StoryEditorOCM

Policijski bilten: pao s drogom u Trogiru, zapalio kafić ...

Piše PSD.
10. srpnja 2015. - 12:10
Policijski službenici Službe kriminaliteta droga su dovršili kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Nakon što su 9. srpnja u Trogiru, zajedno s policijskim službenikom Policijske postaje Trogir, zatekli 30-godišnjaka u teretnom vozilu Renault, zagrebačkih registarskih oznaka, sa 64 grama amfetamina, priveli su ga u službene prostorije i nad njim obavili kriminalističko istraživanje. Protiv njega slijedi kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“. Dovodi se pritvorskom nadzorniku.

Dovršeno kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je 11/12. lipnja provalio u kisok na Trgu Franje Tuđmana u Imotskom, te otuđio mobitele i cigarete, ukupne vrijednosti od oko 2000 kuna. Sumnjiči se i da je 13. lipnja otuđio tablet iz ugostiteljskog objekta u Runovićima. Dio otuđenih predmeta je pronađen i biti će vraćen vlasnicima. Protiv 38-godišnjaka je podnesena odgovarajuća kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu.

Oštećenje tuđe stvari

Policijski službenici Policijske postaje Sinj su dovršili kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je 8. srpnja izazvao požar u ugostiteljskom objektu u mjestu Ugljane, čime je počinio materijalnu štetu u iznosu od 2000 kuna. Protiv 33-godišnjaka je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Oštećenje tuđe stvari“.

Uz prijetnju nožem otuđio novac

Sinoć u 20.40 sati, nepoznati maskirani muškarac je ušao u trgovinu u ulici Barišići u Solinu, te prijeteći nožem djelatnici, otuđio novac, u iznosu od oko 4000 kuna. Za njim se traga.

Otuđen novac

Nepoznati počinitelj je 8/9. srpnja provalio u autoservis u Splitu. Otuđio je novac, u iznosu od 15.000 kuna. Na mjestu događaja je obavljen očevid. Za počiniteljem se traga.

PU SD
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 17:22