StoryEditorOCM

Ante Pranić kandidat za gradonačelnika Vrgorca

Piše PSD.
16. lipnja 2015. - 12:25
Nezavisna lista mladih, koja je na prošlim izborima osvojila pet mandata, predstavila je svoje kandidate za gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika Vrgorca za srpanjske prijevremene izbore.

Kako se i očekivalo kandidat za gradonačelnika bit će dip.ing. Ante Pranić, a njegov zamjenik stomatolog dr. Ljubomir Erceg, koji bi tu dužnost trebao obnašati volonterski. Stomatolog Erceg ujedno će nositi listu ispred NLM-a za Gradsko vijeće.

- Svjedoci smo da su do sad sva velika obećanja u ovom gradu bila iznevjerena. Nesebično se borimo i ulažemo energiju. Dokazali smo se konkretnim radom, a dva puta nakon izbora sačuvali smo čisti politički obraz. Nismo trgovali, nego predlagali. Danas smo odlučniji više nego ikad. Imamo jasnu viziju bolje budućnosti Vrgorca. Mi već dvije godine radimo za bolju sutra, dok drugi nude instant rješenja pet do dvanaest - stoji, među ostalim, ostalog na Facebook profilu NLM-a, nakon što su izašli sa svojim kandidatima u javnost.

- Pozivam sve kandidata da se sučelimo prvi dan kampanje sa svojim programima, kako bi izbjegli medijska prepucavanja, kazao je Ante Pranić.

Nakon, što je Domoljubna koalicija izašla u javnost sa svojim kandidatima, i sada NLM, očekuje da to uskoro napravi i SDP.

M. PRIMORAC

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 21:02