StoryEditorOCM

Ugovoreni svi vanjski radovi na Alkarskim dvorima

Piše PSD.
26. ožujka 2010. - 12:19
Upravni odbor Viteškog alkarskog društva ugovorio je s tvrtkom Alkom završetak svih vanjskih građevinskih radova na Alkarskim dvorima.

Radovi na završetku fasade, glavnom ulazu u dvorište i u samom dvorišnom dijelu ugovoreni su na iznos od 520 tisuća kuna. Izvođač se obvezao ugovorene poslove završiti u roku od mjesec dana.

Ovo je, saznali smo, posljednja odluka ovog saziva Upravnog odbora VAD-a o ulaganjima u Alkarske dvore. Sve druge odluke donosit će Upravni odbor u novom sazivu koji će biti izabran na Skupštini VAD-a 24. travnja.

Alkarski dvori imaju bruto razvijenu površinu od 7.000 metara kvadratnih. Prema konačnim podacima alkarske u prave, od početka izgradnje u ožujku 2007. godine do sada uloženo je 39.879.581,53 kuna, bez PDV-a. Osim svih vanjskih radova uređen je i interijer oko 1.500 metara kvadratnih koji se odnosi na komercijalne sadržaje i prostor u kojeg je smještena Galerija Stipe Sikirice.

Budućoj alkarskoj upravi ostaje iznaći novac za financiranje uređenja interijera u kojemu su najvažniji sadržaji Alkarski muzej i Alkarski dom.

Toni Paštar / EPEHA
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2024 17:23