StoryEditorOCM
Dalmacijaimovinsko-pravni odnosi

Sukob braće u Jelsi: udarcima u trbuh nanio mu ozljede opasne po život

Piše PSD.
16. lipnja 2015. - 12:32
Policija je konačno obradila slučaj dvojice braće iz Jelse koji su se u prošlu srijedu 10. lipnja sukobili zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa. Provedeno je kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjim G. K. kojeg se  sumnjiči da je prilikom međusobnog fizičkog sukoba sa 62-godišnjim bratom O. K. udarcima nogama u predjelu trbuha nanio mu osobito tešku tjelesnu ozljedu opasnu po život.

Uz kaznenu prijavu za nanošenje osobito teške tjelesne ozljede 67-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.  

Obojica braće su suvlasnici obiteljske kuće u predjelu Vitarnja, a ovaj put je bio sporan zid sa zapadne strane zgrade. Uglavnom, mlađi brat tvrdi da je starijeg pokušao fotografirati mobitelom dok je on ovećim čekićem razbijao zid, ali je je ovaj na to reagirao bacanjem i oštećivanjem njegovog bicikla, te ga napao čekićem.

Razračunavanje se iz dvorišta prenijelo na obližnju prometnicu Jelsa - Vrboska, gdje je šezdesetsedmogodišnjak na posljetku pao na asfalt i zadobio po život opasne ozljede.

Na licu mjesta je, po prethodnom pozivu, intervenirala ekipa HMP iz Jelse, da bi nakon pružanja prve pomoći teže ozlijeđeni G. K. helikopterom bio hitno prevezen u KBC Split, gdje je i hospitaliziran.

M. DIDIĆ
Foto: Ilustracija CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 15:12