Slobodna Dalmacija

Povratak na naslovnicu
u tiskanom izdanju

Nogomet

Objavljeno 17.03.2013. u 09:21

najnovije

Mamić se bacio na koljena: Ljubim zemlju po kojoj hoda sutkinja koja je imala snage donijeti tako hrabru odluku!

Foto: Damjan Tadić / CROPIX

GALERIJA

NAJNOVIJE


Kako Jutarnji ekskluzivno list doznaje, nakon što je istražna sutkinja Županijskog suda u Zagrebu Ljiljanka Maletić objavila da više nema razloga za daljnjim zadržavanjem Zdravka Mamića te da mu ukida u pritvor i pušta ga da se bez kaucije brani sa slobode, gazda Dinama nije krio svoje oduševljenje.

Bacio se na koljena i počeo ljubiti pod te sav razdragan ponavljati:

“Ljubim zemlju po kojoj hoda sutkinja koja je imala snage donijeti tako hrabru odluku”. I sutkinja i svi nazočni bili su zatečeni spektaklom koji je priredio. Nakon toga Mamić je u pratnji odvjetnika napustio zgradu Županijskog suda pred kojom ga je dočekala Nina Isabel Krauss, misteriozna poduzetnica iz Berlina i Toti Dedić.

JUČER

Oko 18.45 sati Zdravko Mamić napustio je zgradu Županijskog suda, što znači da neće ostati u jednomjesečnom istražnom zatvoru, kako je to tražio DORH, već će se braniti sa slobode.

Mamić je mrkog lica izišao iz zgrade suda, prošavši pored novinara i ignorirajući njihova pitanja.

Dočekala ge je skupina članova jedne romske udruge, s kojima se izljubio i izgrlio.

Bila je tu i Izabela Nina Kraus, prijateljica obitelji Mamić, koja živi u Njemačkoj i sprema je platiti jamčevinu. Ubrzo se udaljio i s prijateljima otišao do jednog kafića proslaviti puštanje

Jedan od njegovih branitelja Ante Madunić izjavio je novinarima da se nikad prije nije privodilo za takva kaznena djela i kako može razumjeti da su Mamićeve riječi imale težinu i da ih nitko ne opravdava. "Situacija je takva kakva je, samo je u pitanju je li to kazneno djelo ili samo njihov osobni sukob, odnosno da je vrijeđanje bilo obostrano", kazao je Madunić.

Upitao se čemu to pretvarati u rasni i nacionalni sukob kad se radi o osobnom sukobu.

Madunić je potvrdio da je Mamić zbog želučanih tegoba bio u bolnici, gdje je primio lijekove i dobio injekcije.

Sam Mamić nije davao njegove izjave jer su mu zbog njegove impulzivnosti tako savjetovali odvjetnici.

H.K.JAKUBIN, JL

DORH: On ruši pravni poredak

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu je podnijelo sucu istrage Županijskog suda u Zagrebu prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv hrvatskog državljanina (1959.), objavljeno je na DORH-ovim internetskim stranicama .

"Naime, postoji osnova sumnje da je 54-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo javnog poticanja na nasilje i mržnju iz članka 325. stavak 1. Kaznenog zakona odnosno da je 15. ožujka 2013. u Zagrebu, u vremenu od 8,00 do 8,25 sati, tijekom gostovanja u radijskoj emisiji "Pozitivni petak" radio postaje "Soundset Plavi", osvrćući se na aktualnog ministra znanosti, obrazovanja i športa, iznosio tvrdnje kojima je putem radija javno poticao na mržnju usmjerenu prema navedenom ministru, no istodobno iskazujući izrazitu netrpeljivost i potičući na mržnju i prema svim pripadnicima srpske nacionalnosti, isključivo zbog njihove nacionalne pripadnosti.

Opis


Sucu istrage je predloženo određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika temeljem zakonske osnove opasnosti od ponavljanja djela, s obzirom da je osumnjičenik višestruko evidentiran za učin različitih prekršaja po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira Također, osumnjičenik je i višestruko evidentirana osoba i po Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, a što sve ukazuje da se radi o osobi koja ne poštuje i ne priznaje pravne norme i pravni poredak, te da je upravo obrazac njegovog ponašanja postupanje protivno pravnom uređenju.

Ujedno, treba imati u vidu da je osumnjičenik kao javna osoba u javnim istupima i nastupima pokazivao i iskazivao izrazitu netrpeljivost prema pripadnicima drugih nacionalnih manjina i pripadnicama suprotnog spola, da je član Izvršnog odbora HNS-a, te izvršni predsjednik Građanskog nogometnog kluba Dinamo u kojem svjetlu cijeniti i daljnju opasnost od činjenja novih prekršaja po Zakonu o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.

Izjave osumnjičenika prenesene putem sredstava javnog priopćavanja valja promatrati i u kontekstu skorašnjeg održavanja nogometne utakmice između nogometnih reprezentacija Hrvatske i Srbije te izjave poput ovih iznesenih tijekom gostovanja u gore spomenutoj radijskoj emisiji, dodatno dobivaju na težini te izazivaju bojazan da će dovesti do nereda i remećenja javnog reda i mira, a što sve, u svojoj ukupnosti, čini opravdanim primjenu zakonskog osnova za određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja ovakvog ili sličnog kaznenog djela."

Ogorčeni odvjetnici

- U postupanju DORH-a sporna je ta silna selektivnost. Ovo je prvi postupak da je netko završio u pritvoru zbog nekih svojih rečenica. Radi se isključivo o postupanju tužiteljstva koje je ciljano i selektivno, a koje nema veze sa dosadašnjom praksom, rekla je Jadranka Sloković odvjetnica Zdravka Mamića, a prenosi Jutarnji list.

- Na portalu Javno.hr Mate Knezović je rekao da 'Srbi ne mogu upravljati državom' i na to nitko nije reagirao, ali se zato zbog Zdravka Mamića digla cijela Hrvatska. Ne vjerujem da država može imati pik samo na Mamića i da prati samo što on kaže, prisjetila se Sloković te dodala kako je i Ante Đapić svojedobno rekao 'da su Srbi sanitarni problem' te da zbog toga nije snosio konsekvence.

- Sramotno je čovjeka 16 sati držati u pritvoru, da se ga privodi sucu i određuje pritvor što pokazuje da za Zdravka Mamića važi drugačiji zakon , zaključila je Jadranka Sloković.

Medijima se obratio i Mamićev drugi odvjetnik Mate Matić te kazao:

- Postupak je tajan i nikakve informacije vam ne možemo reći osim da je Mamić iznio svoju obranu i odgovarao na sva pitanja zamjenice državnog odvjetnika. Daljna procedura je prijedlog Državnog odvjetništva da donese prijedlog u nekom smjeru, odnosno da sudac istrage odluči o zahtjevu Državnog odvjetništva o zadržavanju u pritvoru zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. U protivnom donijeti će se odluka o njegovom puštanju. Dobra je okolnost što će o pritvoru odlučivati sud, a ne strana u postupku, zaključio.

Zdravko Mamić nakon što je dao iskaz, policijskim kombijem je prebačen u Županijsko državno odvjetništvo gdje će se odlučiti da li će biti pušten na slobodu ili će ostati u pritvoru.

JUTROS


Kako doznaje Jutarnji list, Državno odvjetništvo zatražilo je zadržavanje Zdravka Mamića u pritvoru zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Izvršni predsjednik Dinama, noć je proveo u pritvoru na Oranicama.

Jutros u 9 sati biti je priveden na Županijsko državno odvjetništvo radi očitovanja o krivnji.

Mamić je jučer uhićen poslijepodne zbog poticanja nasilja i širenja mržnje na račun ministra Željka Jovanovića. Policija ga je privela u sjedište kriminalističke policije u Heinzelovoj, te je nakon trosatnog ispitivanja prebačen u pritvor.

Iako je zbog uvreda na njegov račun izvršnog direktora Zdravka Mamića privela policija, ministar Željko Jovanović niti danas nije želio komentirati Mamićev istup.


No na novinarsko inzisitiranje odgovorio je na optužbe Mamićeva odvjetnika kako je privođenje predsjednika Dinama politička odluka.

- Svi koji kažu kako je to neka politika su zlonamjerni. Ovo je dokaz da je Hrvatska uređena država u kojoj se nitko ne može vrijeđati po nacionalnoj, vjerskoj i bilo kojoj drugoj osnovi, rekao je Jovanović novinarima danas uoči sjednice glavnog odbora SDP-a na kojoj trebaju biti potvrđeni kandidati za Europski parlament.


RANIJE

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić je uhičen! Mamić će provesti noć u zatvoru te će ujutro biti doveden pred suca.

Na zahtjev Državnog odvjetništva u petak, nešto prije 17 sati, policajci su se ukazali u službenim prostorijama “Dinama” ne bi li ispitali Zdravka Mamića, izvršnog predsjednika “Dinama”, u sjedištu Kriminalističke policije u zagrebačkoj Heinzelovoj ulici.

Zbog same činjenice da se u jutarnjim satima na radijskoj postaji “Soundset plavi” neljudski obrušio na ministra obrazovanja i sporta Željka Jovanovića svojim osebujnim i uvredljivim vokabularom i to na nacionalnoj osnovi, Mamiću “prijeti” do tri godine zatvora. Kako neslužbeno doznajemo, protiv čelnika zagrebačkog kluba podnesena je kaznena prijava i zadržan je u pritvoru.

Razlog svemu bio je još jedan njegov medijski istup u kojem nije birao riječi. Ovaj put je otišao toliko daleko da je šovinistički i, može se reći s mržnjom, govorio o ministru Jovanoviću.

- Ispadam sada glup, ne mogu u tako kratko vrijeme sve reći, ali takav ministar je uvreda za hrvatski um, za hrvatski mozak, za hrvatskog čovjeka. Zamislite da čovjek koji je Srbin i koji nikad u životu nije radio u znanosti, u prosvjeti, u sportu, osim što je bio dizač utega, da je on ministar najvažnijeg resora u državi, jer gotovo svaki čovjek u Hrvatskoj je u tim granama za koje je on zadužen. I onda daš to takvom čovjeku bez ikakvog iskustva i s jednom takvom hrvatomržnjom... - izjava je koja je Mamiću priuštila policijsko privođenje.

Osim što je pobrojao ministrova krvna zrnca, Zdravko Mamić je gore navedenom izjavom omalovažio i čitav jedan sport kao što je dizanje utega, sport koji je Hrvatskoj donio dvije olimpijske medalje, zlato 2000. i broncu 2004. godine (obje je osvojio Nikolaj Pešalov).

Prethodno je ministra Jovanovića usporedio s mađarskim vladarom Khuenom Hedervaryjem, koji je na prijelazu iz 19. u 20. stoljeće bio hrvatski ban. “Bilo je to godine devetstoitreće...”, ide pjesma koja je pozivala bana Josipa Jelačića da ustane, a 110 godina poslije Mamić je našao prikladnim usporediti Hedervaryja s aktualnim ministrom.

- Zamjerio sam se Jovanoviću jer se zalažem za sve ono što je njemu strano. On je najveći hrvatomrzac poslije Khuena Hedervaryja, jer mrzi sve što počinje s “hrvatski”, bila to Matica hrvatska, HAZU, hrvatska prosvjeta, učitelji, nastavnici ili HOO, HNS, hrvatski nogometni klub Dinamo... On jednostavno u sebi ima krvna zrnca koja pretežu na ono što mrzi sve hrvatsko, i to je njegov osnovni problem – rekao je Mamić.

Otkako je Jovanović krajem 2011. godine postao ministar i najavio “isušivanje nogometne močvare” te ispravljanje svih nezakonitosti i slučajeva sukoba interesa u sportu, pa tako i u “Dinamu”, Mamić je često preko medija ratovao s njim. Najavljivao je ministar kako će novi zakon o sportu “poslati Mamića i njemu slične u povijest”. To se (još) nije dogodilo, na relaciji Jovanović – Mamić jedno je vrijeme vladalo zatišje i mnogi su ministru zamjerili kako je sve ostalo samo na riječima. No, očito je da se sukob ponovno razbuktao.

Ovih dana započela je s radom Sportska inspekcija, koju je osnovalo Jovanovićevo ministarstvo, vidjet ćemo hoće li pronaći nezakonitosti u Maksimiru.

- Kad je on stupio na ministarsku poziciju, ja sam rekao “kad te taj čovjek pogleda, iz njegovih očiju šiklja krv”. A vidite da njegov osmijeh nije prirodan kao vaš, njemu vidite samo očnjake, zube koji su spremni za klanje – sipao je izvršni predsjednik “Dinama” i član Izvršnog odbora HNS-a, kojeg se u javnosti često doživljava kao “stvarnog vladara hrvatskog nogometa”, s pogrdama na račun ministra Jovanovića.

Za kazneno djelo javnog poticanja na nasilje i mržnju prema Kaznenom je zakonu predviđena zatvorska kazna do tri godine.

U članku 325. Kaznenog zakona stoji da: “tko putem tiska, radija, televizije, računalnog sustava ili mreže, na javnom skupu ili na drugi način javno potiče ili u javnosti učini dostupnim letke, slike, ili druge materijale kojima se poziva na naslije ili mržnju usmjerenu prema skupini ljudi ili pripadniku skupine zbog njihove rasne, vjerske, nacionalne ili etničke pripadnosti, podrijetla, boje kože, spola, spolnog opredjeljenja, rodnog identiteta, invaliditeta ili kakvih drugih osobina, kaznit će se kaznom zatvora do tri godine.”

U DORH-u kažu da ne odgovaraju na pitanja “hoće li pokrenuti postupak protiv neke osobe”.

- U odnosu na događaj i osobu koju spominjete u upitu, nadležno državno odvjetništvo će pravovremeno objaviti priopćenje - kažu u DORH-u.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta nije željelo komentirati uvrede koje je Zdravko Mamić danas izrekao na račun ministra Željka Jovanovića, istaknuvši kako očekuju da će nadležne institucije poduzeti odgovarajuće korake.

S obzirom na to da je riječ o kaznenom djelu, nadamo se da će nadležne institucije poduzeti potrebne korake, kratko su poručili iz Ministarstva.

Soundset radijska grupa se na svojoj internetskoj stranici ogradila od tih Mamićevih izjava.

I predsjednik Hrvatskoga sabora Josip Leko najoštrije je osudio današnji verbalni napad izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića u eteru radija Soundset Plavi na ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića, istaknuvši kako je riječ o eklatantnom primjeru nacionalne diskriminacije i govora mržnje.

"Pozivati na diskriminaciju Srba u Hrvatskoj, isticati da oni ne mogu biti članovi hrvatske Vlade, prebrojavati nečija krvna zrnca i nazivati osobe 'hrvatomrscima' predstavlja eklatantan primjer nacionalne diskriminacije i govora mržnje", ističe se u Lekinu priopćenju.

Riječ je o posve neprihvatljivu govoru koji je u suprotnosti s demokratskim vrijednostima, zaštitom ljudskih prava i ravnopravnosti svih građana koje jamči Ustav RH, a odgovornost je svih institucija i svih građana da poštuju te vrijednosti kako bismo mogli nesmetano uživati u društvu koje jamči ljudska prava svakoga pojedinca i demokratske standarde civiliziranoga svijeta, stoji nadalje u priopćenju.

Otkloniti svaku mržnju i diskriminaciju po bilo kojoj osnovi u interesu je mira i budućnosti svih naraštaja našeg društva i očekujem da hrvatski građani i javne institucije ovakve istupe osude kao neprihvatljive, zaključuje Leko u priopćenju.

Mamić je danas gostujući na Soundset Plavom radiju za ministra Jovanovića, između ostalog, izjavio da je "hrvatomrzac". Kako se navodi na mrežnim stranicama tog radija, Mamić je za Jovanovića kazao kako "on mrzi sve što počinje s 'hrvatski': olimpijski odbor, nogometni savez", da je "on je uvreda za hrvatski mozak", te da je "Srbin koji nikada nije radio u prosvjeti i sportu, osim što je malo dizao utege, na čelu tog ministarstva".

Soundset radijska grupa ogradila se Mamićevih izjava, a te su izjave osudili predsjednik Ivo Josipović, premijer Zoran Milanović i mnogi drugi.

- Čovjek koji vodi jedan od najznačajnijih klubova u Hrvatskoj i u regiji ne bi smio voditi taj klub budući da kontinuirano govori jezikom mržnje, etničke netolerancije, a posebno o okolnostima skorog održavanja utakmice između Hvatske i Srbije. Taj isti čovjek je već nekoliko godina predmet napada i optužbi da je cigan, Srbin i da je četnik - kaže Milorad Pupovac, šef Srpskog narodnog vijeća.

- Neprimjereno je od izvršnog direktora Dinama da tako nešto izjavi. Svi građani, bez obzira na naciju i vjeru, jednaki su prema Ustavu. Druga je stvar radi li Jovanović dobro kao ministar, ja mislim da ne, a ovo ostavljam Mamićevoj savjesti i hrvatskom pravosuđu - kazao je Zoran Vinković.

A jedan od odvjetnika Zdravka Mamića, Mate Matić, novinarima koji čekaju ishod privođenja čelnika GNK Dinamo, je rekao:

- Teško da ćete uvjeriti mene i javnost da se ne radi o političkom slučaju jer nema drugog predznaka. Došli smo na gotovu stvar i on će prenoćiti na Oranicama, ali je neprihvatljivo da se u medijima dopušta unaprijed govoriti o kaznenom djelu mržnje. Zamjeram istup predsjedniku države i kolegama koji daju svoja viđenja o predmetu - rekao je Mamićev odvjetnik Mate Matić.

- Ovdje se radi o nekoj vrsti uvrede, ali slične ili možda još i gore uvrede su se dogodile i sa druge stane. I to ne tako davbno. Zato što netko ima imunitet ne može se ponašati kako se ponaša - istaknuo je Matić.

Na pitanje kako Mamić podnosi privođenje Matić je odgovorio: - Zdravko je navikao na smicalice. Revoltiran je jer ima obiteljskih obaveza sutra. Sam način postupanja je neprihvatljiv jer moraju postojati neki jaki subjektivni elementi za kazneno djelo - Matić.

Drugi Mamićev odvjetnik Ante Madunić bio je ironičan:

- Što može očekivati Mamić? Smrtnu kaznu strijeljanjem ujutro u šest i pol. Kakav je ovo slučaj, takva je i država. Postali smo cirkus država. Kad se netko pojavi na skupu HDZ-a, bude vesel i paradira kao Mamić onda je odmah i kriv. Luda država, ludi ljudi.

Komentirajući činjenicu da je Mamiću u pomoć došlo troje odvjetnika (Mate Matić, Ante Madunić, Jadranka Sloković) Madunić je rekao:

- Zašto toliko odvjetnika? Jer je ovo cirkus. Ima puno kvalitetnih odvjetnika, a kad je cirkus onda treba i cirkus od odvjetnika. Kakva priča, takva i obrana, ništa pametno - Madunić.

Prema predviđanjima, Mamić će u subotu prijepodne biti doveden na Županijsko državno odvjetništvo radi očitovanja o krivnji.

Priopćenjem se oglasio i GNK Dinamo.

Dinamo službeno potvrđuje da je Zdravko Mamić na obavijesnom razgovoru u Heinzelovoj, dakle da nije priveden. Više ne možemo komentirati jer nemamo informacija., stoji u priopćenju kluba

A.B.K., H.K.J., PSD, CROPIX

Komentari Morate se prijaviti da biste komentirali članak.

Komentar od: Nash | Komentirano: 19. ožujak 2013. 19:45
Lopovi...Kao sto je u FSS Tomislav Karadzic pokrao Boga oca.Samo ih lova interesuje
Komentar od: clint eastwood | Komentirano: 17. ožujak 2013. 20:25
Nema šta slika i prilika tranzicijskog i kavanskog junaka. Da je kojim slučajem, umjesto švercanja početkom rata, uzeo pušku u ruke, nisam siguran bi li bio opasniji za neprijatelja ili za suborce.
Komentar od: volim zute | Komentirano: 17. ožujak 2013. 20:22
A U.S.R.A SA KA GRLICA.
Komentar od: T-55 | Komentirano: 17. ožujak 2013. 19:01
Bivši basista KUD Idijota i urednik portala "Regionalexpress.hr" Nenad Marjanović, poznatiji kao Dr Fric, na interesantan način ispratio je konferenciju za štampu posle utakmice zagrebačkog Dinama, na kojoj je trener Jurčić poltronski posvetio bod predsedniku Zdravku Mamiću, "koji je proživljavao teške trenutke u pritvoru".

"Samo bih htio u ime pulskih novinara i sebe, nabiti Zdravka Mamića na k u r a c. Eto, to mu poručite, da je doktor Fric, Nenad Marjanović iz Pule, nabio Zdravka Mamića na k u r a c,rekao je Dr Fric iz prvog reda, a Jurčić je momentalno napustio salu.
Komentar od: marija121 | Komentirano: 17. ožujak 2013. 16:59
legenda Mamić svi smo uz tebe
Komentar od: koromač | Komentirano: 17. ožujak 2013. 14:07
Zdravko Mamić je hrvatski mafijaš i ruglo ove zemlje!
Komentar od: volim zute | Komentirano: 17. ožujak 2013. 13:28
Komentar od: samo.hajduk | Komentirano: 17. ožujak 2013. 12:51
Svaka čast prijatelju ali bi te zamolio da ovaj post puštaš bar svako dva sata da ove spodobe kao što su ljacmu, rudeš, blju okean, mimi ZOOO i ostali što su po zanimanju VELIKI HRVATI a po nacionalnosti CENTRALISTI što prije shvate. Jer njih je magla isp***la pa im treba puno vrimena. A isto to važi i za dalmatinske velike hrvate kojima je jovanović srbin a braća košutić hrvatine.
Prijatelju bog ti da zdravlje i da ti meni napišeš još puno ovako PAMETNIH TEKSTOVA
Komentar od: | Komentirano: 17. ožujak 2013. 12:51
GENIJALNI UM I PAKLENI PLAN

(ovdje rekonstruiram kako je zdravko mamić jednim potezom syeba kompletnu hrvatsku javnost,
političare, medije, a sve kako bi skrenuo pozornost sa najvećeg skandala u povijesti hrvatskog
sporta i napravio od sebe mučenika. što je najgore od svega, usput je privuka dio
navijača hajduka na svoju stranu (nemoguće? haha moguće).)sve je počelo na skupu hdz-a kad je na iznenađenje okupljenih počeo mamićshow. dok svi u dvorani sjede, mamić
se diže i počinje u svom stilu mahat rukama kako bi svu pozornost kamera usmjerio na sebe (slučajno? samo
se mačka slučajno koti haha). on dobro zna da će sljedećih dana svi mediji vrištat o tome i da je to savršena
uvertira u ono što sljedi, a to je politička i medijska farsa. za tjedan dana dolazi sportska inspekcija
u dinamo i lokomotivu i sve valja prikazat kao politički obračun s njim i sa hrvatskim ponosom dinamom.


nakon tjedan dana mamić u jutarnjoj emisiji radija soundset napada ministra sporta jovanovića na nacionalnoj
osnovi i dobro zna da će to dignut sve medije i političare na noge, da će istog dana završit na obavjesnom
razgovoru i da će se raja istog dana poklat na društvenim mrežama i portalima, još ako se uzme u obzir
da je utakmica hrvatska-srbija za tjedan dana, plan jednostavno ne može falit. naravno, kao i obično
kod maminja, sve ide po planu. livi mediji se zgražaju nad "nacionalizmom" i "šovinizmom", a desni
mediji uvjeravaju da se radi o političkom progonu. naravno, ni jedni ni drugi se ne bave onim bitnim,
a to je da je dan prije AZTN nakon prijave od strane udruge Naš Hajduk u svom očitovanju objavila kako
su lokomotiva i dinamo zapravo jedan klub, što znači da se već petu sezonu u 1. HNL natječu dva
kluba koji su zapravo jedan klub i da se radi o najvećem skandalu u povijesti hrvatskog sporta
te da su zadnja četiri nogometna prvenstva potpuno neregularana, kao i ovo koje je u tijeku. to vrištanje medija
o političkom skandalu (koji to nije) ide u zdravkovu korist i sve se odvija po planu. da sve bude još gore pobrinuo se
naivčina zocky kojem je još jednom jezik brži od pameti i na novinarsko pitanje o mamiću spominje hdz i
tako skroz gura vodu na zdravkov politički mlin. mamićev odvjetnik madunić, inače majstor za političke "progone"
i politička suđenja (sanader protiv glavaša) odmah u prvi plan gura argument kako je dovoljno pojavit se
na hdz-ovom skupu da budeš priveden (slučajno? hahah). a zašto sve to mamiću odgovara, evo zašto: dinamo i
lokomotiva su raskrinkani kao jedan klub, sportska inspekcija dolazi u dinamo i ostale klubove i sve vodi
tome da se raspada stroj koji godinama savršeno funkcionira uz blagoslov institucija. zdravko je u bezizlaznoj
situaciji i jedino što mu preostaje je da od sebe napravi nevinu žrtvu i progonjenog domoljuba, a usput postaje
heroj širokih masa što je oduvijek njegov san, pa bi se tako moglo dogodit da nakon par godina skandiranja "mamiću cigane",
na utakmici hrvatska-srbija, na maksimiru napokon bude skandiranje "zdravko mamić". par mjeseci mu neće bit problem odležat (ako ga osude),
jer ga vani čekaju prljavi milijuni i status spasitelja hrvatstva i hrvatske svetinje dynama, a naivna
sirotinja će zaboravit da je on ustvari samo dezerter i ratni profiter koji je pozira u braniteljskoj uniformi
dok su istinski branitelji i domoljubi ginuli, ostajali bez ruku i nogu.
Komentar od: majstor Bob | Komentirano: 17. ožujak 2013. 12:42
A dočekali ga Cigići...I brat Zoran. A di mu je brat Stojan( kitaš)? Kakva su to imena ? Starohrvatska ili "bratska"?
Komentar od: obiora | Komentirano: 17. ožujak 2013. 11:52
ovo je igrokaz
Komentar od: volim zute | Komentirano: 17. ožujak 2013. 10:37
A sutkinja ga pustila jer joj usmrdio sobu. U.S.R.O se jadnik ko grlica. ćžena mu pelene morala nositi.
Komentar od: volim zute | Komentirano: 17. ožujak 2013. 10:35
Komentar od: mirha.rudes | Komentirano: 17. ožujak 2013. 10:27

Velika je razlika između vaše i naše hrvatske. Naša bi trebala biti DEMOKRATSKA SLOBODNA REPUBLIKA HRVATSKA, što na žalost nije, a vaša je CENTRALISTIČKA REPUBLIKA HRVATSKA što na veliku žalost velikog broja stanovnika JESTE

ZGZGZGZGZGZGZGZG ============== BGBGBGBGBGBG
Komentar od: mirha.rudes | Komentirano: 17. ožujak 2013. 10:34
Komentar od: james49 | Komentirano: 17. ožujak 2013. 9:54
J...š državu koja nije u stanju uhvatit ovu volusinu za rogove!
""""""""""""""""""""
Nisi rekao tko je volusina pa mi koji malo slabije kopčamo neznamo dali se odnosi na Ma...a ili onog kojeg se nesmije verblno uznemiravati.
Nisi rekao ko
Komentar od: mirha.rudes | Komentirano: 17. ožujak 2013. 10:29
Ove zvijezdice nisam ja stavljao ,one idu valjda automatski kad neko spomene Mamić.
Komentar od: mirha.rudes | Komentirano: 17. ožujak 2013. 10:27
ITD ITD

ETO, O TOME SE ODI RADI

ISTO BI BILO DA JE JOVANOVIĆ NAPRIMJER MAKEDONAC, MUSLIMAN, ROM, TALIJAN ILI BILO KOJI PRIPADNIK NARODA KOJI ŽIVI U HRVATSKOJ
"""""""""""""""""

Laki

Nebi bilo isto jer ovi koji si nabrojio nisu napali i razorili lijepu moju(neznam dali i tvoju)a što se tiče Mamića ptpuno se slažem sa njgovom i******avom aradi slične moje i******ave ovoj jučer su me u Večernjem stavili na hlađenje do 14 04 2013 i nemam pravo komentirati.
Komentar od: ljacmu.1 | Komentirano: 17. ožujak 2013. 10:17
mamić je žrtva politike. komunjare su i stepinca mučili, kako neće mamića.
Komentar od: ljacmu.1 | Komentirano: 17. ožujak 2013. 10:17
mamić je žrtva politike. komunjare su i stepinca mučili, kako neće mamića.
Komentar od: james49 | Komentirano: 17. ožujak 2013. 9:54
J...š državu koja nije u stanju uhvatit ovu volusinu za rogove!
Komentar od: robert7 | Komentirano: 17. ožujak 2013. 9:34
Kralj na Zemlji !
Komentar od: dalmatinac_zadar | Komentirano: 17. ožujak 2013. 8:35
skorpovac ja znan da san Hrvat iz Hrvatske i Dalmatinac a za tebe san siguran da dolazis istocnije POTURICE VLAŠKI!! Bolji su Srbi koji su branili Hrvatksu 1991 nego velike RVATINE koji se kune u Hrvatstvo a 1991 su bili u Munchenskoj 1 bojnoj ili one RVATINE koje ujtro slusaju Tgompsona a navecer Cecu!! MAMICA U PRŽUN!!!
Komentar od: vinko zlodre | Komentirano: 17. ožujak 2013. 4:49
stup, vulkan, mučenik, svetac........

čuja san da kad su ga plavi odvodili - je viknija (sa suzon ujoku)
čuvajte mi dinamiju
Komentar od: volim zute | Komentirano: 16. ožujak 2013. 23:43
Komentar od: skorpovac | Komentirano: 16. ožujak 2013. 21:52

Kaži prijatelju u čemu je razlika između jovanovića, milanovića & Company i braće košutića što se hrvatstva tiče. Jovanovićevi su palili zadar a košutićevi slavoniju. A što se tiče mamića u pravu si ali sve što je radio što si naveo radio je za vrime velikohrvatskog KRADEZEJA di je bio jedan od generalnih pokrovitelja
Komentar od: obiora | Komentirano: 16. ožujak 2013. 23:38
jurčić je prava uvlakačka p***rina
Komentar od: bozgi | Komentirano: 16. ožujak 2013. 23:22ROMI DOCEKALI CIGANA !
Komentar od: plava hercegovina | Komentirano: 16. ožujak 2013. 23:21
Dok je ljudi kao što je "skorpovac" ima nade za Hrvatsku
Komentar od: volim zute | Komentirano: 16. ožujak 2013. 23:08
Komentar od: ljacmu.1 | Komentirano: 16. ožujak 2013. 21:52

Asti majke oli će na lokalnim izborima pobjediti braća košutić
Komentar od: volim zute | Komentirano: 16. ožujak 2013. 23:05
Komentar od: ljacmu.1 | Komentirano: 16. ožujak 2013. 21:56

Bidni napaćeni srpski narod. A bidnog našmrkanoga milo mi ga vidit U.S.R.A SE POBRO KA GRLICA
Komentar od: verdun | Komentirano: 16. ožujak 2013. 22:13
taj čovjek je očito na rubu,kriv ne kriv on izgleda užasno.
Komentar od: ljacmu.1 | Komentirano: 16. ožujak 2013. 21:56
Komentar od: volim zute | Komentirano: 16. ožujak 2013. 21:38

ajde napiši referat o kobili suzi. razveseli narod
Komentar od: ljacmu.1 | Komentirano: 16. ožujak 2013. 21:56
Komentar od: volim zute | Komentirano: 16. ožujak 2013. 21:38

ajde napiši referat o kobili suzi. razveseli narod
Komentar od: ljacmu.1 | Komentirano: 16. ožujak 2013. 21:52
vidiš njemu smetaju i katedrala i magla. kao da ljudi ne znaju na šta aludira. neka ga milanović angažira za animatora dok je još na vlasti. na lokalnim glatko gubi.
Komentar od: skorpovac | Komentirano: 16. ožujak 2013. 21:52

Komentar od: dalmatinac_zadar | Komentirano: 16. ožujak 2013. 19:44
Citan juce i danas komentare na portalu SD i ne mogu virovat da postoju Dalmatinci i Hajdukovci koji podrzavaju Mamica!!! Covika koji zna sve pisme Zvezde i Partizana, covika kojemu je Jugoslavija bila najbolja drzava na svitu, covika koji bi za Džajica da i krv svoju, covika koji MRZI sve sto je DALMATINSKO, covika koji drma Hrv nogometon, covika koji nema ni jedan dan u borbenon sektoru za vrime domovinskog rata. SRAMITE SE TAKOZVANI Dalmatinci i navijaci Hajduka!!
**********************************************
A kako ti ka Zadranin možeš podržavati srbe ka šta je ovaj jovanović koji su ti sravnali grad sa zemljon 1991. godine? Kako možeš podržavati ovog četnika Milanovića koji je večeras reka da je u Hrvatskoj bija građanski rat, koji je ljut nakon Gotovinine presude reka da je nisu krivi Gotovina i Markač nego da je kriva hrvatska država, a to nigdi u presudi ne piše, nego je Milanović time reka da je Hrvatska kriva što se oslobodila od četnika ka šta su on i Jovanović?
A još prije toga taj Milanović je na skupu socijalista iz cile EU u Istri reka da su za rat krive Hrvatska i Slovenija jer su tražile veću nezavisnost.
Kako podržavaš onog četnika Freda Matića koji je hrvatskog Kardinala usporedija s njegovim komunističkim jugoslavenom i četnikom Miloševićem?
Ti si quratz a ne Zadranin, ti si biće neki Srbin iz Smokovića.
A to da je jugoslaven, to Mamiću mogu prigovoriti ja, a ne takvi poput tebe, Milanovića, Jovanovića, Zelembabe, Munižabe, Pupovca, Josipovića, Pusićke i ostalih jugoslavena i četnika.
Komentar od: ljacmu.1 | Komentirano: 16. ožujak 2013. 21:50
ovaj volim crvene je tipičan primjer jugoslavena koji su se nakupili od račanovog vremena, a najviše ih ima u oko splita. dobro je to kerum dijagnosticirao.
Komentar od: skorpovac | Komentirano: 16. ožujak 2013. 21:45
Hvala Bogu na ovakvoj odluci suda, inače di bi ovo došlo? Gledam ovu optužnicu gori, jeste vi sigurni da to nije Jakov Blažević sastavlja? Ovi komunisti i srbi koji mrze Hrvatsku ka šta je ovaj jovanović oće uvest opet verbalni delikt? Onaj četnik MIlanović govori večeras u dnevniku da je u Hrvatskoj bija građanski rat?
I sad imamo ovog izroda, tipičnu jugoslavenčinu Mamića, koji je toliko puta pokra ne samo Hajduka nego cili hrvatski nogomet, koji je kupova suce, namišta utakmice, pritija šta sve nije činija, i na sve to nikome ništa.
E onda je reka nešto protiv srbina, i odma u pržun!!?? A najbolje od svega je šta je ovo valjda prvi puta u životu da je Mamić reka istinu, tom Jovanoviću se na faci vidi da je četnik koji mrzi Hrvatsku, šta se tu ima pričat? Ima se samo pričat će li sad doći policija po mene zato šta ja mislin da je Jovo četnik koji mrzi Hrvatsku? Oće se zabraniti mislit i govorit, a to je ništa novo od srba i komunista i jugoslavena.
Komentar od: ljacmu.1 | Komentirano: 16. ožujak 2013. 21:43
žučko, samo se ti nadaj. mamiću komunjare 10 godina traže razlog za uhićenje. još od račanovog vremena svaki malo dolazi inspekcija i nikakve nepravilnosti nema. inače, ti voliš crvene.
Komentar od: volim zute | Komentirano: 16. ožujak 2013. 21:38
Komentar od: ljacmu.1 | Komentirano: 16. ožujak 2013. 21:05

Asti gospe šta ti se našmrkani U.S.R.A. Misliš na taj hrvatski narod šta se vidi sa katedrale. Nema to vezesa hrvatskim narodom. Evo čujem da bi sutra bili demonštracijuni u ciloj Rvackoj, ne samo toj šta se vidi sa katedrale da NAŠMRKANOGA nisu pustili. Samo srića da su ga pustili jer bi mu sutra žena morala nositi pelene.
Komentar od: ljacmu.1 | Komentirano: 16. ožujak 2013. 21:05
hrvatski narod nisu uspjele pokositi ni mnogo veće sile od ovdašnjih komunjara.
Komentar od: qqriqrac | Komentirano: 16. ožujak 2013. 20:55
Vjekoslav Švigir (82) poginuo je 16. veljače 2008. u Sesvetama u sudaru s Mislavom Mamićem (27), nećakom Dinamova gazde Zdravka Mamića. Mamić je imao 1,59 promila alkohola u krvi. Sesvetski sud bio je osudio Mamića na dvije godine zatvora, ali je suđenje ponovljeno.
U petak je sud u Sv. Ivanu Zelini nepravomoćno oslobodio Mamića. Nisu mogli utvrditi tko je kriv za sudar i je li točno da je Mamića nepoznati bijeli Golf nagnao da pređe u traku u kojoj se vozio Švigir. O bijelom Golfu svjedočio je sam Mamić te jedan svjedok, dok je drugi svjedok sudarao i******avio kako nije vidio nikakav Golf. Mislavu Mamiću su vratili i vozačku dozvolu.
Komentar od: ivemaIi | Komentirano: 16. ožujak 2013. 20:54
1992. - Josip Šoić, predsjednik HAŠK Građanskog, u bijegu preko ograde maksimirskog stadiona pronašao spas od batina. Napadač Zdravko Mamić.
1994. - Auxerre - Zdravko Mamić davio delegata utakmice (Dinamo izbačen iz Europe)
1995. - U središtu Zagreba, na križanju Tesline i Gajeve, zajedno s Vladom Kasalom napao policajca koji je pozvao "pauka"
2002. - Novinaru Dubravku Sušecu obećao "da će ga pojesti mrak"
2003. - Sukob s Olićevim menadžerom Draganom Marićem
2003. - "Incident štaka". Fizički obračun s Miljenkom Mesićem, pročelnikom gradskog Zavoda za planiranje, u kojem je Mamić završio okrvavljene glave
2004.- Raspad savezništva s Ćirom Blaževićem popraćen Mamićevom prijetnjom smrću upućenom na adresu trenera koji je uzeo novac unaprijed ne želeći ga vratiti. "Neka čuju i policija i javnost: po cijenu života ili smrti, taj moj novac opet će biti moj", rekao je Mamić.
2004. - Samoinicijativno prekinuo finalnu utakmicu turnira u Širokom Brijegu
2005. - "Ćiro istražitelje USKOK-a uputio na Mamića" (u vezi navodnog plaćanja sudaca - "Ja im nažalost nisam mogao dati imena. To će im Mamić dati lakše ako ih je on plaćao"
2006. - Mamićev napad na šefa riječle POA-e
2006. - Jura Ozmec: "Tužit ću Mamića i tražim policijsku zaštitu"
2006. - Fašističko salutiranje
2006. - Gađanje soljenkom i prijetnje likvidacijom novinaru ("Napišete li ti i onaj tvoj debeli krmak laž o meni, obojicu ću vas ubiti kao pse."
2007. - Zdravko Mamić pod istragom verbalnog napada na novinarku te pretnji snimatelju.
2007. - Skidanje u zagrebačkoj zračnoj luci i verbalni napad na navijače
2007. - HDZ u srcu
2007. - Pučki pravobranitelj: Zdravko Mamić u sukobu interesa
2008. - Verbalni napad na novinarku Romanu Eibl - prekinuta emisija Nedjeljom u 2
2008. - Zdravko Mamić: Kunem se djecom da ću Svilokosu doći glave
2009. - Verbalni napad na Ivicu Blažićka
2009. - Mamić: Jugoslavija je bila najljepša zemlja na svijetu!
2009. - Mamić: Znam sve pjesme Partizana i Zvezde
2010. - USKOK ispituje ugovor Eduarda da Silve i Mamića
2010. - Mamiću carinska inspekcija zaplijenila jahtu
2010. - "J... ti Joca Amsterdam i oca i majku!" verbalni napad na novinara
2010. - Zdravko Mamić prijavljen zbog vrijeđanja i prijetnje novinaru Tportala
2010. - Verbalni napad na prof.dr.sc. Ivan Šiber
2010. - Verbalni napad na ministra Branka Vukelića
2010. - Zdravko Mamić prijavljen policiji zbog prijetnji novinaru Nacionala ("U pokušaju fizičkog nasrtaja na Jelinića, Mamića su spriječila dvojica zaštitara AKD zaštite")
2011. - MZOŠ: Mamić je u sukobu interesa
2011. - Incidentni Zdravko Mamić izbačen iz sudnice - reagirali pravosudni policajci
2011. - "Svjedok Uskoku rekao da su i Mamić i Štimac kupovali glasove"
2011. - Mamić: Igrači su jadnici koji mučki s leđa udaraju
2011. - Verbalno napao i potjerao trenera Vahida Halilhodžić-a
2011. - Proveo noć u zatvoru zbog sprječavanja službene osobe u obavljanju dužnosti
2011. -Napad na policajca na Kantridi
2011. -Javno čitanje policijskih dosjea(U emisiji Nedjeljom u 2), što je inače strogo kažnjivo.
2013. -početak kraja, krenija Kerumovim stopama u propast
Komentar od: volim zute | Komentirano: 16. ožujak 2013. 20:45
Komentar od: blue ocean | Komentirano: 16. ožujak 2013. 19:01

Evo baš gledam na eurosportu prenose veličanstveni doček NAŠMRKANOGA. Oli ti je pofalilo BELOG PRAHA pa si iša malo uzeti. Ali nestalo je i njemu toga zato je on tako NEUROZAN
Komentar od: volim zute | Komentirano: 16. ožujak 2013. 20:42
Asti gospe a ća je NAŠMRKANi bija u bolnici. Ima je problema sa stomakom. Asti gospe oli se je U.S.R.A
Komentar od: volim zute | Komentirano: 16. ožujak 2013. 20:41
Komentar od: blue ocean | Komentirano: 16. ožujak 2013. 18:58
izrode volim žute mamić je rekao istinu a ti si laž viva zdravko živila hrvatska
----------------------------------------------------

Jeli misliš na ono kada je rekao da je srpski narod napaćen. Samo neznam jeli onda mislio na braću košutić kojima si deset godina liza šupak dok je general VRANJO bi najbolji centarfor DINAMA ili je mislio na srbe ala ti i tvoja company sa portala.
A vidim da ga je čak tristo tisuća ljudi dočekalo sada kada je izlazio iz PRDEKANE
Komentar od: reful s juga | Komentirano: 16. ožujak 2013. 20:31

####################################################################################################

Imam 2 pitanja:

1. Pitam koncern AGROKOR da li osuđuju Mamićev govor mržnje, radikalizma i šovinizma. Pitam to zato jer je AGROKOR jedan od većih sponzora Dinama (sponzoriraju ga Ledo, Jamnica, Zvijezda i PIK Vrbovec), a kao što ja poznato AGROKOR ima razvijeno poslovanje i u Srbiji kao i u BIH gdje zapošljavaju i Srbe, kao što su vlasnici Frikoma, zrenjaninskog Dijamanta i trgovačkog lanca IDEA.

Hoće li AGROKOR obustaviti suradnju sa klubom čiji čelnici potiču na rasnu netrpeljivost i ograđuje li se AGROKOR od ovakva ponašana?

2. Zašto HNS nije izdao javno priopćenje u kojem bi se ogradio i najoštrije osudio govor mržnje člana izvršnog odbora HNS-a. Zašto nije sazvana izvanredna skupština i zašto nije pokrenut posupak izbacivanja Zdravka Mamića iz Izvršnog odbora? Posebno u vidu posljednih riječi Platinija i Surkisa, koji su osudili huliganizam i nasilje. Zašto HNS svojim nedjelovanjem štiti Zdravka Mamića i opravdava njegovo postupanje?

####################################################################################################

Komentar od: reful s juga | Komentirano: 16. ožujak 2013. 20:29

PRENOSIM KOMENTAR SA JEDNOG FORUMA, KOJI PO MENI POGAĐA U BIT STVARI OKO DANAŠNJIH DOGAĐAJA

####################################################################################################Znakovit je trenutak kada je Mamić upotrij*****o ovakvu šovinističku i radikalnu retoriku.Naime, jučer je AZTN (Agencija za tržišno natjecanje) praktički potvrdila da su Dinamo i Lokomotiva isti subjekt i da djeluju zajedno:- Agencija je utvrdila da između Dinama i Lokomotive ne postoji zabranjeni sporazum, odnosno kartel, jednostavno zato što se ne radi o dva nego o jednom te istom subjektu. Iz zaključka AZTN-a potpuno je jasno da su Dinamo i Lokomotiva pod zajedničkom kontrolom, odnosno da djeluju usklađeno i time evidentno krše brojna pravila sportskog natjecanja. Stoga pozivamo Ministarstvo sporta, Sportsku inspekciju i Hrvatski nogometni savez da što hitnije reagiraju na prijavu koju im je proslijedio AZTN, te jednome od tih klubova uskrate licencu za sudjelovanje u najvišem rangu natjecanja – kaže se u nedvosmislenom odgovoru Udruge "Naš Hajduk".
I onda umjesto da su mediji sutra puni tekstova o ovim nelegalnostima, Mamić radi show i tako prebacuje pozornost sa činjenice da Dinama ili Lokomotivu treba izbaciti iz lige, na sebe.
To me podsjeća na nedavni slučaj kada je udruga Naš Hajduk također AZTN-u podnijela prijavu protiv Dinama i grada Zagreba radi nelegalnih donacija koje su dosezale čak i do 40 milijuna kuna godišnje.http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/226092/AZTN-potvrdio-Ispitujemo-Bandiceve-milijune-za-Dinamo.html#.UUN-RDd-uup... da bi Mamić drugi dan i******avio kako Bandić nije ništa učinio za Dinamo.http://www.tportal.hr/sport/nogomet/225897/Bandic-nije-nista-napravio-za-Dinamo.html#.UUN-ozd-uuoI zato molim sve naše medije da u svemu ovome ne zaborave na ove teme, jer to su teme zbog kojih je Mamić ovako podivljao.


####################################################################################################

Komentar od: sasavic | Komentirano: 16. ožujak 2013. 20:25
a sta ima veze sto je ovaj srbin? ja ne bih nista imao protiv da hrvat bude ministar u srpskoj vladi, ako covek zna sta radi
Komentar od: Celtic | Komentirano: 16. ožujak 2013. 20:05
Žalosno da je uhičen zbog ovog a ne zbog svega ostalog!
Ali eto satisfakcija ostaje da mu se poprilično streslo tlo ovaj tjedan.
Više njega boli istup "prijatelja" Surkisa kontra HNS-a (time i njega) ali i AZTN (odnosno NH), ipak ga je shebalo puno više nego Jova (najgori ministar od neovisnosti) i njegov performans.
Komentar od: josko7 | Komentirano: 16. ožujak 2013. 20:03
dalmatinac_zadar, ako si primjetija da ti isti po cili dan 24/7 pljuju po Hajduku i svima ostalima koji ne misle ka oni. To su izrodi.
Komentar od: ujo | Komentirano: 16. ožujak 2013. 19:58
Jedan primitivac kaže drugome da je srbin, ništa novoga.

Sramite li se možda što ste srbin na poziciji ministra u Republici Hrvatskoj ?

Pa druže Jovanoviću, nitko vas nije nazvao četnikom, niti članom zločinačke organizacije.
Valjda ste mislili, kada ste o tomegovorili na zločinačke organizacije koje se bore ze table tipa: Овчара ili Трпињска Цеста u Vukovaru ??
Komentar od: ujo | Komentirano: 16. ožujak 2013. 19:58
Jedan primitivac kaže drugome da je srbin, ništa novoga.

Sramite li se možda što ste srbin na poziciji ministra u Republici Hrvatskoj ?

Pa druže Jovanoviću, nitko vas nije nazvao četnikom, niti članom zločinačke organizacije.
Valjda ste mislili, kada ste o tomegovorili na zločinačke organizacije koje se bore ze table tipa: Овчара ili Трпињска Цеста u Vukovaru ??
Komentar od: dalmatinac_zadar | Komentirano: 16. ožujak 2013. 19:44
Citan juce i danas komentare na portalu SD i ne mogu virovat da postoju Dalmatinci i Hajdukovci koji podrzavaju Mamica!!! Covika koji zna sve pisme Zvezde i Partizana, covika kojemu je Jugoslavija bila najbolja drzava na svitu, covika koji bi za Džajica da i krv svoju, covika koji MRZI sve sto je DALMATINSKO, covika koji drma Hrv nogometon, covika koji nema ni jedan dan u borbenon sektoru za vrime domovinskog rata. SRAMITE SE TAKOZVANI Dalmatinci i navijaci Hajduka!!
Komentar od: robert7 | Komentirano: 16. ožujak 2013. 19:40
čovik reka istinu i skoro ga razapelo sad mi je jasno zašto novinari uvik prođu lišo u životu...
Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 16. ožujak 2013. 19:35
A jeste se poveselili.


A iz svega ništa. Nije Mamić ništa napamet rekao.

Samo ste vi naivci. Ako sruše Mamića da će Hajduk bit prvi.

Hajduk još godinama neće biti prvi. A teško da se u narednim godinama vie biti i drugi.


Ne daj se ljudino.
Komentar od: pingvinx | Komentirano: 16. ožujak 2013. 19:25
Daj brale reci koji je to kafić, doša bi i ja, sigurno će Maminjo udrit turu pa ćemo se mukte urokat.
Komentar od: blue ocean | Komentirano: 16. ožujak 2013. 19:01
zdravko je tvrdi kamen s juga a jova opačićke ostojići i kojekakvi bauci su prolazni i zato evo mi cili kafić slavimo i nazdravljamo sucu i zdravku mamiću a bogme ovdi ima i dosta hajdukovaca koji slave PATI VOLIM ŽUTE JUGONOSTALGIČARU PROPALE BUDUĆNOSTI
Komentar od: blue ocean | Komentirano: 16. ožujak 2013. 18:58
izrode volim žute mamić je rekao istinu a ti si laž viva zdravko živila hrvatska
Komentar od: volim zute | Komentirano: 16. ožujak 2013. 18:42
Mamiću NAŠMRČI SER i OPERI ŠUPAK doći će ti mimi i zo da ga poliže
Komentar od: majstor Bob | Komentirano: 16. ožujak 2013. 16:36
Ma stvar je vrlo jednostavna. Mamić je prijetio smrću novinarima, ima robovlasničke ugovore s igračima,mafijaški kontrolira HNS i sudačku organizaciju (Bebek, Marić, Svilokos...), nezakonito ima dva kluba u istome rangu, sukob interesa - sin mu ima menadžersku agenciju,napao redare na stadionu, udario nekog riječkog sis -ovca, primitivno se ponaša tisuću puta sramoteći svoju funkciju dopredsjednika HNS-a...Želim reći da je moga bit zatvoren 567 puta, ali tek sad kad se drznuo dirnuti u "svete krave" nagrabusio je! Ne volim nimalo Jovanovića, ali Mamić je napokon tamo di mu je i misto. A tužno je samo to da već odavno nije bio tamo. Jer ovako ispada da u ovoj državi možeš raditi štogod hoćeš krasti koliko hoćeš, vrijeđati koga god hoćeš osim najbrojnije nacionalne manjine i predstavnika drugačijih seksualnih orijentacija. Ja to vrijeđanje ne opravdam, samo kažem da je trebalo reagirati i ranije jer ovako ispada da su neke skupine u ovoj našoj krvlju stečenoj državi povlaštene. A Mamića mi je najmanje ža davno je on triba bit u pržunu. Maminjo legendo ne saginji se dok se tuširaš!
Komentar od: josko7 | Komentirano: 16. ožujak 2013. 12:59
Zar se i tebi trese stolac?
Komentar od: | Komentirano: 16. ožujak 2013. 12:36
demokratski izabrana vlast je u stvari najveća prevara podle manjine prema većini tupana i tako je kroz sva društvena uređenja kroz povijest samo im se nazivi mjenjaju.
tupani će zauvijek ostati tupani a podla manjina će uvijek biti na vlasti.ova dva lika iz priče su iz iste manjine vlastodržaca,a tupani se tuku među sobom radi njih.uvik isti trik,ali uvik pali.
Komentar od: Kolovođa | Komentirano: 16. ožujak 2013. 12:11
Mamić je bio neoprezan ili mu je netko podmjestio. Nije problem njegova i******ava. Slične i******ave daju milioni ljudi na Balkanu pa i u Evropi. Problem je u tome što je on dao i******avu protiv jednog ministra koji predstavlja državu a državna vlast je demokratski izabrana i mora imati autoritet inače nema ni vlasti ni države. U zatvoru će zatvorenici Mamiću prirediti doček uz onu staru pjesmu " Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac".
zato sto mu je je ovo sigurno namjestio neki hrvatski Bosanac
Komentar od: | Komentirano: 16. ožujak 2013. 12:02
demokracija je pravo pametne ali pokvarene manjine da zaj-ebaje i vlada velikom većinom tupana.
daš im p***rije i nebitne sitnice
a oduzmeš stvarnu slobodu i pravo na normalan život.
ali je-bi ga tako je od pamtivjeka.
onda se tupani zabavljaju ovakvim stvarima i budu sretni tupani.
Komentar od: | Komentirano: 16. ožujak 2013. 12:02
demokracija je pravo pametne ali pokvarene manjine da zaj-ebaje i vlada velikom većinom tupana.
daš im p***rije i nebitne sitnice
a oduzmeš stvarnu slobodu i pravo na normalan život.
ali je-bi ga tako je od pamtivjeka.
onda se tupani zabavljaju ovakvim stvarima i budu sretni tupani.
Komentar od: | Komentirano: 16. ožujak 2013. 11:40
Složio bi se sa predsjednikom. Ovo uhićenje je dokaz funkcioniranja pravne države .
Demokracija je nježna biljčica i moramo ju čuvat od sviju onih koji demokraciju koriste da bi iskazali neke svoje privatne ideje koje se ne uklapaju u standarde novog europskog Recha.
Komentar od: | Komentirano: 16. ožujak 2013. 11:38
svađaju se dva čarapana
-Spasoje nemoj bre da jedeš gobna!
-e ti ćeš bre da mi zabraniš!

ovo je obični sukob interesa.ništa drugo nego bacanje prašine u oči tupastom narodu(250 miliona kuna novih autića niko neće ni primjetit)
Komentar od: getanin | Komentirano: 16. ožujak 2013. 11:38
DRAGI MOJI JA MISLIM DA BI DINAMU TREBALO UZET SVE TITULE I KUPOVE JER JE SVE DOBIVENO NA PREVARU. PRIJE JE NAMISTA PRESEDNJIK ONDA NASTAVIA OVAJ KRIMINAALAC.MENE OSOBNO BI BILA SRAM DA NAVIJAM ZA TAKAV KLUB JER VIDI SE NJIHOVA ISTINA KAD DODJU IGRAT U EVROPI GDJE IH NE POKRIVAJU POTKUPLJENI SUCI I FUNKIONERI-GUZONJE. NADAM SE DA CE BOG I VLADAVINA PRAVA SVE STAVIT NA SVOJE MISTO. VOLIM HAJDUK POZDRAV
Komentar od: | Komentirano: 16. ožujak 2013. 11:32
Maminjo je malo pretjerao. Jovanoviću se svašta može prigovorit. Mozda mu je i mogao reći da je zatucani ,kiseli komunistički aparatiček koji se nikad u životu nije nasmijao... to možda. Ali reći čovjeku da je Srbin... e to je previše.
Pitam ja Mamića di je bio dok je Jovanović kao dragovoljac domovinskog rata ganjao četnike po bespućima napaćene domovine..
Komentar od: lucas | Komentirano: 16. ožujak 2013. 11:27
Drži se Maminjo svi PACIJENTI iz Vrapča su uz tebe!
Komentar od: volim zute | Komentirano: 16. ožujak 2013. 10:58
Doktor reprezentacije odlazi zbog Mamića: 'Dosta mi je divljačkog ponašanja!'

Mora biti da je i ovaj doktor SRBIN
Komentar od: volim zute | Komentirano: 16. ožujak 2013. 10:57
Nalaz AZTN-a je vrlo upečatljiv! Njihov nalaz kaže da Lokomotiva i Dinamo nisu dva privrednika, dva kluba, već jedan jedini. Pametnome dosta! - kaže ministar

MIMI ovde piše pametnome dosta a kada će te vi budale to shvatiti
Komentar od: kakogod | Komentirano: 16. ožujak 2013. 10:37

dok primitivna i zatucana balkanska bagra baljezga o povratku komunizma i verbalnog delikta, nije zgorega podsjetiti zašto je mamić poludio... ili odglumio ludilo.

pravi razlog možete pročitati na linku ispod.

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/249219/Hrvatski-nogomet-je-kao-u-Orwellu-Svi-su-jednaki-ali-neki-su-jednakiji.html#.UUQw5zddrMw

Komentar od: nada umire posljednja | Komentirano: 16. ožujak 2013. 10:05
Stvar je vrlo jednostavna: glavati narkoman kupovao je zaštitu politike i jahao. Od toga su imali koristi mnogi: suci (nogometni i pravosudni), političari, "novinari", šljam koji se mota u i oko nogometa tipa Srebrić, Vrbanović...

Ako politika donese odluku da pokopa našmrkanog - to će biti njegov kraj. Ni prvi ni zadnji kojeg je politika isturila za marčapiju pa ga na kraju odbacila ko staru krpu.

Jedino mi nije jasno kako glavonji Bog nije dojavio šta mu se sprema. Izgleda da ima šum na direktnoj liniji s onim gore.
Komentar od: matemotika | Komentirano: 16. ožujak 2013. 9:59
Drug Berija ponovno jaše .........
Komentar od: nada umire posljednja | Komentirano: 16. ožujak 2013. 9:48
Ajde Zdravko, opusti šupak, ne boj se, neće jako boljeti.
Komentar od: Muje Darasović | Komentirano: 16. ožujak 2013. 9:37
samo vi pljujte po mamiću, sutra kad završite u zatvoru jer ste j*ebali mater nekom srbinu biće kasno, ovo gore neg za vrime komunizma, za uvredu lika i djela josipa broza je bilo od 3 - 6 miseci jovanović biće piza malo više ili su ove demokratske komunjare samo malo ispeglali stare zakone, da poziv na mržnju... di je čovik reka da mrzi nekog ... samo istina da je lik nesposoban i mrzitelj svega hrvatskog, a taj jovanovićev braniteljski staž, što je kao doktor "morao" otić koji put do gospića ili otočca.. pa ima takvih još bar 300 000 koji pušku nisu ni vidjeli

i pitanje za uredništvo slobodne, zašto je ovaj članak u rubrici sport i nogomet, kakve ovo veze ima sa sportom, prvorazredna politička hajka na slobodu govora i misli... pa u rubriku sport, koja debilana
Komentar od: nada umire posljednja | Komentirano: 16. ožujak 2013. 9:35
Hi hi hi.

Tarzanova kuja.
Komentar od: walter. | Komentirano: 16. ožujak 2013. 9:18
Meni se čini ovo sve smišljeno dizanje tenzija pred utakmicu da se izove incident, pa će zatim nastavak usljediti sukobom sa policijom na prosvjedu protiv ćirilice Vukovaru sve sa ciljem sprječavanja ulaska Hrvatske u EU, ne bi volio bit zloguki prorok al mislim da iza svega ovoga stoje "generali" okupljeni u tzv. stožeru i ZNA SE koja stranka
Komentar od: kakogod | Komentirano: 16. ožujak 2013. 9:10


Komentar od: mimi i zo | Komentirano: 16. ožujak 2013. 9:03
mamić je legenda a ove što psuju na portalu treba odstraniti sa portala

_______________________________________________

...koji psuju po portalu? a mamić legenda???

a šta sve iz pitschke ne ispadne?!

proklet bio na uskrs 2013!!! smrdiš i zmazan si! :)Komentar od: nada umire posljednja | Komentirano: 16. ožujak 2013. 9:04
Imam informaciju da je Rvatina Mamić noćas imao dva velika problema: krvavi anus i apstinencijsku krizu. Izgleda da se Zdravkec sviđa golemom zatvoreniku romske nacionalnosti koji se zove Tarzan. Na pomolu je velika romansa.
Komentar od: SAMSON | Komentirano: 16. ožujak 2013. 9:04
Još su stari Rimljani govorili "Zavadi pa vladaj!"
Dok se vi međusobno koljete za jednog,a protiv drugog, NJIMA će i dalje biti dobro.
Onako usput, taj "maminjo" je 1991. ima 32 godine (u naponu snage), ma ga nešto nema u registru branitelja, a sad mu kao smetaju "Hrvatomrsci". Ljudi moji, on ima samo jednu ideologiju, samo jedan jedini idol, a to su šoldi. A vi se glođite i dalje...
Komentar od: kakogod | Komentirano: 16. ožujak 2013. 9:04

reka san ja da će bit zbunjoza u glavi svim rvatinama među navijačima hajduka. :)

Komentar od: BaronCro10 | Komentirano: 16. ožujak 2013. 9:04
Mamica za predsjednika !!!!!!!!!!!!!!!!!
Remetinca !!!!!!!!!!!!
Zivija predsjednik !!!!!!!!!
I triba ga izabrat za dozivotnog predsjednika !!!!!!
REMETINCA !!!!!!!!!!
Komentar od: tm-78 | Komentirano: 16. ožujak 2013. 8:57
@hrza

U Njemackoj se govor mrznje i vrijedjanje po nacionalonoj osnovi kaznjava s do 5 godina zatvora - ocito je Njemacka totalitaristka zemlja

A ti sigurno ne bi ima protiv kad bi celnici najvecih klubova u Srbiji i Bosni javno i******avljivali da so tamosnji Hrvati neprijatelji svega srpskog i bosnjackog. Sigurno bi takav "slobodan" govor znacio samo sve najbolje za tamosnje Hrvat
Komentar od: volim zute | Komentirano: 16. ožujak 2013. 8:54
Komentar od: leaana | Komentirano: 16. ožujak 2013. 8:40

Jovanović je HODAJUĆI INCIDENT godinu dana a NAŠMRKANI je INCIDENT već 15 godina. Incident koji bi zapalio Dalmaciju u roku odmah samo da bi sebi priskrbio korist. Incident kojega nije briga niti za dinamove navijače akamoli neke druge. Mamić je kada ima BELOG PRAHA slatkohodajući INCIDENT, ali kada nema BELOG PRAHA to jest kada je kriza onda je BURE BARUTA kojemu je žao NAPAĆENOG SRPSKOG NARODA jer se tamo puno lakše dođe do BELOG PRAHA. Krenule inspekcije prema maksimiru i ĐUBRE ne bira sredstva da postane žrtva. Tipični jugoslavenski model. Samo izgleda da se namirio jugoslaven na jugoslavena.
Komentar od: volim zute | Komentirano: 16. ožujak 2013. 8:48
Komentar od: kontrasplita88 | Komentirano: 16. ožujak 2013. 6:42

Tko je god za MAMIĆA taj je za demokraciju pd parolom J.E.B.A.T ĆU TI JA MATER Đ.U.B.R.E JEDNO.Tko je god za mamića taj je za NAPAĆENI SRPSKI NAROD. Tko je god za mamića taj je za LEPU CECU. Tko je god za mamića taj je za POŠTENU HRVATSKU POD PAROLOM DAJ MENI.Tko je god za mamića taj je ZA BELI PRAH.

J E B A TI ON M A T E R
Komentar od: hrza | Komentirano: 16. ožujak 2013. 8:47
U totalitarnim režimima verbalni delikt je najomiljenije kazneno djelo.
Komentar od: leaana | Komentirano: 16. ožujak 2013. 8:40
Ovaj Jovanović je hodajući INCIDENT.

gdje se god pojavi, bilo u znanosti, sportu, bilo u obrazovanju,...izaziva sukobe, oko njega same tenzije. Tko će njega uhapsiti??

Ovaj Mamić nije "uškoplje" lik u sivom odjelu, ima živopisan nastup. I ingrid ima svoj, pa je nitko nije uhapsio, a trebao bi!

Neznam što je dotične uvrijedilo?

Nesmiš danas srbinu reć ni da je srbin.

Nesmiješ doktoru reć da nije stručan bit ministar ZNANOSTI, SPORTA I OBRAZOVANJA

UPOZORITI na mržnju i POZVATI na mržnju su dvije različite stvari.

U kakvoj državi živimo još će i jedan Mamić bit narodni heroj
Komentar od: robert7 | Komentirano: 16. ožujak 2013. 8:36
Mamiću Kralju !
Komentar od: dobarloszao | Komentirano: 16. ožujak 2013. 8:35
nikada vise mamicevih placenika na portalima je li danas skocila dnevnica
i nije mamic cuvao svoju guzicu u ratu bio je on i te kako aktivan kao ratni profiter
Komentar od: tm-78 | Komentirano: 16. ožujak 2013. 8:29
Jovanovic se je borio za Hrvatsku i ima 308 dana u borbenom sektoru hrvatske vojske

Mamic se je borio za ocuvanje svoje guzice, prema tome ima nula sekundi u obrambi Hrvatske, vec je cijeli domovinski rat presjedio kukavicki doma. I sad 18 godina nakon zavrsetka istog rata "hrabro" baljezga
Komentar od: pirat | Komentirano: 16. ožujak 2013. 8:23
Sta ti je drzava.Ako je samo ovo Maminjev grijeh odmah ga pustit.Znaci mozes krast, zloupotrebljavat polozaj, prijetit, tuc, torbarit,hrvatski privatizirat, ali ako si reka par rijeci u prdekanu.Mislim da je Mmainjo davno prije treba bit u zatvoru /i puno njih oko njega/ zbog puno"ozbiljnijih "stvari, a ne za ove"p***rije.Premda govor mrznje ne podrzavam nikako, ali vidim da ima /ovdje na forumu/ hrvatina koje ga podrzavaju i da nekima broje , krvna zrnca, a kada se branila Hrvatska sve su gledali preko CNN.
Komentar od: Muzuvir | Komentirano: 16. ožujak 2013. 8:02
I Hrvatska ostade pusta zemlja. Vecina naroda ode 3 godine u zatvor.
Komentar od: | Komentirano: 16. ožujak 2013. 8:00
jovanovic do podne mrzi sam sebe popodne one sta su mu doma a navecer mrzi sve sta ne misle kao on .

i sad vas ja pitam sta ocekivat od stranke i njenih clanova ciji predsjednik nije tija dignit ruku za samostalnost Hrvatske
nisu je tili a sad su na vlasti , javite se popu simi
Komentar od: | Komentirano: 16. ožujak 2013. 7:57
tm-78

i u cemu ti je problem , kako ti ka cetnik mozes uopce o tome pisat
Komentar od: | Komentirano: 16. ožujak 2013. 7:55
ostol

svaka ti je na mistu osim sta bi ja nadoda smijeniti sve koji jovanovica podrzavaju
Komentar od: | Komentirano: 16. ožujak 2013. 7:54
sve ce vam bit jasno 7.travnja u zagrebu bojite li se da je to pocetak vaseg kraja
Komentar od: ostol | Komentirano: 16. ožujak 2013. 7:54
Ministra Jovanovića hitno smjeniti jer ovo nije diktatura (ili je?), a Mamića na odjel psihijatrije na promatranje .
DINAMO i LOKOMOTIVU IZBACIT IZ PLEMENITOG SPORTA ZVANOG NOGOMET!!!
Komentar od: tm-78 | Komentirano: 16. ožujak 2013. 7:53
@pasteka

taj toboznji "mrzitelj" svega hrvatskog, Jovanovic, ima 308 dana u borbenom sektoru hrvatske vojske, ko sto svatko moze vidjet u Registru hrvatskih branitelja

A taj veliki "domoljub" Mamic, koj pljuje po hrvatskom branitelju Jovanovicu, ima tocno nula sekundi u Registru hrvatskih branitelja, te je svo vrijeme domovinskog rata sjedio doma i cuvao vlastitu kukavicku guzicu, dok se Jovanovic borio za Hrvatsku
Komentar od: | Komentirano: 16. ožujak 2013. 7:48
tm-78

tjesi li te to ,a javi se popu simi
Komentar od: | Komentirano: 16. ožujak 2013. 7:45
ala marvo , dosta je cetnicke propagande

šta mislite jeli mamić reka istinu , ako je triba li zbog istine bit proganjan ?
Komentar od: | Komentirano: 16. ožujak 2013. 7:43
ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA - TO JE NOVI - STARI HDZ S SVOJIM FANOVIMA ALA MAMIĆ.
Komentar od: tm-78 | Komentirano: 16. ožujak 2013. 7:12
@split

Franjo Tudjman ima srpske zetove i srpske unuke

A "otac hrvatske nacije", Ante Starcevic je polu-Srbin po mati pravoslavki
Komentar od: tm-78 | Komentirano: 16. ožujak 2013. 6:53
Evo iz Registra hrvatskih branitelja tko se borio za Hrvatsku:

Zeljko Jovanovic - 308 dana u borbenom sektoru

Zdravko Mamic - nula dana u bilo kom sektoru, borbenom il neborbenom

Znaci dok se Jovanovic borio da oslobodi Hrvatsku, Mamic je cuvao svoju guzicu
Komentar od: domaracsinj | Komentirano: 16. ožujak 2013. 2:32
Napada danas davor krile u svojoj kolumni Ružu Tomašić da kako može ići na izbore za eu parlament kad je protiv ulaska u tu istu Eu.........a kako ti moj krile nije palo na pamet da kritiziraš sdp što izlazi na izbore za Hrvatski sabor a bio je protiv Hrvatske??????jer kad se izglasavala neovisnost oni su u znak protesta napustili sabor!!!!!!koji ste vi licemjeri... .....kad će Hrvatska napokon dobiti jedne normalne dnevne novine pa da jutarnji i slobodna sa svijim kolumnistima iz ferala završe kao i to smeće od novina!!!!
Komentar od: tm-78 | Komentirano: 16. ožujak 2013. 1:18
Iz Registra branitelja evo tko se je borio za Hrvatsku:

Zeljko Jovanovic - 308 dana u borbenom sektoru

Zdravko Mamic - nula sekundi u bilo kom sektoru, borbenom il neborbenom
Komentar od: Pupot | Komentirano: 16. ožujak 2013. 1:17
@plavi

Cijeli dan sramotiš Hercegovce. Molim te skini se s foruma ili mijenjaj nadimak.

Komentar od: plava hercegovina | Komentirano: 16. ožujak 2013. 1:14
Iskreno bih volio da hrvatski sjever gleda na komunizam kao jug. Čudna su mi mjerila komunjara koji plješću i******avi ministra obrazovanja i sporta da čovjek od 70 godina (koji je puno dao hrvatskom sportu) pljune u ogledalo kada se pogleda, a sa druge strane se propnu na zadnje noge kada netko tog istog njihovog nesposobnog ministra pogleda poprijeko.
Komentar od: Pupot | Komentirano: 16. ožujak 2013. 1:08
O.k., shvaćamo da se radi o ozbiljno bolesnom čovjeku kojem je potrebna stručna pomoć, ali što je s njegovim odvjetnicima ???

Da li samo zbog masnog honorara netko može proglašavati državu ludom i nazivati je cirkusom, i pitati se je li dobro za demokraciju kada se reagira na čovjeka opasnog za okolinu ?!
Komentar od: josko7 | Komentirano: 16. ožujak 2013. 1:03
velika podrska od narko-familije za narko-bossa.
Komentar od: maximino | Komentirano: 16. ožujak 2013. 0:57
a vi sta krivo o coviku pisete i spominjete Tudjmana ste najveci idioti. obicna bagra ste vi. covik ni kriv ni duzan pa u zatvor. pa i vas bi onda tribalo strpat u zatvor ovo sta pisete neistinu i sijete mrznju
Komentar od: maximino | Komentirano: 16. ožujak 2013. 0:52
drzi se Maminjo, mi smo uz tebe. ova komunisticka bagra nece ti sudit jer nisi nista krivo reka . ovo sta oni rade je kao da smo u bivsem Sovjetskom savezu ili bivsoj Jugi. zivija ti meni.
Komentar od: maximino | Komentirano: 16. ožujak 2013. 0:52
drzi se Maminjo, mi smo uz tebe. ova komunisticka bagra nece ti sudit jer nisi nista krivo reka . ovo sta oni rade je kao da smo u bivsem Sovjetskom savezu ili bivsoj Jugi. zivija ti meni.
Komentar od: josko7 | Komentirano: 16. ožujak 2013. 0:39
plava hercegovina, ti nisi dragoviljac... ti si sramota kad potpirivas mrznju izmedju hrvata (juga i sjevera). Kopiras krivoustog koji je mrzija Dalmaciju a ti si njegov sljedbenik.
Komentar od: rusulica | Komentirano: 16. ožujak 2013. 0:38
Mamiću zabrana bilo kakvog djelovanja u sportskim institucijama.Za sva vremena.Mediji ga trebaju ignorirati i njegovom primitivizmu ne pridavati značaj.
Komentar od: obiora | Komentirano: 16. ožujak 2013. 0:31
Kunem se u svoje troje djece da se neću smiriti dok Svilokosu negdje ne dođem glave. Ne želim ga više nikada vidjeti na Maksimiru, niti u gradu Zagrebu - vikao je Mamić nakon utakmice.
---------------------------------------------------

ovo je i******ava iz 2008. poslije utakmice Rijeka-Dinamo. To je samo jedna u nizu prijetnji posljednjih 20 godina i davno mu je netko trebao stati na kraj. O financijskim malverzacijama da ne pričam.

Ovo je vjerojatno samo igrokaz. Na kraju će ispast žrtva, a pojedini novinari će pisati hvalospjeve... poput Reića koji još nije rekao gdje je isparila Hajdukova lova od Lige prvaka.
Komentar od: as roma | Komentirano: 16. ožujak 2013. 0:22
mamic je mafijas on zbog toga triba u zatvor a ne zbog ovoga jer iste stvari je govoria i drugima i tu se vidi da su srbi povlasteni inace sam slavonac i kad odem kod svojih za blagdane vidim probleme sa srbima i zato smatam da mi hrvati moramo biti jedinstveni
Komentar od: kakogod | Komentirano: 16. ožujak 2013. 0:18

91. nije bilo dragovoljaca ni domoljuba... mi smo onda još bili dobrovoljci i patrioti, a ove nebulozne jezične konstrukcije su djelo krivoustog diktatora i njegovih podrepaša.

Komentar od: volim zute | Komentirano: 16. ožujak 2013. 0:15
Komentar od: mimi i zo | Komentirano: 15. ožujak 2013. 22:29

TI već dvadeset godina živiš u srbiji
ZGZGZGZGZGZGZG =========== BGBGBGBGBGBGBG
Komentar od: kakogod | Komentirano: 16. ožujak 2013. 0:14

eto npr. ovi prale72... ne zna bi li piškija ili kakija?

Komentar od: flatline | Komentirano: 16. ožujak 2013. 0:14
Ma ljudi moje je li to moguće, da je pao Glavko Mamć!?
Komentar od: plava hercegovina | Komentirano: 16. ožujak 2013. 0:13
Komentar od: nada umire posljednja | Komentirano: 15. ožujak 2013. 23:44
Evo ja se javljam dobrovoljno u streljački vod. Pucao bih mu u jaja.
---------------------------------------------------
Samo da znaš "dobrovoljac" da sam ja "91 bio dragovoljac
Komentar od: kakogod | Komentirano: 16. ožujak 2013. 0:11

mogu zamislit kakva je sad zbunjoza u glavama hajduk jugendaša, crnokošuljaša, ustašije i primitivne zatucane balavurdije u torcidi.
na čiju stranu stati? koga podržati?
srbočetničkog, komunjarskog, hrvatomrzilačkog, urbanojugoslavenskog, udbaškog ministra... ili kriminalca i luđaka koji je gazda u mafijaškom nogometnom savezu? :)

Komentar od: nora | Komentirano: 16. ožujak 2013. 0:11
Da plava Hercegovino!!!tako Vam triba,Maminju triba posteno kazniti zatvorom,pa lovon,i onda spremiti tamo di se rodija sa zabranom ici van granica!!!
MOZE SE SAMO SRAMITI,..jer nije bolestan vec bestija od covika,.
Komentar od: josko7 | Komentirano: 16. ožujak 2013. 0:08
Ako ste tako ponosni na te heroje sta su se borili za Hrvatsku zasto onda stajete na stranu ovoga kriminalca, ili ste mozda toliki hipokriti da ne vidite razliku izmedju zrtve i lopova.
Komentar od: as roma | Komentirano: 15. ožujak 2013. 23:57
baroncro10 pati i gledaj hercegovca kao gradonacelnika metropole kopilane oficirski a tebi josko7 boli ga pipa ka i blagu zadru, katu soljic,juraja njavru,roberta silica ako ne znas ko su procitaj biografiju tih ljudi i vidi di su rodeni
Komentar od: prale72 | Komentirano: 15. ožujak 2013. 23:55
kada im smeta da gotovina izvedi pocasni udarac sa centra...sada bi to triba zdravko da napravi
Komentar od: 4UM | Komentirano: 15. ožujak 2013. 23:50
Poštovani, nadam se da ste čitali moje prijašnje objave. Nekoliko puta sam detektirao gdje i kako gosp. Mamić pliva što se tiče kaznenog zatvora. E sad ovo je kompleksan kazneno-politički proces protiv Z.M. iz Zagreba od strane trenutne politike, ali isti taj sad će točno precizirati kolika je njegova razina utjecaja na ZAKONODAVNI SUSTAV. Smrt Republike ili pad Cara. Za dobrobit našeg Hajduka nadam se ovo drugo jer ovo prvo je smrt za sve nas. Lipi i veseli bili pa i ovo preživili
Komentar od: prale72 | Komentirano: 15. ožujak 2013. 23:48
vidi se koliko smo jadni kada nam nasi hrvati iz hercegovine niisu vise hrvati nego bosanci...hrvat iz australije je hrvat ,a ovi ih hercegovine nije....srami te se ....
Komentar od: Europa | Komentirano: 15. ožujak 2013. 23:47
Poruka đavoljim odvjetnicima (Mate Matić, Ante Madunić, Jadranka Sloković):

NEMA DEMOKRACIJE ZA NEPRIJATELJE DEMOKRACIJE.
Jer, to bi bio kraj demokracije.

Ali, znate vi to, samo vi ste po definiciji prodane duše, ljudi bez kičme, ali zato s ogromnim novčanikom. Najstariji zanat...
Komentar od: nada umire posljednja | Komentirano: 15. ožujak 2013. 23:44
Evo ja se javljam dobrovoljno u streljački vod. Pucao bih mu u jaja.
Komentar od: plava hercegovina | Komentirano: 15. ožujak 2013. 23:40
Joško vidi sa Jurjevićem da te stavi u streljački vod bude li smrtna presuda
Komentar od: prale72 | Komentirano: 15. ožujak 2013. 23:39
da ne bi srba...ne bi ga nikada zatvorili...hvala srbi
Komentar od: mrtvadela | Komentirano: 15. ožujak 2013. 23:10
zdravko mamić za Hrvatsku nije napravio ništa, baš ništa
Komentar od: josko7 | Komentirano: 15. ožujak 2013. 23:05
plava hercegovina, sta te boli pipa za Hrvatsku kad si i sam bosanac.
Komentar od: plava hercegovina | Komentirano: 15. ožujak 2013. 22:56
Fešta u Srbiji.
"Hrvatsko ministarstvo nauke, obrazovanja i sporta nije želelo da komentariše uvrede koje je izvršni potpredsednik fudbalskog kluba Dinamo Zagreb Zdravko Mamić izrekao na račun ministra obrazovanja i sporta Željka Jovanovića, istakavši da očekuje da će nadležne institucije preduzeti odgovarajuće korake.
- S obzirom na to da je reč o kaznenom delu, nadamo se da će nadležne institucije preduzeti potrebne korake - navodi se u saopštenju ministarstva, koje je prenela agencija Hina."
Komentar od: m ramone | Komentirano: 15. ožujak 2013. 22:52
Jovanović je bija u ratu, dok se Mamić samo slikava u monturi. Kako ćemo ić naprid ako opravdavamo svakakvo smeće samo zato šta je Hrvat. Draži mi je pošteni Srbin , nego proliv od Hrvata ( Mamić ) pa neka misli ko šta hoće.
Komentar od: nada umire posljednja | Komentirano: 15. ožujak 2013. 22:49
Razumijem ove što ih glavati narkoman plaća da seru po forumima, to im je posao, ali mi je muka zbog ološa koji istinski podržava ovog ratnog profitera, razbojnika i primitivca. Nije ni čudo u kakvom nam je qurcu država kada postoje smradovi koji drže lojtre ovakvom ljudskom šljamu. Mamić je jedan odvratni Hrvat.
Komentar od: reful s juga | Komentirano: 15. ožujak 2013. 22:45

PRENOSIM KOMENTAR SA JEDNOG FORUMA, KOJI PO MENI POGAĐA U BIT STVARI OKO DANAŠNJIH DOGAĐAJA

####################################################################################################Znakovit je trenutak kada je Mamić upotrij*****o ovakvu šovinističku i radikalnu retoriku.Naime, jučer je AZTN (Agencija za tržišno natjecanje) praktički potvrdila da su Dinamo i Lokomotiva isti subjekt i da djeluju zajedno:- Agencija je utvrdila da između Dinama i Lokomotive ne postoji zabranjeni sporazum, odnosno kartel, jednostavno zato što se ne radi o dva nego o jednom te istom subjektu. Iz zaključka AZTN-a potpuno je jasno da su Dinamo i Lokomotiva pod zajedničkom kontrolom, odnosno da djeluju usklađeno i time evidentno krše brojna pravila sportskog natjecanja. Stoga pozivamo Ministarstvo sporta, Sportsku inspekciju i Hrvatski nogometni savez da što hitnije reagiraju na prijavu koju im je proslijedio AZTN, te jednome od tih klubova uskrate licencu za sudjelovanje u najvišem rangu natjecanja – kaže se u nedvosmislenom odgovoru Udruge "Naš Hajduk".
I onda umjesto da su mediji sutra puni tekstova o ovim nelegalnostima, Mamić radi show i tako prebacuje pozornost sa činjenice da Dinama ili Lokomotivu treba izbaciti iz lige, na sebe.
To me podsjeća na nedavni slučaj kada je udruga Naš Hajduk također AZTN-u podnijela prijavu protiv Dinama i grada Zagreba radi nelegalnih donacija koje su dosezale čak i do 40 milijuna kuna godišnje.http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/226092/AZTN-potvrdio-Ispitujemo-Bandiceve-milijune-za-Dinamo.html#.UUN-RDd-uup... da bi Mamić drugi dan i******avio kako Bandić nije ništa učinio za Dinamo.http://www.tportal.hr/sport/nogomet/225897/Bandic-nije-nista-napravio-za-Dinamo.html#.UUN-ozd-uuoI zato molim sve naše medije da u svemu ovome ne zaborave na ove teme, jer to su teme zbog kojih je Mamić ovako podivljao.


####################################################################################################

Komentar od: domenico | Komentirano: 15. ožujak 2013. 22:43
Ža mi je bidnog čovika, da se ne priladi, more bit da mu je ladno?! Ma evo idem reč ženi da mu spremi dekicu i štagod za izist, da nam se ne infeta tamo...

P.S. Kad bi odgovara za djela a ne riječi di bi nam bija kraj?!
Komentar od: mrtvadela | Komentirano: 15. ožujak 2013. 22:40
da nije mamića i sličnih hrvata nikad crveni ne bi došli na vlast, Najviše me žalosti da srbin i komunist jovanović ima 2 godine vojske , a hrvatina,dinamovac i poštenjačina zdravko niti dana
Komentar od: BaronCro10 | Komentirano: 15. ožujak 2013. 22:31
Pajceki i bolesni bosancerosi patite !!!!
Ode van glavati norkoman tamo di mu je odavno misto !
Komentar od: Florence | Komentirano: 15. ožujak 2013. 22:30
Činjenica jest da se ogriješio o zakon i uopće nije važno koja osoba je bila u pitanju. Bilo ga je gadljivo čut.
Komentar od: plava hercegovina | Komentirano: 15. ožujak 2013. 22:20
Dok krivci za Vukovar, Škabrnju i ostala mjesta slobodno šetaju Hrvatskom za to vrijeme se privode oni koji spomenu Jovanovićevu nacionalnost i nesposobnost. Sreća Mamiću što nije spomenuo pedere, onda bi mogao dobiti do 5 godina. Ne mogu ni zamisliti šta bi bilo da je još rekao da gey parovima ne treba omogućiti usvajanje djece.
Komentar od: josko7 | Komentirano: 15. ožujak 2013. 22:12
nimbus, ajde Mamiceva kujice sta te svrbi?
Komentar od: sttipe | Komentirano: 15. ožujak 2013. 22:11
strašno nešto..pa di mi to živimo??može li gore,pa to se svako malo pitamo,i svaki put može još gore..ovaj moron je od plaće skupio imovinu koju od njegove plaće skupa nisu mogli sakupit ni memfisto i metuzalem...
završio je u zatvor jer je izvijedjao ono texx,za koje manje više svi misle ono šta mu je mamić reka ali ne za njegove sportske domete,kojih uopće nema,nego za obrazovne...
dakle možeš sakupit milijune bez pokrića,samo ne diraj drugove,i njihove lobotomije ovo sitno mislećih ljudi..za izrigat se..
Komentar od: nimbus | Komentirano: 15. ožujak 2013. 22:09
15.03.2013. u 21:38h Maximir je napisao/la:
Zbivanja oko Mamića su pravi festival licimjerja. Osim toga, potpuno je invertiran smisao Mamićeve i******ave. Nije on oblatio Jovanovića zato što je srbin, nego zato što kao hrvatski ministar ne zastupa hrvatske interese. Ovo je montirani proces.
Komentar od: josko7 | Komentirano: 15. ožujak 2013. 22:09
U sve se moze dirat samo ne u umjetnu tvorevinu GayNK Agregat!
Komentar od: nimbus | Komentirano: 15. ožujak 2013. 22:07
15.03.2013. u 21:19h maaraa je napisao/la:
smatram neprimjerenim ovakvu i******avu gospodina Mamića u dijelu kad koristi pridjev "Srbin"...ali sam iznenađena kojom brzinom su reagirali svi naši političari u
"obranu" g.Jovanovića......Molila bih novinare da nas podsjete koje su i******ave dali ti
isti političari na nedavnu proslavu Badnjaka u Borovu Selu...Tamo su moralno i verbalno vrijeđali Hrvate,Hrvatsku državu, Hrvatsku zastavu..........Tko je suspendiran u Policiji......tko je morao dati ostavku i koliko je učesnika te proslave završilo u zatvoru..............Naročito me interesira i******ava g.Vesne Pusić
Komentar od: korisnik01 | Komentirano: 15. ožujak 2013. 21:52
Tomislave, to se već zaboravilo, jer ovim medijima, ta priča nije interesantna.
Vidićeš koliko će sada Mamić i ovaj "incident" biti u žarištu pozornosti slijedećih dana.
Mamić se zanio i taka je u "sveto trojstvo", zaštićeno u R H, a to su; Židovi, Srbi i Pederi
Komentar od: Bebrina | Komentirano: 15. ožujak 2013. 21:50
Žalostan je komentar odvjetnika Mate Matića.Pa zar on nije pročitao članak 235 KZ-a i vidio i čuo što je Mamić i******avio.Ono što je prikazano u dnevniku Nove TV je sramota za državu i pravosuđe ako se ne sankcionira.Pa gospodine Matiću (i ostali koji daju podršku Mamiću) nije to prvi puta Mamiću.O tome bi podosta mogli reći pojedini novinari koje je Mamić izvrijeđao i ponižavao,a da mu nije pala dlaka sa glave.Nije to ono:eto slučajno mu se omaklo.Mamić to radi stalno i svaki puta sve gore i gore.Osobno smatram da svi koji mu daju podršku su još gori od njega.Mamić je toliko bahat,da je već vrijeme da mu se stane na kraj.
Komentar od: tomislav kralj | Komentirano: 15. ožujak 2013. 21:44
U članku 325. Kaznenog zakona stoji da:
“tko ...... javno potiče ili u javnosti učini dostupnim letke, slike, ili druge materijale kojima se poziva na naslije ili mržnju usmjerenu prema skupini ljudi ili pripadniku skupine zbog njihove rasne, vjerske, nacionalne ili etničke pripadnosti, podrijetla, boje kože, spola, spolnog opredjeljenja, rodnog identiteta, invaliditeta ili kakvih drugih osobina, kaznit će se kaznom zatvora do tri godine.”
Komentar od: tomislav kralj | Komentirano: 15. ožujak 2013. 21:44
U članku 325. Kaznenog zakona stoji da:
“tko ...... javno potiče ili u javnosti učini dostupnim letke, slike, ili druge materijale kojima se poziva na naslije ili mržnju usmjerenu prema skupini ljudi ili pripadniku skupine zbog njihove rasne, vjerske, nacionalne ili etničke pripadnosti, podrijetla, boje kože, spola, spolnog opredjeljenja, rodnog identiteta, invaliditeta ili kakvih drugih osobina, kaznit će se kaznom zatvora do tri godine.”
Komentar od: tomislav kralj | Komentirano: 15. ožujak 2013. 21:40
Objavljeno 11.03.2013. u 14:53
SLUČAJ IZ VRGINMOSTA
Troje Srba oslobođeno za pjevanje četničkih pjesama, za psovanje 'ustaške majke' sutkinja poručila: To je neko drugo kazneno djelo!
Komentar od: lov | Komentirano: 15. ožujak 2013. 21:32
nije mamić daleko od istine
Komentar od: velikipas | Komentirano: 15. ožujak 2013. 21:22
: izvor2

ODLETI SKUPA SA IMBECILON MAMICEN ZA BOSNU ITAMO MU MORES LIZAT GUZICU.
Komentar od: defender two | Komentirano: 15. ožujak 2013. 21:21
evo doša i taj dan, otvorila se pandorina kutija
Komentar od: sineretve | Komentirano: 15. ožujak 2013. 21:20

Oće sad doć njegov jaran surksis pohvaliti vladu za aktivnost... ili će možda ovaj put to napraviti glavom i bradom mišel platiMi ?!?!Nažalost... bojin se da bi moglo bit tresla se brda rodija se miš... kao i mnogo puta dosada... ali... da i jedan dan provede u buksi čini čovika sretnim...ima još nade za nas... još kad bi i dobija po piksi....Način i razlog u ovom trenutku su sporedne stvari... barem za mene...
Komentar od: Kolovođa | Komentirano: 15. ožujak 2013. 21:16
Милановић: То је тај нови ХДЗ

Премијер Хрватске Зоран Милановић, који се налази у Бриселу, овако је реаговао на иступ Мамића:

– То је тај нови ХДЗ, нова снага. И колико год је то грозно, толико је добро да људи виде колико се разликујемо. Ми смо два света и више него што сам мислио. Био сам у почетку можда и наиван када сам мислио да ћу с неким људима моћи да постигнем дијалог.
Komentar od: velikipas | Komentirano: 15. ožujak 2013. 21:14
smješno
jeli mozgu isprani,a jeli je rat zavrsija prije malih 20 godin???,a jeli u ISTRU postoi isto dvojezicje pa se niko ne buni.Italijani su isto ratovali proti lipe nase.
Komentar od: josko7 | Komentirano: 15. ožujak 2013. 21:12
Samo lopovi i kreteni mogu stat u obranu ovog neciviliziranog kriminalca i narkomana.
Komentar od: izvor2 | Komentirano: 15. ožujak 2013. 21:06
Zdravko Mamic po zakonu nije nikoga uvrijedio okocenici od zlocinacke komunjarske "KRHOTINE"
ne znaju tumaciti zakone HRVATSKE, nego samo znaju
terorizirati Hrvatski posteni narod.
Milanoviceva teroristicka hoeda na celu sa ministrom znanosti kojemu nedostaje znanje.
Ministar znanosti ima teroristicku kompetenciju to je se pokazalo koliko je on izveo teroristicki napadaja na domoljubne HRVATE.
Komentar od: pgospod2 | Komentirano: 15. ožujak 2013. 21:04
Ni bitno če govori nego ko govori !!!
Komentar od: smješno | Komentirano: 15. ožujak 2013. 20:54
Počeli smo se vraćati u vrime in forbiroa.
Evo ja nevolim Mamića,ali da je rekao neistinu to oprostite sve,naprotiv rekao je istinu kako je Jovanović mrzitelj svega što je sa početnim slovom H-hrvatsko.To mu nitko nemože osporiti,a sutra kad iziđe i oslobode ga sve krivnje ti isti koji su ga optužili bome će i oštetu platiti.
Kao slijedeće-jadna državo kad Hrvat izgovori riječ i netko se na takovu riječ nađe uvrijeđen,pa ga pozovu na odgovornost.Ili pak naši ministri među kojima je i Jovanović uporno u Vukovar hoće natpise na ćirilici u TOM SLUČAJU ON I ONI NEVRIJEĐAJU HRVATE NA NACIONALNOJ OSNOVI.
Da imamo većinu koja nesmije BEKNUTI dok srbi prijete,ubijanjem oko Siska sudac ih oslobodi.
Da bude još veći apsurd ti srbi su ratovali protiv nas,a danas nas tužakaju,kako smo ubijali,klali,palili,rušili kuće,crkve,a oni su bili SVECI.Tko je zatvoren od tih srba Jovanovićevih rođaka i braće.
Malo sutra-ma valjda nakon ovog narod vidi da se uveo ponovno VERBALNI DELIKT u kojem nesmiš nekom reći da je srbin i koljač istog te trena zatvore i optuže drugovi partizani i veliko srbi,odnosno jugonostalgičari.
NIČIJA NIJE SVITA VLADALA DO KRAJA ŽIVOTA,pa tako ni ova vlast.........
Dabogda se utopili svi koji mrzite Hrvate i Hrvatsko........................
Komentar od: DALMATT | Komentirano: 15. ožujak 2013. 20:38
mamič je u stvari četničko kopile......zato su mu usta puna srba i jugoslavenstva ka šta je već reka da je to bila lipa tvorevina bratsva i jedinstva....mučko đubrilo
Komentar od: velikipas | Komentirano: 15. ožujak 2013. 20:35
Ne znam koliko ćemo daleko stići ako ćemo u demokraciji morati zatvarati ljude zbog izrečene rečenice. Pitanje je predstavlja li to kršenje zakona ili je riječ o nečijem revoltu. Svakako se ne radi o počinjenoj šteti , ako nećemo tome davati posebni značaj, a ovdje se radi upravo o tome, jer je on čovjek s imenom i prezimenom Zdravko Mamić.
ON JE NAJOBICNIJI BOSANSKI IMBECIL KRIMINALAC KOJEMU TRIBA DAT IZGNANSTVO IZ NASE LIPE ALI MU PRIJE TOGA TRIBA UZET DRZAVLJANSTVO ,A I PUTOVNICU I ZABRANIT MU DOC U NASU LIPU ZA VIKOVA.
Komentar od: BaronCro10 | Komentirano: 15. ožujak 2013. 20:27
Ovo je fantasticno za demokraciju !!!!!
Zakon se mora postovat a ovaj tip ga godinama
izigrava.
Komentar od: Kolovođa | Komentirano: 15. ožujak 2013. 20:26
Mamić ima dobre rezultate i rukovodstvo Crvene Zvezde ako je pametno bi ga trebali pozvati da bude predsjednik kluba takozvanih Delija.Osim toga Mamić je bar 50% u pravu. Njegova i******ava glasi: Jovanović je Srbin i hrvatomrzac. Jovanović je stvarno Srbin i to je vec 50% za ovo drugo se nezna. U jednoj demokratskoj drzavi govoriti istinu je za pohvalu a ne za kaznu.
Komentar od: clint eastwood | Komentirano: 15. ožujak 2013. 20:07
Kakva su u stvari krvna zrnca našeg Zdravkeca ?
On Zdravko, braća Zoran i Stojan ?!
Na brzinu sam na internetu okrenuo tel. imenik u Srbiji i tamo ima Mamića imenom Bojan, Aleksandar, Slavoljub itd.
Maminjo voli (u krvi su mu) cajke i ciganska hlazba.
Naposlijetku, jutros je Jovanovića uz već opjevane epitete nazvao i dizačem TEGOVA ?!
Za neupućene, prosječno pismen Hrvat to inače naziva UTEZIMA.
Zaključak: Mamiću Srbine !!!
Komentar od: paka | Komentirano: 15. ožujak 2013. 20:02
Mamic veliki Hrvat "sumljivog karaktera"da budemo blagi,Jovanovic Srbin hrvatski branitelj! I sad ti budi pametan.Ili glup!
Komentar od: Valjevac | Komentirano: 15. ožujak 2013. 20:00
Srbi su Vam kao i uvek pomogli...Mamić, morate priznati nije sasvim svoj, bar u i******avama..Što neće u Srbiji da bude Hrvatski ministar pa da pohapsi Miljanića, i ostale mafijaše iz Zvezde, Partizana itd..Đžaba Vam Jevropa kad su komunisti i kod vas i kod nas još uvek na vrhu piramide...
Komentar od: Valjevac | Komentirano: 15. ožujak 2013. 20:00
Srbi su Vam kao i uvek pomogli...Mamić, morate priznati nije sasvim svoj, bar u i******avama..Što neće u Srbiji da bude Hrvatski ministar pa da pohapsi Miljanića, i ostale mafijaše iz Zvezde, Partizana itd..Đžaba Vam Jevropa kad su komunisti i kod vas i kod nas još uvek na vrhu piramide...
Komentar od: BaronCro10 | Komentirano: 15. ožujak 2013. 19:56
Konacno kraj nasmrkanoga !!!!!
Interesantno pa je tamo di se nikad nije nada!!!
Ali boga ima !!!
Komentar od: robert7 | Komentirano: 15. ožujak 2013. 19:44
Mi Hrvati smo budale !
Komentar od: dobarloszao | Komentirano: 15. ožujak 2013. 19:43
bice zanimljivo vidjeti hoce li suker ovo iskoristiti da se rijesi mamica i hns uzme pod svoje neko je odma po izboru sukera napisao da je dosta svojeglav i da je zato izmisljena funkcija za vrbanovica da ga drzi na uzdi
Komentar od: dobarloszao | Komentirano: 15. ožujak 2013. 19:33
hoce li turudic odraditi sta je dogovoreno na tajnoj veceri sa mamicem
usput duse za cirilicu u vukovar je hdz krivac
Komentar od: as roma | Komentirano: 15. ožujak 2013. 19:32
jadni smo mi kad nam srbi vode drzavu
Komentar od: Voštarnica 1950 | Komentirano: 15. ožujak 2013. 19:29
Vlada nabavlja automobile za 265,521 milijun kuna!

###################################################

Uhapšen zdravko Mamić!!!!

kruva i igara....
Komentar od: Voštarnica 1950 | Komentirano: 15. ožujak 2013. 19:26
a cirkusa..

kako su lipo ovo sa Mamićem izbacili..

kad kupuju nova auta..
Komentar od: Duh iz Splita | Komentirano: 15. ožujak 2013. 19:25
dobarloszao, zaboli mene za Mamica,Keruma i slicne koji su se bogatili dok su drugi ginuli a sad govore o hrvatstvu.Meni je problem to sta silovane hrvatske zene iz vukovara svakodnevno zive u blizini svojih četničkih silovatelja koji nisu proveli dana u zatvoru za svoja zlodjela a Mamicu prijet 3 godine ni za sta.Takvih primjera ima na stotine.Jadan smo narod koji olako sve zaboravlja i odrice se svega sta je prije 20 godina bilo sveto.A znaj da ne bi bilo puno drugacije da je sdp 90-ih bija na vlasti,pa zar nije iz sdp-a onaj iz ministarstva branitelja koji je nedavno uhicen jer jer prima mito od branitelja da im sredi mirovine i stanove. Zato nabijem na ku... i jedne i druge, ocito je postenom hrvaatskom coviku ssuđeno da bude potlacen.
Komentar od: dobarloszao | Komentirano: 15. ožujak 2013. 19:25
ovo dole sam pronasao na dnevnik.hr
Komentar od: Grdelin | Komentirano: 15. ožujak 2013. 19:24
bahati krimos je naletija na minu...
Komentar od: dobarloszao | Komentirano: 15. ožujak 2013. 19:24
Željko Jovanović: Zastupnik je u prvom sazivu Hrvatskoga sabora od 30. svibnja 1990. do isteka mandata 1992.U Domovinskome ratu sudjelovao je kao liječnik od 1993. do 1994.Radi potreba ambulante 133. brigade HV-a u Otočcu mobiliziran je ponovno od 4. studenoga 1994. do 15. siječnja 1995., a kao liječnik riječke Ustanove za hitnu pomoć aktivno je sudjelovao u izvlačenju ranjenika iz bolnice u Gospiću za vrijeme Oluje, nakon čega se zaposlio u timu hitne pomoći.Od 1997. više je godina radio kao stručnjak na vodećim mjestima u različitim farmaceutskim tvrtkama.

Zdravko Mamić: U turbulentnom razdoblju raspada bivše države 90/91 osim krvavog rata, podalje od bojišnica počinje nesretna privatizacija. Dok veći dio hrvatskog naroda lije krv za domovinu, „pametnija“ manjina upušta se u unosno preuzimanje državnog vlasništva. Dio tog prljavog poslao odvijao se i u divu drvne industrije iz Bjelovara „Česma“. Tu je tvornicu iverice 1992., pod još nerazjašnjenim okolnostima, preuzeo klan Mamić na čelu sa Zdravkom. Klub iz Maksimira u međuvremenu doživio je i prvu promjenu imena tako da je na čelu tada HAŠK Građanskog bio direktor Komercijalne banke Josip Šoić. Nakon jedne sjednice izvršnog odbora kluba, Zdravko Mamić prvi je puta javnosti prezentirao svoju temperamentnu narav. Nasrnuo je na predsjednika Šoića koji je, da bi izbjegao šake Zdravka Mamića morao bježati i preskakati ogradu Maksimirskog stadiona. Navodni povod takve reakcije je što Šoić nije ispunio dano obećanje Mamiću da će ga imenovati sportskim direktorom. U Hrvatsku se iz Francuske vratio i Miroslav Blažević, odmah se priključuje HDZ-u i postaje bliski prijatelj predsjednika Tuđmana. Kumovi započinju novu fazu suradnje i financijskim sredstvima „Česme“ i „Montmontaže“, Ćiro se uključuje u privatizaciju kupovinom HAŠK Građanskog. 8. travnja 1993. Blažević postaje predsjednik dioničarskog društva, većinski dioničar i trener, a Zdravka Mamića imenuje direktorom kluba. Momčad iste godine osvaja i svoj prvi naslov prvaka u samostalnoj Hrvatskoj. Od međusobne ljubavi dvojce kumova bila je veća jedino njihova ljubav prema novca, stoga idila nije predugo potrajala. 1994.godine Ćiro je potjerao Mamića iz kluba zbog svađe oko 300.000 DEM-a. Snalažljivi Zdravko ipak nije iz kluba otišao praznih ruku. Dok je bio direktor kluba ponovno se uključio u privatizaciju, nabavivši većinski paket dionica Badela, kojem je ne tako davno isporučivao boce.
Komentar od: Voštarnica 1950 | Komentirano: 15. ožujak 2013. 19:23
Komentar od: josko7 | Komentirano: 15. ožujak 2013. 18:55
kudjah tips, muljac.1 i ostali bosanci... idite na 'Dnevni Avaz' komentirat i nemojte vise zagadjivat ovi portal.


OVO JE TAKOĐER GOVOR MRŽNJE..
Komentar od: dobarloszao | Komentirano: 15. ožujak 2013. 19:18
a sto je ruzan maximir ovako sav u tamno plavoj boji na slici gore
Komentar od: dobarloszao | Komentirano: 15. ožujak 2013. 19:18
a sto je ruzan maximir ovako sav u tamno plavoj boji na slici gore
Komentar od: perushin | Komentirano: 15. ožujak 2013. 19:17
Ispričavam se što ne stavih bravo Ivemali u navodnike pa evo ispravljam pogrešku:
"bravo Ivemali"
Komentar od: perushin | Komentirano: 15. ožujak 2013. 19:15
Bravo ivemali svaka čast.
Poslušao sam sve šta je Mamić rekao i baš me zanima koja ga budala može za išta optužiti.
Kakav govor mržnje ili slične gluposti.
Čovjek je jasno rekao šta misli o ministru Jovanoviću.
Zar je normalno da nam je svaki treći ministar Srbin ili Jugoslaven.Koliko ministara Hrvata sjedi u srpskoj vladi.Ja ne znam, ali bih volio da me netko prosvijetli.
A kad smo se već dotakli ministra Jovanovića jedan portal u RH je jasno napisao da je ministrov djed bio član zloglasne Srpske terorističke organizacije Crna ruka.
Bogami nigdje nisam primjetio ni demanti , a ni najavu tužbe za klevetu.
Da je mene netko nepravedno optužio za ovako nešto tražio bih javnu ispriku.Od ministra ni glasa.
Komentar od: korisnik01 | Komentirano: 15. ožujak 2013. 19:09
Zagorskivuk; "Ivemali" ti je četnik, a ovo je njegova ironija i provokacija.!
Zato se ne obaziri na ovo izgubljeno g***, bez domovine.
Komentar od: dobarloszao | Komentirano: 15. ožujak 2013. 19:08
duse zalim ja poginule i ranjene branitelj kad vidim ratne profitere poput mamica koji su se obogatili u domovinskom ratu dok su drugi krvarili
pogledaj ratni put mamicev gdje je i sta privatizovao dok su drugi ratovali
Komentar od: komaštre | Komentirano: 15. ožujak 2013. 19:06
Uh, sad i Maminjo nije član HDZa. A što je radio u Ciboni šnjima? Sve je ona meni...
Komentar od: dobarloszao | Komentirano: 15. ožujak 2013. 19:04
ova vijest je za crnu kroniku a ne pod nogomet
Komentar od: Duh iz Splita | Komentirano: 15. ožujak 2013. 19:00
Malo po malo dosli smo i do toga, UDBA je opet itekako aktivna! Uskoro ce bit opasno imat upaljenu svicu navecer iza 10, jer mozes postat sumnjiv udbi radi urote. Hdz-ovci su gamad, crkva nema sluha za sirotinju i predobro zive, ali nema nista gore od ovih "liberalnih" jugoslavencina koji pod krinkom demokracije bi coviku oci izvadili. Samo zalim poginule branitelje i njihove obitelji.
Komentar od: zagorskivuk | Komentirano: 15. ožujak 2013. 18:57
ivemali .. Čitajuči ove tvoje gluposti pitam se dali je moguče da majka rodi takvu spodobu . Umjesto da se svi zajedno borimo protiv govora mržnje takvi idioti kao ti nas vračaju u 18. stoljeće. SJEDI JEDAN.
Komentar od: josko7 | Komentirano: 15. ožujak 2013. 18:55
kudjah tips, muljac.1 i ostali bosanci... idite na 'Dnevni Avaz' komentirat i nemojte vise zagadjivat ovi portal.
Komentar od: kudjah tilps | Komentirano: 15. ožujak 2013. 18:51
kako je krenulo, hoće li se smit navijat kontra srbije??

hoće li se smit zviždat kad neki srpski igrač cipne i faulira npr. Srnu ili Olića???

hoće li nas sve uhitit i kad se bude pivalo, skakalo i veselilo kad srbi dobiju gol????


jadna državo ko li te vodi...


šta niste našmrkanog uhitili i spremili u pržun kad je plaća (i još uvik to radi) suce, kad je kupova utakmice, kad nije plaća porez, kad je prodava igrače i sprema pare sebi u žep...????

ne, nego kad se dirne u srpsku bratiju, e to je najveći problem i najveći zločin za koji se odmah ide u pržun...

e jada, e žalosti...


Hajduk Živi Vječno, a vi do slijedećih izbora!!!

Komentar od: ljacmu.1 | Komentirano: 15. ožujak 2013. 18:42
ali ove su komunjare ništa prema onim iz račanovog vremena.
Komentar od: ljacmu.1 | Komentirano: 15. ožujak 2013. 18:40
Smatram ispod časti razumnog čovjeka komentirati takve i******ave osoba poput Zdravka Mamića. No, s obzirom na to da je javno izrečena, moram reći kako sam se nadao da su vremena ranih 1990-ih iza nas. Očito da nisu i nadam se da će pravosudna tijela Republike Hrvatske napokon nešto i poduzeti protiv njega – rekao je predsjednik Odbora za Ustav Peđa Grbin.
Peđa Grbin????????

čudni ljudi čudnog imena
Komentar od: dobarloszao | Komentirano: 15. ožujak 2013. 18:32
vidim mamicevi placenici su dobili naredenje da serru po portalima kao nikad
prvo nasmrkanog glavonju i ratnog profitera koji se obogatio za vrijeme domovinskog rata ivebudaletina naziva domoljubom i stavlja ga u isti tekst sa hrvatskim velikanima poput zrinskog i ostalih sto je nabrojao
Komentar od: ljacmu.1 | Komentirano: 15. ožujak 2013. 18:28
srećom, većina ljudi nije izmanipulirana i razumiju šta je propaganda. a kregarovi plaćenici i udbaši neka muku muče.
Komentar od: Voštarnica 1950 | Komentirano: 15. ožujak 2013. 18:26
nego šta će

PLATI-MI reć na ovo kad stigne na utakmicu...

sa Srbima...

oće opet ovi o klečanju baljezgat...???
Komentar od: ivemaIi | Komentirano: 15. ožujak 2013. 18:21
Odvratna velikosrpsko-udbaška podvala! U režiji nenarodne vlasti tj. Jovanovića i izvedbi provjerenog kadra Bajića. Je li ovo država Hrvatska ili Srbija?! Oće li se i dokle tolerirat da se uhićuju i pune zatvori samo hrvatskim domoljubima?!
Poštovani gospodine Zdravko!
Vaša sudbina je sudbina i nas hrvata. Trinaest stoljeća mrzitelji i neprijatelji hrvatskoga naroda i hrvatske države nastoje razbiti hrvatski san i onemogućiti hrvatsku slobodu. Kao što su Habsburgovci hladnokrvno pustili da Nikola Šubić Zrinski 1566. pogine kod Sigeta, pa su potom, dosljedni u svojoj okrutnosti 1571. godine pogubljenjem Nikole Zrinskoga i Frana Krste Frankopana zatrli rod Zrinskih i Frankopana - dakle jezgru hrvatske državnosti, kao što su Karađorđevići terorom, nasiljem i atentatima uništavali hrvatski narod, kao što je komunistički režim pod Titovim vodstvom Hrvate držao ukliještene između policijskog progona i Gologa otoka, kao što je Miloševićev režim pjevao o "salati" koju će njegovi nasilnici ljudožderski jesti uz "hrvatsko meso", tako i danas svi neprijatelji Hrvatske i hrvatskoga naroda, prikriveno ili otvoreno rade na destrukciji hrvatske države i slamanju hrvatskoga naroda. Slamanju moralnome, duhovnome, materijalnome i svakome drugome! Spomeni srbe ili pedere i ne gine ti zatvor!
Ali svemogući Bog neće dopustiti da se slomimo! Ni mi kao zajednica ni vi dragi Zdravko osobno a vi ste mi a mi smo vi. Gospodin vas baca u iskušenja ali on točno zna koliko možete podnijeti i neće dopustiti da dođete do točke sloma. Naš dobar Otac je rekao: "Drugo iskušenje ne dođe na vas osim Čovječjega, a Bog koji je vjeran neće dopustiti da se preko snage vaše iskušavate, nego će s iskušenjem spremiti sredstva da bi ste mogli odoljeti, da iziđete iz njega". (1.Kor . 10,13).
Najgora vrsta hule je misliti da je Bog iza svih vaših povreda i boli, da to nebeski Otac provodi stroge mjere nad vama i da misli da su vam potrebni još jedan ili dva udarca prije nego budete spremni primiti njegove blagoslove. Ni govora! Nije od Boga nego od udbaša! Istina je da Gospodin kažnjava one koje ljubi, ali to kažnjavanje samo je za određeno vrijeme i ono nije da nas povrijedi. Gospodin to discipliniranje čini u ljubavi. Bog nije začetnik zbrke u vašem životu, a niti ste vi. Neprijatelj nas pokušava povrijediti kroz druge ljude, upravo kao što je pokušao povrijediti Joba kroz njegovu ženu koja nije imala vjere. Naš nebeski Otac nepokolebljivo nas promatra. Zapaža svaki korak; sprema svaku suzu. On osjeća svaku našu bol i zna kad smo dovoljno izloženi zlostavljanju neprijatelja te dolazi i kaže: "Dosta!" Bog se pojavljuje kad nas naša bol više ne privlači bliže Gospodinu, nego obara naš duhovni život. On neće dopustiti da njegovo dijete koje se pouzdaje u Njega bude oboreno zbog previše boli i agonije duše.
Bog će nas podići iz bitke upravo na vrijeme. Na vrijeme za odlučnu bitku protiv avetinja koji srču hrvatsku nacionalnu supstancu. On nikada neće ni dopustiti da naša bol uništi naš um. Obećava da će doći na vrijeme da obriše naše suze i da nam da radost umjesto žalosti. Riječ Božja kaže: "Večer donose suze, ali nam jutro radost daje." (Ps 30,6).
Bog neka vas blagoslovi dragi Zdravko, vas i vašega cijenjenoga brata i sve vaše i neka vas i nas poštene Hrvate prati na našem putu! Radujmo se Bogu i budimo sretni! Isus je moja ljubav koja mi daje snagu i motiv za sretan i ispunjen život!
Stop progonu hrvatskih branitelja!
Sve za Hrvatsku, jedinu nam i vječnu Hrvatsku nizašto!
Komentar od: Voštarnica 1950 | Komentirano: 15. ožujak 2013. 18:21
ljac

samo nji dva su veći srbi nego ijedan srbin..
Komentar od: ljacmu.1 | Komentirano: 15. ožujak 2013. 18:18
ovakvu je torturu prolazio i štimac kada je iznio stav o gotovini u vrijeme račana. povijest se ponavlja.
Komentar od: becarac | Komentirano: 15. ožujak 2013. 18:16
Vidjet cete kako ce covjek na koncu jos ispast veliki Hrvat, branitelj domovine i heroj. Netko ce to mozda i progutat, ali ne ljudi koji ne zaboravljaju sto je napravio hrvatskom nogometu. Po neki se jos sjecamo da voli "Zvezdine pesme" i da je pohitao u Srbiju na janjetinu sa sportskim prijateljima iz Zvezde. Da su ga bar htjeli zadrzat za uvjek.
Komentar od: škiljo iz Zagvozda | Komentirano: 15. ožujak 2013. 18:16
Kaže ti prijatelj sa MOTIVACISKOG SKUPA hdz-a ,
da nisi dobar , pa i on te se odreko eeee Karamarko , Karamarko a nečete sa P*********m da branite svog idola
ajmoooooooooooooooooooooo, ajmoooooooooooooooooooooooo,ajmoooooooooooooo
Komentar od: DONABELLA | Komentirano: 15. ožujak 2013. 18:14
Ogradili se bogati!!! A nisu ga mogli isključiti kad je počeo srat?
Komentar od: škiljo iz Zagvozda | Komentirano: 15. ožujak 2013. 18:13
Neboj se spasit če te Ivan Zvonimir Pićak , ajmooooooooooooooooooooooo, ajmooooooooooooooooooo
ha,ha,ha,ha,ha,ha
Komentar od: škiljo iz Zagvozda | Komentirano: 15. ožujak 2013. 18:11
ajmooooooooooooooo, ajmooooooooooooooooooooo
ajmoooooooooooooooooo,ajmoooooooooooooooooooooo

ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha, umrt ču od smija , Biće prvi kada ja budem reko a to če biti nikada ,
ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha pozdravi ivu boli li ga noga ?

Ha,ha,ha,ha ajmooooooooooooooooooooooooooooooo
Komentar od: škiljo iz Zagvozda | Komentirano: 15. ožujak 2013. 18:11
ajmooooooooooooooo, ajmooooooooooooooooooooo
ajmoooooooooooooooooo,ajmoooooooooooooooooooooo

ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha, umrt ču od smija , Biće prvi kada ja budem reko a to če biti nikada ,
ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha pozdravi ivu boli li ga noga ?

Ha,ha,ha,ha ajmooooooooooooooooooooooooooooooo
Komentar od: Voštarnica 1950 | Komentirano: 15. ožujak 2013. 18:06
zanimljiv komentar sa jednog portala...

"Jadne država od još jadnijeg naroda.
10 godina priti novinarima, sudcima, institucijama....i NISTA!
Pljacka drzavne novce preko "udruge gradana" i ne placa porez...NISTA!
Zbog sukoba interesa je odavno triba bit u zatvoru...opet NISTA!
Ali zato kad se dirnio u male srbe...lisice i u cuzu!

Izgleda da se u ovoj Tvorevini Krivoustoga jedino
moze nagrabusit kad spomenes srbe. Sve drugo mos radit: krast, klevetat,pritit, ubijat medvjede. Samo srbe ne diraj.."
Komentar od: ljacmu.1 | Komentirano: 15. ožujak 2013. 18:05
ovo je psihološki rat. nema veze ni s mamićem ni s dinamom. već sam napisao kako će se ovakve 'afere' događat što se utakmica hrvatska-srbija bude bližila.
Komentar od: josko7 | Komentirano: 15. ožujak 2013. 18:05
Uhapsena bosanska legenda i ponos. Bosanac ce stalno bit bosanac (primitivac).
Komentar od: tomislav kralj | Komentirano: 15. ožujak 2013. 18:04
Uhićen ,dakako,
a ne uhapšen..
Komentar od: TORCH | Komentirano: 15. ožujak 2013. 18:01
U ovoj mafijaškoj đamahiriji,sa sudačkom mafijom na čelu,ovaj MAFIJAŠ može raditi što ga je volja.Jer ZNA SE tko se danas nalazi u sudačkoj mafiji.A ima on i masu svojih obožavatelja koji mu vire iz njegova toplog čmara, posebno ima bulumentu tzv "sportskih novinara" koji će ga vrlo brzo, ( nakom što obavi saslušanje i pođe kući ) proglasiti svecem i mučenikom za Krvacku.
Komentar od: blue ocean | Komentirano: 15. ožujak 2013. 18:01
iz izvještaja zg policije u heinzelovoj kaže se da je mamić pozvan na obavijesni razgovor
opet novinar laže i širi lažne vijesti a čak laž ne potpisuje svojim imenom sramota uz opasku ako je mamić prekršio zakon nek odgovara ko i svak drugi
Komentar od: škiljo iz Zagvozda | Komentirano: 15. ožujak 2013. 18:01
Ajmo pred remetinac imate 30 dana da ga spasite

BEBEK , MARKOVIĆ , KOVAČIĆ , ŠIRIĆ , DJEDOVIĆ , ŠUKER , VRBANOVIĆ , ŠTIMAC , SREBRIĆ ,
AJMOOOOOOOOOOO,AJMOOOOOOOOO,AJMOOOOOOOOOO
Komentar od: škiljo iz Zagvozda | Komentirano: 15. ožujak 2013. 17:57
AL Capone pao zbog poreza ,
a ti češ jado nakon svih lopovluka pasti na brači srbima ,

Ko se zadnji smije najslađe se smije

nego kada če ono Hajduk maminjo biti prvi ?????ha,ha,ha,
Komentar od: obiora | Komentirano: 15. ožujak 2013. 17:54
Komentar od: kudjah tilps | Komentirano: 15. ožujak 2013. 17:50

na tvoju sreću, mamićeva pošiljka bijelog je stigla prije uhićenja.
Komentar od: majstor Bob | Komentirano: 15. ožujak 2013. 17:53
A sad mi došla ideja da Mamić kao počasni gost izvede početni udarac na utakmici protiv Srbije!
Komentar od: majstor Bob | Komentirano: 15. ožujak 2013. 17:52
Ajmo skupit lovu pa mu kupit tv da može gledat Hrvatska - Srbija u zatvoru!
Komentar od: škiljo iz Zagvozda | Komentirano: 15. ožujak 2013. 17:52
Šta se sada nejavi Ivan Zvonimir Pićak i njegov HHA , a zna jesti g*** da je gospodin Mamić sustavno vrjeđan
Komentar od: tuga s juga | Komentirano: 15. ožujak 2013. 17:51
Gdje se moram javiti da se ispisem iz Hrvata.Ako je Mamic Hrvat onda je mene sramota.Je li netko zna kome da se javim i gdje da se javim da se ispisem iz liste Hrvata.Sramota je biti Hrvat.Hrvati su nakon vise stoljeca cekanja da dobijemo drzavu,a nakon sto smo je dobili prvo pokrali istu,zatim rasprodali,a kao produkt svega onog sto se desavalo,isplivali su ljudi kao Mamic,Sanader,Bandic,Sinovcic,Kutle,Cacic,Zagorec,Ivic Pasalic,Kerum.....Sad ti budi Hrvat.NECU!Sramota je.
Komentar od: kudjah tilps | Komentirano: 15. ožujak 2013. 17:50##################################################################NOVINARU, ODNOSNO, NAZOVI NOVINARU KOJI JE NAPISAO OVAJ TEKST KAŽEM DA JE PROSRBIN, JUGOSLAVENČINA I DEBIL!! (hoćete li i mene na policiju, ili da vam bude jasnije, miliciju???)

U HRVATSKOM JEZIKU NE POSTOJI RIJEČ "UHAPŠEN"!!

NA HRVATSKOM JEZIKU SE KAŽE "UHIĆEN"!!!!!

TUŽIT ĆU I VAS I ONOGA TKO VAS JE STAVIJA NA TO RADNO MJESTO DA ŠIRITE PROSRPSKU I PROJUGOSLAVENSKU PROPAGANDU. ŠIRITE MRŽNJU I NACIONALNU NETRPELJIVOST!!!!!

PO ČEMU STE VI BOLJI OD MAMIĆA?

MOŽETE RUKU POD RUKU SA ONIM SRBINOM, NAZOVI MINISTROM U HRVATSKOJ VLADI, A KOJA JE PONAJMANJE HRVATSKA I PRAVAC ONAMO GDJE SE GOVORI "UHAPŠEN" PA "HAPSITE" I "BREčite" DO MILE VOLJE!!!!
SAMO HAJDUK ŽIVI VJEČNO!!!!!!
#####################################################################
Komentar od: majstor Bob | Komentirano: 15. ožujak 2013. 17:48
Maminjo legendo pazi da se ne sagneš na tuširanju !
Komentar od: Voštarnica 1950 | Komentirano: 15. ožujak 2013. 17:48
Trenutno, potencijalna transfer bomba u Europi je mladi as crno-bijelih Lazar Marković. Za koliko novca bi Mamić, da je u poziciji, prodao Markovića?

“Bio sam nedavno u društvu sa mojim prijateljem, generalnim menadžerom Liverpoola Komolijem (direktor za nogomet Damijen Komoli, prim. Aut), koji mi je ispričao takve bajke o Lazaru Markoviću, a on je vrlo kompetentna osoba, radio je prije Liverpoola u Tottenhamu i nekim francuskim klubovima … “, otkrio je Mamić i dodao:

“Baš smo ga spominjali, bilo je to prije mjesec dana otprilike. Teško je reći kada bih ja pustio Lazara, a on je sigurno igrač koji vrijedi između 20 i 30 milijuna eura, ali bitan je tajming, s obzirom na njegovu mladost”.

Što je prepreka regionalnoj ligi u nogometu?

“Jedna jedina … Problem huliganizma na prostorima bivše SFRJ i slabost i neodgovornost vlasti u svim republika bivše Jugoslavije, koje se nisu u stanju s time obračunati. Sve ostale logike su na strani jedne takve lige”.

Potom se nadovezao …

“To nije jednostavno pitanje. U idealnom scenarij, siguran sam da bi trebalo da postoji regionalna liga, a ona bi morala imati i natjecateljski značaj, a ne samo komercijalni u koji ne sumnjam. Imalo bi smisla samo ako bi prvak išao u Ligu prvaka , pa možda čak i drugi u kvalifikacije … Da ukupno ima šest ili sedam mjesta u Europi “, predlaže” Maminjo “, ali i primjećuje:

“Nitko nije hrabro izašao s tim problemom ili idejom pred Platinija UEFA. Oni su naši roditelji … Majke i očevi naši su u Nyonu. Trebalo bi da kažemo da imamo problem, jer su skoro svi klubovi na prostoru bivše Jugoslavije u bankrotu. na prste jedne ruke možeš nabrojih tko nije “.

Kada će Srbin zaigrati za Dinamo?

“Onda kada ta agresivna manjina bude ćutljiva manjina i kada ne bi pričinjavala neugodnosti svima. Ja nemam nikakav problem s time da u Dinamu igra nogometaš s srpskog prostora ili srpskog korijena, ali svjesni ste da ta agresvina manjina ne bi dobro dočekala tog mladića i on bi bio izložen nepotrebnom riziku “.
Komentar od: Voštarnica 1950 | Komentirano: 15. ožujak 2013. 17:47
Što mislite o Srbima, kao narodu?

“O Srbima kao narodu, sve najbolje …”, rekao je Mamić bez ustezanja.

“Imam mnogo prijatelja u srpskom narodu, oni dolaze u Hrvatsku i ja ih ugostim. Kada god dolazim u Srbiju, nažalost ne često, ali uvijek me dočekaju kao kralja … Taj odnos je izvanredan. Srećemo se plovidbama po raznim otocima .. . “, dodao je, a onda uzvratio pitanjem:

“A, znate li kako vas sada Hrvati doživljavaju? Da je najljepše mjesto za zabavu u Srbiji i to je fenomen. Znam da imate problema, ali tko god ode tamo vrati se pun dojmova i kaže: ‘Pa ti ljudi samo se smiju, vesele , pjevaju … ‘”

Da li navijate protiv Srbije u nogometu?

“Kada igraju Hrvatska i Srbija, uvijek sam za Hrvatsku. Protiv drugih uvijek volim kad pobjedi Srbija, nikada se ne bih radovao porazu Srbije od druge države”, rekao je Mamić, koji je rođen 1959. godine u mjestašcu Grude u Bosni i Hercegovini.

Ko je bolji sportski djelatnik Vladimir Cvetković ili Žarko Zečević?

“To su moji nogometni uzori, ali uz njih i Dragan Džajić i ‘Đavo’ Bjeković. To su giganti na ovim prostorima”, izbjegao je konkretan odgovor Mamić, ali je potom priznao da ima bolje kontakte s ljudima iz Partizana.

“Vidim da Partizan dominira, Partizan je respektabilan klub u Europi sad, a znamo šta je Crvena zvezda bila nekada. Vjerujem u oporavak Zvijezde, jer Zvezda je Srbija, a Srbija je Zvezda”, rekao je Mamić i dodao:

“Ja imam bolje kontakte s ljudima iz Partizana posljednjih godina, ali mi je drago da se Žuti dobro kotira u Crvenoj zvezdi, da ga navijači vole, da su ga ljudi u Srbiji dobro primili. On je velika moja radost i iznenađenje”.

Mamić priznaje da je u početku bio skeptik, kada je Prosinečki u pitanju.

“Nisam vjerovao u trenutku kada je otišao da će biti tako dobro primljen i da će mu igra biti dobra, jer znamo da Žuti radi u teškim uvjetima, da je klub u besparici, da nema pravih igrača, ali … Vjerujem u njega. zna se šta je Zvezda i Zvezda će uvijek biti Zvezda “.

O Velikom Žutom?

“Žuti će sigurno jednog dana biti trener Dinama i izbornik Hrvatske, tu nema nikakve dileme nakon ovog boravka u Crvenoj zvezdi. To mu je bila odlična odluka i mislim da mu je rejting sada mnogo jači. Jer, doći u Crvenu zvezdu koja je imala toliko problema, a podići i razinu igre i interes navijača za to … On svakim danom dobiva sve bolji legitimitet “, primijetio je.

“Kako je Robi igrao nogomet, tako želi i da njegova ekipa igra, a za to je potrebno vrijeme …”

Njega plaši što Hrvatska nema spremnog nasljednika Slavena Bilića, koji je još ranije najavio odlazak s klupe “vatrenih” po završetku EURO 2012 u Ukrajini i Poljskoj, a to nije tako daleko, kao ni start kvalifikacija za Mundijal 2014. godine …

“To pitanje me strašno brine kao sportskog radnika, jer mi nemamo trenutno osobu oko koje bi se stvorio konsenzus da vodi reprezentaciju. Recimo i Žuti je dobra varijanta. Radio je s reprezentacijom, sada se nametnuo. Na igračku, došla je i trenerska karizma. .. Bojim se toga, nemamo pravog kandidata “.

U spomenutim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, Srbija i Hrvatska bit će u istoj skupini. Mogu li i “orlovi” i “vatreni” na završnicu 2014. godine?

“Ja bih volio da to izbore i Hrvatska i Srbija i mislim da je to realno. Jedan kao prvak skupine, a drugi kao drugi najbolji ili kroz baraž. Ali, da se ne zavaravamo to je teška skupina, moramo paziti da ne budemo prepotentni i jedni i drugi “, upozorava Mamić.

On je dokazani maher kada su u pitanju transferi igrača, jer je apsolutni rekord po visini obeštećenja koje je dobivao za zvijezde Dinama od 2003. godine do danas, koliko vodi klub. Cifre koje su uplaćivane na račun “modrih” misaona su imenica za Partizan i Crvenu zvezdu.

Trenutno, potencijalna transfer bomba u Europi je mladi as crno-bijelih Lazar Marković. Za koliko novca bi Mamić, da je u poziciji, prodao Markovića?

“Bio sam nedavno u
Komentar od: Voštarnica 1950 | Komentirano: 15. ožujak 2013. 17:45
Nisu pomogle ni molbe kapitena Luke Modrića. Naprotiv, masa je bila još gnevnija i zvučnija, situacija je došla do tačke ključanja, grmelo je na sve strane. To je bilo više nego dovoljno da Mamić doživi pomračenje uma i besan ode u aerodromsku zgradu, gde je momentalno održao sastanak sa igračima.

Vi morate sačuvati našu Hrvatsku! Sada sam napolju video pet-šest delinkvenata koji žele da unište Hrvatsku i poručio sam im da su Srbi moji prijatelji. Imam prijatelje i muslimane... Ali, među njima ima zavedenih Srba i muslimana. Čuvajte Dinamo! Ovo nisu „Bed blu bojsi“, ovo su dušmani, ovo su oni koji su želeli pokoriti Hrvatsku... Ne dajte da ih slome, čuvajte Mirka Barišića i Dravka Mamića! Čuvajte Karlosa i Mikića od dušmana... - u transu je bio Mamić.

Potom se začuo jedan, pa drugi pljesak, „modri“ su se čudno pogledali međusobno, da bi se na kraju prolomio gromoglasan aplauz. Još jedna u nizu predstava Zdravka Mamića...
Komentar od: majstor Bob | Komentirano: 15. ožujak 2013. 17:44
Kohunizam? Mimice šta si u šoku zbog uhićenja Velikog vođe?
Komentar od: izdajnik | Komentirano: 15. ožujak 2013. 17:41
Nista od toga.
Komentar od: majstor Bob | Komentirano: 15. ožujak 2013. 17:37
Ma nije on za zatvor nego za ludnicu! A oće sad pametni Reić opet pisat kako Hajduku triba jedan Mamić!!! Ha-ha-ha! Ma možeš ti u RH krasti koliko hoćeš , kupovati Bebeke, Mariće , mažnjavati lovu , sklapati robovlasničke ugovore, natjerivati i prijetiti novinarima ali ma di ćeš spomenut braću Srbe, e to može samo lud čovik! Pa pola vlade su Srbi! E sad kad se sitim kako sam ja prije ni misec dana u komentarima pisa Mamiću da kupi sivu piđamu, pastu za zube i vazelin jer mu je Remetinac sve bliži... Ispadam pametan, zar ne? O jadni naš Dinamo kako će sad bez Velikog vođe? Šmrc - šmrc! Kako ono kažu : pravda je spora ali dostižna. Ili nešto kao automobil yugo!
Komentar od: obiora | Komentirano: 15. ožujak 2013. 17:35
radio je on puno gore stvari pa se izvukao. samo za prijetnje i govor mržnje je trebao biti uhapšen jedno 300 puta. ovako, vlada samo skreće pozornost sa svog lošeg rada.
Komentar od: obiora | Komentirano: 15. ožujak 2013. 17:31
farsa
Komentar od: šibenikARMADA | Komentirano: 15. ožujak 2013. 17:29
kako su ga uhitili tako će ga i pustit. za ovo šta je on napravia se ne može nekog držat u pritvoru. a pitanje i dal će dobit išta i pržuna jer govoria je on i gore stvari ( prema novinarima - pa i pritija smrću )pa mu ništa nisu napravili. Isti Capone. Njega bi, ka i Caponea, tribala porezna ćapat i u pržun s njin do kraja života.
Komentar od: | Komentirano: 15. ožujak 2013. 17:18
Ma jeee..u ovoj septičkoj jami goovna jedu samo stoka sitnog zubaa a sve ostalo je farsa.
Btw nije mi važno što je Jovanović Srbin ali je važno što je zaista bahat,narcisoidan i kao takav zaista sve radi da pumpa svoj ego a protiv interesa građana ...jednostavno napisano
obični uguz neoliberalnom fašizmu