StoryEditorOCM
Crna kronikaAkcija USKoka na jugu

Uhićene dvije osobe zbog kaznenog djela protiv službene dužnosti, među osumnjičenima načelnik korčulanske općine

Piše A.K.
13. svibnja 2024. - 11:29

USKOK je jutros izvijestio da su u tijeku uhićenja na području dvije županije, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske u kojima su kriminalističkim istraživanjem obuhvaćene dvije osobe. 

Dvojac je pod sumnjom u kaznena djela protiv službene dužnosti. Neslužbeno se doznaje da je među osumnjičenima načelnik jedne općine na Korčuli. Drugi osumnjičeni je splitski poduzetnik.

Nakon ispitivanja osumnjičenika USKOK će odlučiti o daljnjem postupanju u akciji o kojoj se oglasilo i Ravnateljstvo policije:

- Policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta - Služba Split, u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, započeli su rano jutros realizaciju kriminalističkog istraživanja zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela protiv službene dužnosti. Tijekom dana provodit će se hitne dokazne radnje, a po dovršetku kriminalističkog istraživanja PNUSKOK - Služba Split podnijet će kaznenu prijavu Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta - stoji u obavijesti.

01. lipanj 2024 18:14