kada dolaze na radno mjesto - pišu oporbenjaci te vele da su ostali - šokirani.

- Šok je blaga riječ za ono što smo doživjeli kada smo došli. Zaposlenici se ne pojavljuju na radnom mjestu, ali uredno im mjesečno sjeda plaća, putni troškovi i raznorazni bonusi - tvrde i napominju da se točan broj zaposlenih i dalje ne zna, kao ni tko radi na kojem radnom mjestu i tko uopće vodi Općinu Seget.

- Jedino što sa sigurnošću možemo potvrditi je da je situacija još gora nego u prosincu 2022. godine - zaključuju, a u sve to se možete uvjeriti u priloženom videu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2024 17:55