StoryEditorOCM
Dalmacijakampanja

Most: Podržale su nas četiri nezavisne dalmatinske liste

Piše PSD.
24. listopada 2015. - 22:40
Iz Mosta su objavili kako su dobili podršku četiriju nezavisnih lista za predstojeće parlamentarne izbore, i to Mi za Im - Imotski, Nezavisne liste mladih Vrgorac, Mira Bulja iz Sinja, te Ivana Krželja iz Zadvarja.

Tim povodom oglasili su se zajedničkom izjavom:

- Prostor Imotske, Vrgoračke i Cetinske krajine od državnog osamostaljenja devedesetih godina i cijelo ovo vrijeme domovinske demokracije, bio je, a na žalost i ostao zanemaren i zaboravljen. Niti jedna vlast u političkoj vertikali gotovo ništa nije učinila po pitanju ovih naših gospodarski zaostalih područja. A obećavalo se. Obećavalo se mnogo. Obećavalo se štošta i to puno puta. Kad god bi došli kakvi izbori. Obećavat će se i sada.

Obećavat će se brda i doline, rast, razvoj i prosperitet. Naša turobna zabiokovska i poddinarska stvarnost pak najbolje svjedoči koliko se toga realiziralo u dvadesetak godina. Tek autocesta kojom se odlazi u bijeli svijet. Smatramo da je vrijeme za zaokret, da Vlada i Sabor RH napokon svrnu svoj pogled i prema našem zavičaju, iz kojega se stalno i samo iseljava, iako ovdašnji ljudi, a naročito mladi, žele ostati, raditi i graditi vlastitu budućnost. Zato su, osim lokalnih promjena, potrebne promjene i u Zagrebu, na Markovu trgu.

Stoga smo sada ujedinjeni u naumu da te nužne promjene potaknemo i oživotvorimo, sinergijskom suradnjom preko našega Mosta nezavisnih lista, mosta koji spaja dobre i plemenite ljude i ideje. Premostimo Zagoru, Dalmaciju i Hrvatsku zajedno! - navode u zajedničkoj izjavi.

PSD


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 09:21