StoryEditorOCM
Crna kronikaŠibenčanka (43) u pritvoru

Zamahnula nožem prema 49- godišnjem Slovencu i prijetila da će ga ubiti; Muškarac se lukavo spasio i dočekao policiju

Piše šibenski.hr
27. veljače 2020. - 09:03

U Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku je  ispitana državljanka Republike Hrvatske, rođena 1977. godine zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo teške tjelesne ozljede u pokušaju.

Osnovano se sumnja da je okrivljenica u nedjelju, 23. veljače 2020. oko 14 sati došla do stana 49- godišnjeg slovenskog državljanina u Šibeniku i počela udarati po ulaznim vratima. Kad je oštećenik čuo buku i otvorio vrata, nožem kojeg je imala kod sebe, u cilju da ga tjelesno ozlijedi, zamahnula je prema njemu govoreći mu da će ga ubiti. 

Slovenac (49) se izmaknuo i potom u strahu zatvorio ulazna vrata, blokirao ih stolicom te pozvao policiju, dok je ona nastavila udarati nogom i nožem po vratima te ponavljati da će ga ubiti.

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku predložilo je sucu istrage Županijskog suda u Šibeniku da se okrivljenici odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Sudac istrage odbio je prijedlog i odredio okrivljenici mjere opreza, i to mjeru zabrane dolaska u stan u kojem živi oštećenik, zabranu približavanja oštećeniku na udaljenost ne manju od trideset metara i zabranu uspostavljanja i održavanja izravne i neizravne veze s oštećenikom.

01. lipanj 2024 23:51