StoryEditorOCM
Više od sportavoli starije

Dok se čeka da prestigne Đokovića, on uživa i van terena: šuška se da ga je zavela lijepa Ruskinja

Piše Sport SD
17. svibnja 2024. - 07:37

Je li započela nova teniska romansa? Stefanos Tsitsipas i Paula Badosa nedavno su prekinuli, ali Jannik Sinner i Anna Kalinskaya navodno su započeli vezu.

Talijanski mediji pišu da je njihov miljenik počeo izlaziti s ruskom tenisačicom te da su novi par, a jesu li to samo šuškanja, vjerojatno ćemo doznati u narednom razdoblju.

Anna je rođena u Moskvi 1998. godine i trenutno je 26. tenisačica svijeta. U karijeri još nema osvojenih titula, a najveći uspjeh za sada joj je četvrtfinale na Australian Openu ove godine.

Jannik je 2001. godište, tako da je tri godine mlađi od lijepe Ruskinje. Dolazi iz San Candidoa, grada u Italiji u regiji Južni Tirol. U karijeri je već osvojio 13 naslova, uključujući i Grand Slam u Australiji ove godine u kojem je bio bolji od Daniila Medvedeva s 3:2 (3:6, 3:6, 6:4, 6:4, 6:3). Trenutno je drugi tenisač svijeta koji bi mogao prestići Novaka Đokovića nakon Roland Garrosa.

Trenutno se nalazi u Torinu na dodatnim liječničkim pregledima. Zbog ozlijede kuka je propustio i turnir na domaćem terenu, ATP u Rimu. Talijanski mediji javljaju da neće igrati ni u Parizu kako ne bi riskirao pogoršanje ozljede kuka. A dok se čeka njegova konačna odluka o French Openu, nastavljaju se nagađanja o njegovom ljubavnom životu...

Hoće li postati novi najpoznatiji teniski par? To su do sada svakako bili Grk i Španjolka, koji su svoju vezu okončali početkom ovog mjeseca. Prekid je objavila 26-godišnja Badosa na Instagram profilu. Rastanak je stigao prije Masters turnira iz serije 1000 u Madridu, a Stefanos je trenutačno sedmi igrač svijeta, dok je u veljači prvi put ispao iz društva najboljih deset igrača nakon više od pet godina.

image

Jannik Sinner

Tiziana Fabi/Afp
image

Anna Kalinskaya

Fabrizio Corradetti/Dppi Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2024 04:27