StoryEditorOCM
StilDr. Lejla Kažinić Kreho, članica Britanskoga nutricionističkog društva, autorica je triju knjiga o prehrani za 21. stoljeće

DOBRO ZDRAVLJE Strah od karcinoma: ne crvenom mesu, plastici i mliječnim proizvodima

Piše PSD.
29. siječnja 2012. - 18:45
Nutricionistkinja dr. Lejla Kažinić Kreho, članica Britanskoga Nutricionističkog društva i voditeljica nutricijskog i dijetetskog savjetovališta Nutrimen, nakon magisterija iz kliničke prehrane na Odjelu za biomedicinu, zdravlje i životne znanosti (dio Institute of Dunn Cambridge University) na King’s Collegeu u Londonu napisala je tri knjige - “Prehrana 21. stoljeća”, “Prehrana 21. stoljeća za žene” i “Prehrana 21. stoljeća za muškarce” - koje su postale bestseleri u domeni zdrave prehrane. Riječ je o praktičnim priručnicima u kojima vrlo konkretno savjetuje kako sve hrana može postati lijek.

Što vas je ponukalo da napišete ovu zanimljivu trilogiju?


- Nakon nedavnog povratka iz Londona, gdje sam bila studentica, a kasnije i sudjelovala u znanstvenom proje...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. studeni 2024 09:25