StoryEditorOCM
Više od sportaA BAR ZATVOREN

‘Sve ću vas pobiti kao paščad!". Kakav skandal, nogometni reprezentativac pijan napao recepcionera i prijetio policiji!

Piše Sport SD
18. svibnja 2024. - 12:55

Bio je reprezentativac Srbije, nogometaš s bogatom inozemnom karijerom, a sad se našao na naslovnicama srpskih medija jer je zgorzio tamošnju javnost napravivši incident u jednom beogradskom hotelu.

Adem Ljajić (32), sada nogometaš Novog Pazara, u vidno pijanom stanju je, piše Blic, uhvatio recepcionera za ovratnik, prijetio mu batinama, a potom i policajcima koji su ga odveli u stanicu.

Razlog svemu, osim promila, bio je taj što je Ljajić htio ući u hotelski bar koji je bio zatvoren što je nogometaša toliko razljutilo da je napao recepcionera i prijetio policajcima.

"Odbio je policiji predati osobnu iskaznicu na uvid, vrijeđao je i prijetio policijskim službenicima, te je odveden u stanicu. Za vrijeme dovođenja patroli je prijetio da ih je vidio, da će ih zapamtiti, a po dolasku u policijsku stanicu prijetio im je riječima "sve ću vas pobiti kao paščad", navodi se u tekstu.

Ljajić je bio u hotelu s igračima i rukovodstvom Novog Pazara pred utakmicu sa Železničarom.

U karijeri je nastupao za Partizan, Fiorentinu, Romu, Inter, Torino Bešiktaš i Karagumruk. U dresu reprezentacije Srbije odigrao je 47 mečeva uz devet postignutih golova, nastupio je i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 17:54