StoryEditorOCM
Dalmacijakomemoracija

'Realizirat ćemo sve Čepine prijedloge njemu u čast'

Piše PSD.
23. listopada 2015. - 00:47
U prepunoj kino-dvorani „Dalmacija" u Dugom Ratu, pred rodbinom, prijateljima i znancima, održana je komemoracija Branku Vojnoviću - od milja zvanom Čepi. Komemoracija je započeo minutom šutnje, a potom se prisutnima obratio Jerko Roglić.

- Prisjetimo se samo najznačajnijih projekata, kao što su, nova općinska zgrada, nogostup uz magistralu, vanjska rasvjeta uz magistralu, park kod „Rivice", iniciranje izgradnje kanalizacije u Opčini Dugi Rat, i niz drugih značajnih projekata, koje će trajno ostati u funkciji Općine, a što su velike zasluge našega Čepe. Iznenadna smrt zatekla ga je na funkciji općinskog vijećnika, gdje je njegovim zalaganjem bilo planirano urediti pristupni prolaz od magistrale do luke u Dućama, sanirati oštećenje lučice u Dućama, napraviti dva ugibališta na seoskom putu staro Duće groblje sv. Marko, te uređenje stare škole u Gornjim Dućama. Sve ideje i prijedloge, koje je Branko predlagao, njemu u čast realizirat ćemo u tekućoj godini. Dragi naš Čepe, ogromna ti hvala i slava, za sve što si učinio za našu Općinu, za svoju obitelj, za sve ono što si u životu radio - kazao je pored ostaloga Jerko Roglić, načelnik Općine Dugi Rat

 U stihu, o Čepi govorio je Jakov Raos, a o sportskoj aktivnosti Branka, govorio je Ivan Pajdek, pripomenuvši kako je naš Čepe bio dugogodišnji i uzorni igrač "Orkana" i „Trešnjevke", a prof. Srećko Zelić je govorio ponajviše o Čepinom grandioznom angažmanu u KUD-u „Dalmacija".


DAVOR GRGAT
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 11:22