StoryEditorOCM
Ljepotasavjeti i recepti

Jadranka Boban-Pejić upozorava: Ne gutajte previše glutena! Riskirate niz zdravstvenih tegoba

Piše PSD.
2. prosinca 2014. - 20:59
Dijeta bez glutena u prvom je redu namijenjena ljudima koji boluju od celijakije, a njih je jedan posto u populaciji, no za nju se u posljednje vrijeme zbog različitih razloga odlučuje sve više ljudi. Je li gluten zaista odgovoran za niz zdravstvenih teškoća ili je riječ o samo još jednoj fami, pitali smo Jadranku Boban-Pejić, stručnjakinju za prirodnu prehranu, koja je upravo promovirala raskošnu kuharicu s naslovom “Prirodno bez glutena?”

Palačinke od slanutka (12 komada)

1 i 1/2 šalica slanutkova brašna
2 jušne žlice aru praha
1/2 šalice rižina brašna
1 čajna žlica soli, ili po želji
2 jušne žlice maslinova ulja
2 šalice tople vode


...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 06:12