StoryEditorOCM
Hrvatskaobični ljudi

Anita Filipušić, konobarica: Manče je sve manje, a čaša vode sve više

Piše PSD.
19. srpnja 2015. - 23:24
Iako je posljednjih godina vidljiv trend da sve više učenika upisuje ugostiteljska zanimanja, svjesni kako turizam u Splitu grabi krupnim koracima naprijed, Aniti Filipušić, našoj današnjoj gošći u rubrici, to nije bila misao vodilja kada je počela raditi kao konobarica u caffe baru “St-Riva“ na glavnoj splitskoj šetnici.

Prisjeća se naša 24-godišnja sugornica kako je krenula u ugostiteljske vode dok je još bila srednjoškolka koja je pohađala Srednju tehničku prometnu školu.

- Počela sam raditi kao konobarica sasvim slučajno, najprije sezonski, da zaradim koju kunu preko ljeta za džeparac.

Došla mi je prijateljica na razgovor za posao, ja sam bila s njom i pitala mogu li i ja radit. Tako sam počela. Kad si mlad, ništa ti nije teško, imaš volje za sve i nije te bri...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 06:55