StoryEditorOCM

Nova stranka u Solinu: Vinko Buzov predvodi konzervativce

Piše PSD.
22. veljače 2015. - 18:28
Hrvatska konzervativna stranka (HKS) nova je politička stranka u Solinu, a za njezina predsjednika izabran je Vinko Buzov, umirovljeni branitelj, dragovoljac i invalid Domovinskog rata. Jednoglasna je to odluka 34 prisutna člana na izbornoj skupštini Gradske organizacije HKS-a Solin, kažu u svojem priopćenju iz HKS-a.

– Iskazano povjerenje za mene je velika čast, ali i obveza te odgovornost da zajedno s cjelokupnim članstvom gradimo Hrvatsku konzervativnu stranku kojoj se vizija temelji na pravaštvu i modernom konzervativizmu, vođeni idejom o boljoj sadašnjosti obitelji, budućnosti mladih i njihove perspektive u društvu, te ljubavlju prema domovini i njezinim vrednotama – poručio je Buzov.

Izbornom zboru nazočio je i Ivo Milić, povjerenik Županijskog vijeća te član Predsjedništva HKS-a. Milić je naglasio kako je nadogradnja HKS-a u tijeku na svim razinama, te je najavio sjednicu Predsjedništva i Glavnog odbora HKS-a koja će se održati 28. veljače u Sibinju.

U Izvršni odbor solinskog HKS-a uz Vinka Buzova izabrani su i Jerko Matoš, dopredsjednik, Filip Bašić, dopredsjednik, Marin Lolić, tajnik, te članovi: Ivana Drnas, Jelena Tolj (Delaš), Nikola Bosančić, Ante Buzov i Marko Šimić.

M. Sesartić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 20:15