StoryEditorOCM
Hajduktrener puljana

Paolo Tramezzani: Više mi se sviđao Hajduk iz prve utakmice u Splitu. Imali su tešku sezonu...

Piše slaven alfirević
12. svibnja 2024. - 22:19

Paolo Tramezzani, trener Istre bio je zadovoljan, nije dugo bio na klupi tijekom utakmice, jer je bio isključen sredinom prvog dijela, ali je dakako odgledao svoje pulene iz gledališta, rekao je:

Ponosan sam na svoje momke. Mogu već sada reći da smo odigrali sjajnu sezonu. Nemam riječi kako da pohvalim moje igrače, oni nikad ne posustaju i bore se. Nadam se da je i publika bila zadovoljna. Bila je lijepa atmosfera na našem stadionu i sretan sam što smo pružili dobru igru. Rekao bih da je rezultat realan.

Kako ste zaradili isključenje?

- Ja sam naviknut da kad su igrači na travi i leže, da suparnik izbaci loptu u gol-aut, takav je fair odnosa. Ovdje zna biti drugačije, moram se na to naviknuti. Ja nisam nervozan, ja sam iskren čovjek. U trenutku sam iskočio... To je zato što štitim svoje igrače. Ispričao sam se i momčadi i publici zbog mog crvenog kartona.

Kakav vam je Hajduk?

- Više mi se sviđao u prvoj utakmici u Splitu. Iza Hajduka je teška sezona, nisu ostvarili što su željeli, imaju i dosta ozlijeđenih, ali i u ovom sastavu imaju mnogo važnih igrača što su i pokazali. Oni su dobra momčad. Mislim da je remi realan ishod.

Istra nikad nije bila bolja?

- Imamo tri pobjede i remi u zadnje četiri utakmice, što Istra nije imala zadnje tri godine, na to su me svi upozorili. Ne želim stavljati naglasak na sebe, nego na kemiju između navijača, grada i igrača. Taj sretan trenutak traje. I neka potraje. Svaka je utakmica ista, jednako ćemo se pripremati i za zadnje dvije utakmice koje su pred nama.

Vi ostajete?

- U Puli mi je lijepo. Razgovarali smo u klubu i razgovarat ćemo još...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 08:32