Tatjana Papak rođena Okručanka radi najbolje trogirske rafiole, tradicionalnu slasticu koja se u Trogiru priprema više od dva stoljeća. To je na manifestaciji “Vridne ruke obale, zagore i škoja”, u sklopu koje je održano i natjecanje za najbolji trogirski rafiol jednoglasno odlučio ocjenjivački sud u sastavu: Vedrana Vela Puharić, Olja Martinić, Robert Žmire, Nikica Ševo te Marija Hell, predsjednica sekcije ugostitelja pri udruženju obrtnika Trogir. U konkurenciji 11 natjecateljica vrsnih majstorica u izradi najpoznatijeg slatkiša UNESCO-ova grada Tatjana je odnijela pobjedu i bon u vrijednosti 1000 kuna.
StoryEditorOCM
ŽivotNema joj premca
Tatjana Papak radi najbolje trogirske rafiole
11. lipnja 2013. - 20:22
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....