StoryEditorOCM
Hranadesert i afrodizijak

Iskoristite sezonu smokava na najbolji mogući način

Piše PSD.
28. srpnja 2015. - 21:31
Sezona smokava na samom je vrhuncu i prava bi šteta bila ne iskoristiti je na najbolji mogući način.

Osim svježih smokava, koje će biti posebno slasne jedete li ih netom ubrane sa stabla, svakako isprobajte ovih sedam slasnih recepata (među kojima se krije i jedan moćni afrodizijak) koje preporuča chef Frane Šerka.

1. Punjene smokve


Za ovaj desert nam trebaju malo veće smokve, koje operemo i odrežemo imvrh. Smokve pažljivo izdubimo, meso stavimo u posudicu, a onda mudodajemo svježi sir i med. Promiješamo. Smjesom, pomoću slastičarskešprice, punimo smokvu. Servira se hladno. 

2. Svježa falša kotonjada od smokava

Oprane smokve sameljemo u blenderu, smjesu prelijemo u plitku posudu,poravnamo i ostavimo u frižideru preko noći. Hladnu kotonjadu narežemona kockice i serviramo u...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 05:28