StoryEditorOCM
HajdukA DI SI SAD

Talijanski insajder javlja da veliko ime stiže na Poljud, čeka se još samo službena potvrda Hajduka

Piše Sport SD
18. svibnja 2024. - 16:46

Već neko vrijeme se o tome šuška, a samo je pitanje kad će doći i službena potvrda. Puno je toga što je upućivalo na to, a u zadnje vrijeme se više nije skrivalo da će se dogoditi. Kako svi vezani uz Hajduk znaju ističe suradnja ‘bijelih‘ i poznatog talijanskog brenda Macrona. 

Suradnja je to koja traje više od deset godina, a priča o pregovorima s novim tehničkim sponzorom pokrenuta je još u mandatu nedavno smijenjenog Lukše Jakobušića. Nije bivši predsjednik krio da je htio mijenjati tehničkog sponzora još i prije, a posao koji je započeo od ljeta bi mogao biti dovršen. 

Macronu ističe ugovor s Hajdukom i izgledno je da će ga zamijeniti oni čije se ime najviše spominjalo, a to je Adidas. S njima se Hajduku otvara mogućnost šire distribucijske mreže artikala poput dresova i ostalog asortimana u proizvodnji Adidasa, što s Macronom nije bio slučaj. 

O ovom raskidu i novo sponzoru Hajduka pisao je na svom X-u i talijanski nogometni insajder Lorenzo Lepore. I on je u svojoj objavi naveo da je došao kraj suradnji Hajduka i Macrona te da ‘bijeli‘ pregovaraju s Adidasom. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 07:26