StoryEditorOCM
Dalmacijadobitniku dvije karte po izboru

Milijunti putnik na Resniku šest dana ranije u odnosu na 2013.

Piše PSD.
6. kolovoza 2014. - 21:03
Svečano i veselo bilo je u srijedu u Zračnoj luci Split u Kaštelima. Naime, na letu Croatia Airlinesa OU412 za Frankfurt ispraćen je ovogodišnji milijunti putnik, a sreća se ove godine osmjehnula Branku Curaviću
koji inače živi u Australiji.

- Ove godine milijuntog putnika smo dočekali šest dana ranije u odnosu na prethodnu 2013. godinu. Zračna luka Split u prvih sedam mjeseci bilježi rast prometa putnika od 10 posto u odnosu na isto prošlogodišnje razdoblje. U srpnju je ostvaren porast broja putnika od 16 posto, a već prva subota u kolovozu bilježi rekordan dnevni broj putnika u povijesti Zračne luke Split, što upućuje na dobar nastavak sezone - izjavio je pomoćnik direktora Pero Bilas.

Prigodom dolaska milijuntog putnika u Zračnoj luci Split priređena je mala svečanost na kojoj je Bilas sretnom putniku čestitao, a uručeni su mu i prigodni darovi Zračne luke Split - bon u vrijednosti 300 eura iskoristiv u Duty Free Shopu Zračne luke Split, i Croatia Airlinesa - dvije povratne zrakoplovne karte na jednom od njihovih letova, po izboru putnika.

- Stvarno sam presretan, hvala Zračnoj luci Split, zaista s lijepom uspomenom odlazim kući - kazao je Curavić.

JAKOV ŽARKO
Foto: Zvonimir Barišin / CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 01:57