StoryEditorOCM
Dalmacijapolicijski bilten

Makarska: divlji motociklist bez kacige vrijeđao i prijetio prometnom policajcu, pa na jedvite jade priveden

Piše PSD.
18. studenog 2015. - 11:07

Dvojica makarskih policajaca su se dobro namučili sa dvojicom braće iz Makarske.

Događaj se zbio u utorak oko 12 sati u Zrinsko-Frankopanskoj ulici u Makarskoj kada su policajci uočili svog starog znanaca kako vozi motocikl bez kacige.

No i 20 -godišnjak je vidio njih te je parkirao motor,a policajce stao uvjeravati kako uopće nije vozio. Kada im je na
jedvite jade dao dokumente policajci su vidjeli da vozi neregistriran i neosiguran motor,a kako je mladić odprije evidentiran za tešku krađu i za krađu ključeva iz PP Makarska policajac ga je htio i pretresti.

Ta prijava za krađu ključeva je odbačen od strane tužiteljstva jer je mladić rekao da je te ključeve jednostavno našao na ulici, a drugih dokaza nije bilo.

No, znajući s kirm imaju posla policajci su ga ipak htjeli pretresti na što je 20-godišnjak doslovce poludio i počeo govoriti policajcima:"Koji k.... me stalno j.....te .

Dosta mi vas je više,ostavite me na miru!",a kada su mu policajcji htjeli staviti lisice grčevito se držao rukama za dovratak na policijskom vozilu. U pomoć mu je ubrzo stigao godinu dana stariji brat koji bi micao ili bratovu ili ruke policajaca tako da je bila nemoguća misija staviti 20-godišnjaku lisice.

Sve vrijeme je mlađi brat psovao i prijetio policajcima.

Obojica braće su uz uporabu sredstava prisile na kraju dovedeni u prostorije policije Makarska i nad njima je provedeno kriminalističko istraživanje nakon čega su dovedeni policijskom pritvorskom nadzorniku.

Protiv njih je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i to protiv 20-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje, a protiv 21-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prisile prema službenoj osobi.




M.DIDIĆ, FOTO: Ilustracija/CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 10:16