StoryEditorOCM
Životjure vojković ima recept za alkomješavinu koja se može pojesti

UZDRAVLJE I USLAST! Prvi barmen Dalmacije smislio prvi - jestivi koktel

Piše PSD.
2. veljače 2012. - 20:53
Kad znate da će vam kavu donijeti konobar koji možda izgleda sasvim uobičajeno, ali je vlasnik nebrojenih medalja i priznanja za vlastite koktel-kreacije osvojenih na regionalnim, državnim i međunarodnim natjecanjima, barmen koji je iskustvo brusio po cijelom svijetu, a k tomu je predavač i kolumnist (dvije godine u Makarskoj kronici, nap.a.), čovjek se može osjećati i malo nelagodno.

No, u slučaju Jure Vojkovića, beskrajno kreativnog, žustrog i istodobno pedantnog barmena, te konobara zaposlenog u caffeu “Hedonist” u Splitu, taj osjećaj brzo prođe; on se ne ponaša kao zvijezda, on je nenametljiv, pristojan i ‘latentno’ razgovorljiv. Učiniti gosta zadovoljnim, kaže, temeljno mu je poslanje; a kad se tome pridodaju spomenute referencije, uistinu zaslužuje svoj komadić medijskog ...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. studeni 2024 06:50