StoryEditorOCM
HranaokuS ljeta

Dosta vam je tikvica? Znači da niste probali ova tri recepta!

Piše PSD.
27. kolovoza 2015. - 17:42
Jesu li vam dosadile tikvice? Sigurno ih već cijelo ljeto lešajete,pohate, možda i stavljate u umake za tjesteninu? Možda se prilikomodlaska u kupovinu na njih više i ne obazirete, a možda vam ih parkomada upravo polagano gnjili u frižideru... Ako je tako, znači da nisteprobali niti jedan od ova tri recepta. Doznajte kako dosadnjikavetikvice pretvoriti u nešto za prste polizat.

Tikvice s parmezanom


4 srednje velike tikvice
300-a g poma (ili jedna manja limenka pelata)
parmezan
maslinovo ulje
češnjak

Narežitetikvice na fete i lagano ih prodinstajte na maslinovom ulju. Kad sumalo omekšale, dodajte češnjak, malo promiješajte, a potom i pome.Začinite po ukusu. Na kraju po svemu naribajte parmezan.


Lazanje od tikvica


3 srednje velike tikvice
2 jaja
ribani parmezan
mozzarella
gouda, chedd...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 12:13