StoryEditorOCM

Makarski HDZ: Kidaju se mega plakati Kitarović, a nitko ne odgovara

Piše PSD.
8. siječnja 2015. - 14:38
Vjerujemo da će u drugom krugu izbora HDZ-ova kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović polučiti pobjedničke rezultate na čitavom Makarskom primorju i da će glasači preokrenuti trend loših rezultata za HDZ.

Sve što je bitno za poslove predsjednika države, vanjski poslovi i vojska, sastavljeno je u Kolindi rekao je predsjednik HDZ-a Marko Ožić Bebek na tiskovnoj konferenciji.

Prisjetio se početka mandata Ive Josipovića, te mu zamjerio da nije otišao na sprovod u Poljsku kada je u avionskoj nesreći poginulo pola poljske vlade. Zanemario je da mu je poljski premijer bio na inauguraciji. Da ne govorimo što bi to značilo za turizam, kada je Poljska naše veliko emitivno trežište, kaže Bebek.

Zajedno s tajnikom Jurom Brkanom naglasio je korektnost HDZ-a u izbornoj kampanji, za razliku od SDP-a. Primjerice, policiji prijavljenog predsjednika Foruma mladih SDP-a za oštećenja fasada grada grafitima protiv HDZ-a, Gradska organizacija stranke je promovirala za svog tajnika. Sada se kidaju mega plakati Kolinde Grabar Kitarović, za što nitko ne odgovara, naveli su u HDZ-u.

Piše: A. Dragičević
Foto: Ivo Ravlić / Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 01:20