StoryEditorOCM
Dalmacijapolicijski bilten

Austrijanac pokraden u Supetru, masovna tučnjava u Baškoj Vodi ...

Piše PSD.
17. srpnja 2015. - 12:11
Jučer oko 15 sati u Supetru na Braču nepoznati muškarac je na ulici s leđa prišao 25-godišnjem državljaninu Australije. Nakon što ga je povukao za ruksak koji je nosio na leđima 25-godišnjak je pao na tlo, nakon čega je počinitelj od njega otuđio ruksak u kojem se nalazilo prijenosno računalo i dr. stvari, i pobjegao. U tijeku su policijski izvidi.

Zadobio ozljede

Jučer oko 9.30 sati u mjestu Baška Voda došlo je do tjelesnog sukoba između više osoba u kojem je 50-godišnjak zadobio tešku tjelesnu ozljedu (ruke). Dvije osobe koje se dovode u svezu s događajem su uhićene te je kriminalističko istraživanje u tijeku.

Dovršena kriminalistička istraživanja

Policijski službenici Policijske postaje Sinj dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom. Sumnjiči se da je 15.srpnja, u večernjim satima na sinjskom području u sukobu nanio tešku tjelesnu ozljedu 50-godišnjaku. /fraktura nosne kosti/. Protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu.

Nadalje, policijski službenici Policijske postaje Kaštela dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjim državljaninom Poljske. Sumnjiči se da je nanio tešku tjelesnu ozljedu 36-godišnjakinji, također državljanki Poljske. Uz kaznenu prijavu doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku.

Pronađeno oružje

Policijski službenici Policijske postaje Solin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjakom. Tijekom kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga, obavljena je pretraga stana kojeg koristi. Pronađena je i oduzeta jedna automatska puška i četiri spremnika za automatsku pušku s ukupno 114 komada streljiva, dva pištolja sa spremnicima i ukupno 15 komada pripadajućeg streljiva, te dvije kutije s ukupno 50 komada streljiva. Protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu.

Pronađene stabljike marihuane

Policijski službenici Policijske postaje Imotski dovršili su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom koji je u mjestu Proložac zatečen u zalijevanju ukupno 39 stabljika marihuane /visine od 60 do 150 centimetara/. Protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama., izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.

PSD

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 21:47