StoryEditorOCM

Lionsi raspjevali Solinjane

Piše PSD.
18. prosinca 2014. - 11:47
Duh Božića raširio se solinskim Domom kulture u utorak navečer na humanitarnom koncertu Lions kluba “Salona” kojom prigodom su se odazvali Ivanka Luetić, Plesni studio “Lambada”, ženska vokalna skupina KUD-a “Salona”, Studio za pjevanje i ples “Perlice”, Đorđi Peruzović, Zorica Andrijašević i Klapa “Iskon”.

U atmosferi u kojoj je publika pljeskala, pjevala i uživala, prigodnu zahvalu uputila je i Vesna Korlaet, predsjednica Lions kluba “Salona”, čestitavši svima i nadolazeće blagdane, te se zahvalivši na potpori koju ljudi daju ovom koncertu, organiziranom 14. godinu zaredom.

Prema riječima Vjekoslave Žižić, direktorice za članstvo Lions kluba “Salona”, krajem prosinca Lionsi će posjetit samostan sv. Rafaela u Solinu, u kojem služavke Malog Isusa skrbe o štićenicima samostana, osobama s poteškoćama u razvoju, te će im uručiti prihod od prodaje ulaznica s ovog koncerta.

Na koncu su svi zajedno zapjevali “U sve vrime godišća”, a program kojeg je vodila Edita Lučić-Jelić popratili su i štićenci samostana, kao i čelnici Grada Solina.

M. Sesartić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 19:11