StoryEditorOCM
Dalmacijakakva idila

Bol: jednoglasno nazdravili proračunu od 21,3 milijuna kn

Piše PSD.
18. prosinca 2014. - 10:51
Osam vijećnika za isto toliko minuta prihvatilo je u nastavku desete sjednice Općinskoga vijeća Bola proračun za 2015. godinu, koji je predložio općinski načelnik Tihomir Marinković (SDP).

Za taj temeljni financijski dokument, koji je “težak” 21.332.000 kuna, ruke su podignuli svi nazočni vijećnici, a nakon održane sjednice, koja je bila posljednja u ovoj godini, zajednički su predvođeni svojim predsjednikom Dorom Adulmarom nazdravili novom proračunu i predstojećim božićno-novogodišnjim blagdanima.

Prvi dio sjednice održan je prije tjedan dana, a u međuvremenu su stigla samo dva amandmana na predloženi proračun, što najbolje svjedoči kako je proračun dobro pripremljen i uravnotežen te da je zadovoljio većinu potreba. Oba amandmana uputio je vijećnik Ivica Šćepanović i oba su prihvaćena, pa je tako donacija Osnovnoj školi s 10 povećana na 20 tisuća kuna, dok su početna sredstva za izgradnju vatrogasnog doma s 20 skočila na 70 tisuća kuna.

– Kroz proračun smo nastojali osigurati uravnoteženi razvoj Bola respektirajući one projekte koji ne mogu čekati. Hvala vijećnicima na njihovim konstruktivnim i dobronamjernim prijedlozima te na iskazanoj podršci proračunu jer je Bol naša zajednička sudbina – kazao je nakon održane sjednice zadovoljni načelnik Tihomir Marinković.

Najviše novca uložit će se u infrastrukturne projekte, rekao je Marinković.

I. RADIĆ

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 02:28