StoryEditorOCM

Dovršena kriminalistička istraživanja nad prostitutkom i serijskim lopovom

Piše PSD.
31. listopada 2015. - 10:41
Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakinjom za koju je utvrđeno postojanje sumnje da je počinila kazneno djelo prostitucija na štetu jedne osobe. 25-godišnjakinja je tijekom listopada 2015. godine u nakani ostvarivanja materijalne koristi, dogovorila s oštećenom pružanje seksualnih usluga u zamjenu za novac radi čega je kreirala oglas na internetskoj stranici i dogovarala pružanje seksualnih usluga. Protiv 25-godišnjakinje nadležnom državnom odvjetništvu biti će podnesena kaznena prijava zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela prostitucija.

Policijski službenici Policijske postaje Kaštela dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom za kojeg je utvrđeno postojanje sumnje da je počinio dva kaznena djela krađe i jedno kazneno djelo teške krađe. U srpnju ove godine iz nezaključane garaže u Kaštel Starom otuđio je razni alat, 20.listopada iz sportske dvorane u Kaštel Novom otuđio je ruksak, te je 22./23. listopada iz kuće u Kaštel Starom otuđio prijenosno računalo. Ukupna materijalna šteta počinjena kaznenim djelima procijenjena je na 9 tisuća kuna. Podnesena je prijava nadležnom državnom odvjetništvu za mladež.

Policijski službenici Policijske postaje Trogir dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom za kojeg je utvrđeno postojanje sumnje da je 29./30 listopada na području Trogira otuđio moped. Nakon zaprimljene prijave o krađi, moped je istog dana pronađen na području Splita, te je, po dovršetku kriminalističkog istraživanja, vraćen vlasniku. Protiv maloljetnika biti će podnesena prijava nadležnom državnom odvjetništvu za mladež.


PSD
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 22:12