Slobodna Dalmacija

Povratak na naslovnicu
u tiskanom izdanju
u tiskanom izdanju

Crna kronika

Objavljeno 16.09.2013. u 12:48

Majka troje djece pljačkala banke plastičnim revolverom

Majka troje djece osumnjičena je da je od lipnja do sredine rujna u Zagrebu iz nekoliko banka, kladionice i kioska opljačkala 90 tisuća kuna, a pri posljednjem 'upadu' u banku uhvatio je zaštitar i predao policiji.

Dosad nije bila poznata kao pljačkašica, ali je u čak tri navrata bila žrtva razbojnika jer je radila u kladionici.

Osumnjičena 34-godišnjakinja s područja Jastrebarskog u pljačkaške pohode odlazila je naoružana plastičnim revolverom, zamaskirana sunčanim naočalama i šilt kapom, izvijestila je policija. Nakon razbojstava je bježala tramvajem i zatim se skrivala u stanu u Zagrebu koji joj je na korištenje dala poznanica.

Razbojnica je uhvaćena 14. rujna u pljački Croatia banke u Šubićevoj ulici, a terete ju i za pljačku poslovnica Banco Popolare 20. kolovoza u Savskoj i Imex banke 6. srpnja u Franskopanskoj ulici. Osumnjičena je i da je 'orobila' kladionicu Super sport na Barčevom trgu i kiosk u Sigetu.

Poznanica koja joj je ustupila stan, ali ni članovi obitelji nisu znali za njene kriminalne aktivnosti, iako je opljačkani novac navodno trošila na 'kuću', dugove, djecu i supruga.

Policija nije objavila njezin identitet, no na sudu koji joj je odredio jednomjesečni istražni zatvor se doznaje da je riječ o Suzani Dražić koja je priznala svoja nedjela.>

(H)


Komentari Morate se prijaviti da biste komentirali članak.

Komentar od: mamba 64 | Komentirano: 17. rujan 2013. 1:16
Dozvoljeno je pljačkati banke sa plastičnim pucaljkama,kao i bankama da pljačkaju svoje klijente.
Komentar od: | Komentirano: 16. rujan 2013. 19:15
Nakon LEX Perkovic dolazi i LEX Perkušić-Milas
Dopredsjednica Europske komisije i povjerenica za pravosuđe Viviane Reding te cjelokupna Europska komisija je službeno upoznata sa predmetom K-107/11 koji se vodi na Županijskom sudu u Splitu a u kojemu je TANJA MILAS-BRNAS-okrivljene za Kazneno dijelo
--teško ubojstvo--
Sudjenje je ilegalno te protivustavno zatvoreno za javnost!!!
Poštovani iz Slobodne budite slobodni,budite korektni ,budite fer!!!
Ne plašite se nikakvih pritisaka sa strane Županijskog suda u Splitu!?
Dr.sc.Ante Perkušić nije na Vrhovnom sudu Republike Hrvatske!!!
Ovaj dolje navedeni predmet je zakočio put Dr.sc.Ante Perkušić u Zagreb jer je u on u predmetu-LEX-Tanja Milas-Brnas- u više navrata kršio Ustav Republike Hrvatske!!
Poštovani iz Slobodne,upitajte pripoštenioga Dr.sc.Ante Perkušića zašto nije na Vrhovnom sudu!?
Začuđujuća je činjenica da je "predmet Tanja Milas-Brnas" na Županijskom sudu u Splitu jos uvijek nije zavrsen !!!NEVJEROVATNO!?!?!?! "! Županijski sud u Splitu je ruglo za Hrvatsku!!Postavlja se pitanje??Zašto isti sud neprestano odugovlači baš ovaj kazneni predmet i zašto nije dosada presudio "TrovačicI"Tanji Milas-Brnas!!?? Tu se radi o pogrešnom, pristranom i nezakonitom postupanju od strane nedodirljivih sudaca splitskoga suda!"OTROVANA JE SAMO BOLESNA I NEMOCNA STARICA HRVATICA" koja se sama nije mogla ni hraniti ni braniti a kojoj je Tanja Milas-Brnas-UBOJICA-Trovačica--isključivo jedina pripremala i davala hranu ???A da je ubojstvo bilo podmuklo, kaziva i činjenica da je iskoristila povjerenje od nepokretne i nemoćne osobe!!!TANJA MILAS-BRNAS-UBOJICA-Trovačica--MONSTRUM IZ ZAGVOZDA JE SLOBODNA a suci Županijskog suda u Splitu moraju odraditi posao???
Zao čovjek uzima mito iz njedara+ da bi iskrivio puteve pravde.+Sladak je čovjeku kruh stečen na prijevaru,+ ali poslije mu se usta napune šljunkom.+
Komentar od: bizar | Komentirano: 16. rujan 2013. 15:43
A koliko još očajnika čeka, samo ne zna koga orobiti....dobrodošli u EU