StoryEditorOCM
Životšto jedemo

Bježite od prerađevina - iz salama, umaka i voćnih jogurta vrebaju tihi ubojice

Piše PSD.
30. travnja 2014. - 00:22
Tekstovi o E-brojevima koje smo nedavno objavili ukazali su nam da sve više ljudi pazi što jede, ali isto tako i da dio građana uopće nije znao koliko “otrova” dnevno konzumira preko prerađene hrane: tjestenina, voćnih jogurta, salama, umaka, konzervi...

Sve je više poremećaja, autoimunih bolesti, crijevnih upala, a za koje i nutricionisti poput
Anite Šupe u svojoj knjizi “Istine i laži o prehrani” drže da je kriva loša prehrana puna aditiva, kao što su konzervansi, emulgatori, stabilizatori, zgušnjivači, tvari za želiranje, regulatori kiselosti, kiseline, pojačivači okusa, tvari za poliranje, učvršćivači, tvari za povećanje volumena, tvari za održavanje pjene, sekvestranti...

Trenutno se na policama naših trgovina nalazi hrana u koju je dodano više od 30...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 20:16