StoryEditorOCM

Ćapin prozvao medije, DORH i sudove za blaćenje HDZ-a

Piše PSD.
22. studenog 2011. - 22:49

Večeras je u punoj športskoj dvorani Osnovne škole Tin Ujević u Krivodolu održan predizborni skup HDZ-a za općinu Podbablje.

Članovima i simpatizerima te stranke predstavili su se kandidati s liste HDZ-a u Desetoj izbornoj jedinici, glavnim tajnikom stranke Brankom Bačićem, generalom HV u mirovini Damirom Krstičevićem. Na skupu su još bili i imotski predstavnik na listi Ante Babić, gradonačelnici Solina i Omiša, Tomislav Boban i Ivan Škaričić, načelnik Dugopoljske općine Zlatko Ževrnja.

Govoreći o trenutačnom stanju stranke domaćin, predsjednik Općinskog odbora HDZ-a Podbablja Ante Ćapin Baća, prozvao je medije, DORH i sudove za blaćenje HDZ-a.

Prave ovacije na skupu doživio je general u mirovini Damir Krstičević, nekoliko puta prekidan dugotrajnim aplauzom, ponajprije kod pozdrava Imoćanima koji su zajedno s njim branili Domovinu.

- Arsen Bauk iz Kukuriku koalicije proziva me da kako ja kao general mogu ići u politiku, a ja mu odgovaram da sam ja časno branio Domovinu. Gdje je on bio, a mogao je, od početka devedesetih pa do oslobođenja Domovine priključiti nam se, ali ga nigdje nije bilo. I sada drži prodike. Poručujem svima da se vraćam sada kada je stranci najteže, ali ćemo dobiti bitku 4. prosinca, istaknuo je Krstičević.

Nazočnima se obratio i Ante Babić  jedini Imoćanin na listi na visokom šestom mjestu liste.

Branko Bačić istaknuo je tri najbitnije odrednice svoje stranke. Vraćanje na staze koje je odredio Franjo Tuđman, demokršćanska tradicija, te kvalitetan gospodarski program.

Braco Ćosić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 03:54